Къде в Пловдив? - 63 тема

• 78 993
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Искам да осветя есно кръстче в църква, как става процедурата...предварително ли трябва да се обадя, заплаща ли се услугата?
Стига да има поп да го направи,става веднага.Май няма тарифа,колкото оставиш.Но може и да е различно,според църквата.

Относно боядисване на дрехи аз съм доволна от химическото до Тунела.

# 31
  • Пловдив
Мира, това е клиниката на д-р Станков

Ако е същият зъболекар ... Срещала съм го на друго място, с други хора .. - като вокал на рок групата The Doctors.

Клиниката е създадена от Станков-баща, но той май почти не работи вече. Жена му и синът му са там, но имат и други зъболекари

# 32
  • Пловдив
Eдин познат си махна брадавица в Пикасо с лазер. Става бързо. Струвало му е около 90 лв, като част от тях са за преглед от лекар + манипулацията.

Брадавица не е папилом. Лазер за брадавици и тези пари -да. Но за кожички като папиломите с направление и при кожен. Дори вързани с конче и падащи след седмица, но майка ми като лекар си го правеше на нея, аз си ходя при кожна, дори за 1 бр.

# 33
  • Пловдив
Трябва ми специалист, който се занимава с вадене на счупени инструменти от корен на зъб. Ходя в клиника АМАЯ, но за пореден път се убедих, че са абсолютни НЕКАДЪРНИЦИ, залагат на някакви стажантчета и аз с какъв акъл отидох пак там не знам. Трима "доктори" не можаха да си оправят грешката. Та накъде да се ориентирам?
Пази боже от такива "лекари".

Сега с голямото дете оправяме дълбок кариес и останах разочарована от стоматолог, който работи с деца, често препоръчван тук. Знам, че няма пълно щастие.

Къде в центъра или Каменица може да се намерят затварящи се торбички?
Какви са тези торбички? Вакумиращи за дрехи? Малки пликчета с пластмасов цип, които се ползват за сандвичи?

Торби за съхранение на дрехи купих скоро от няколко вида.
Най-доволна съм от тази, която взех от Юск.

# 34
Мерси за отговорите за банските, ще ги видим тези в Декатлон, видях ги от сайта на h&m, но не смея да поръчвам, защото може и да не нацеля номера.

В HM на центъра имаше днес бански 2 части /на последния етаж при бельото в тийн зоната/, но само  един модел, няколко бройки - просто не си струва в момента  Peace

# 35
  • Пловдив
Трябва ми специалист, който се занимава с вадене на счупени инструменти от корен на зъб. Ходя в клиника АМАЯ, но за пореден път се убедих, че са абсолютни НЕКАДЪРНИЦИ, залагат на някакви стажантчета и аз с какъв акъл отидох пак там не знам. Трима "доктори" не можаха да си оправят грешката. Та накъде да се ориентирам?
Аз съм най-доволна от д-р Мая Михайлова - справяла се с всичко  Peace
Кабинета е на кръстовището на х-л Ленинград над аптека 36,6
Мога да дам телефон на лични.
Ще ти бъда благодарна  bouquet

# 36
Искам да помоля за помощ - какъв подарък бих могла да купя за кръщене на дете на 1 година за цена 20-30 лева? Thinking

# 37
  • Пловдив
Искам да осветя есно кръстче в църква, как става процедурата...предварително ли трябва да се обадя, заплаща ли се услугата?

На църквата в Кичука, до Събота пазара, осветяването струва 4,00лв, като можеш да донесеш и други неща - икони и т.н. Цената е една. Няма предварително записване, направо отиваш и става за 5 минутки.

# 38
  • Пловдив
Пази боже от такива "лекари".

Сега с голямото дете оправяме дълбок кариес и останах разочарована от стоматолог, който работи с деца, често препоръчван тук. Знам, че няма пълно щастие.

Къде в центъра или Каменица може да се намерят затварящи се торбички?
Какви са тези торбички? Вакумиращи за дрехи? Малки пликчета с пластмасов цип, които се ползват за сандвичи?

Торби за съхранение на дрехи купих скоро от няколко вида.
Най-доволна съм от тази, която взех от Юск.

аз пък вчера извадих зъб, заради стоматолог препоръчван често и тук и в белия списък...скоро ще опиша всичко...

# 39
  • Пловдив
Искам да помоля за помощ - какъв подарък бих могла да купя за кръщене на дете на 1 година за цена 20-30 лева? Thinking
Момче или момиче?  Thinking

# 40
Момичета, имам нужда от помощ. Може ли да ми препоръчавате фирми за блиндирани врати, без турски. Търся нещо относително стабилно и надеждно, добро съотношение цена-качество. Всякаква информация ще ми е от полза.

Благодаря! bouquet

# 41
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се намерят цвички ?На малката и искат в градината .

# 42
  • Пловдив
Къде в Пловдив могат да се намерят цвички ?На малката и искат в градината .
Скоро купих от КиК в МОЛа ,купувала съм и от МатСпорт  Peace

# 43
  • Пловдив
И в Декатлон съм виждала Peace

# 44
В Кичука, магазин Мечо пух

Общи условия

Активация на акаунт