Къде в Пловдив? - 63 тема

• 78 993
  • 763
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Искам да осветя есно кръстче в църква, как става процедурата...предварително ли трябва да се обадя, заплаща ли се услугата?

# 16
  • Пловдив
За сервиз за хранене моите ги взимам от сайтове на вилерой и бох, има ги на живо в техно маркет Home.

# 17
  • о`майна лунна нощ е
Мира, това е клиниката на д-р Станков

Ако е същият зъболекар ... Срещала съм го на друго място, с други хора .. - като вокал на рок групата The Doctors.

# 18
Благотворителният базар в помощ на Ники, ще се проведе утре -8 mart от 11 до 18 ч. до фонтана в центъра на Пловдив! Ангелите-Приятели на Ники, ще ви очакват!

# 19
  • Пловдив
Немски за 5 годишни в някакво езиково у-ще има ли?

# 20
Записвам се да следя темата/ все ще се наложи да се допитам до вас Hug/

# 21
Мерси за отговорите за банските, ще ги видим тези в Декатлон, видях ги от сайта на h&m, но не смея да поръчвам, защото може и да не нацеля номера.

# 22
И ние сме решили да ходим в Декатлон за бански че зеленото училище наближава Laughing Laughingи като казвате че са намалени съм доволна bouquet bouquet

# 23
Къде в центъра или Каменица може да се намерят затварящи се торбички?

# 24
На приложението на ХМ има 25% на един артикул и безплатна доставка ,та заслужава си,но първо в магазина да се премери.

# 25
Eдин познат си махна брадавица в Пикасо с лазер. Става бързо. Струвало му е около 90 лв, като част от тях са за преглед от лекар + манипулацията.

# 26
И аз тук. Благодаря, много полезна тема.  bouquet
Боядисвала съм панталони в едно химическо чистене до Събота пазар.
Приятелка ходи в някакво химическо около Съединение, но не знам адреса, някъде около Сол и Пипер.

Ивекс,благодаря ти  bouquet

sweet_maniche, благодаря и на теб за споделеното мнение  bouquet

# 27
  • Пловдив
Трябва ми специалист, който се занимава с вадене на счупени инструменти от корен на зъб. Ходя в клиника АМАЯ, но за пореден път се убедих, че са абсолютни НЕКАДЪРНИЦИ, залагат на някакви стажантчета и аз с какъв акъл отидох пак там не знам. Трима "доктори" не можаха да си оправят грешката. Та накъде да се ориентирам?

# 28
  • Пловдив
Трябва ми специалист, който се занимава с вадене на счупени инструменти от корен на зъб. Ходя в клиника АМАЯ, но за пореден път се убедих, че са абсолютни НЕКАДЪРНИЦИ, залагат на някакви стажантчета и аз с какъв акъл отидох пак там не знам. Трима "доктори" не можаха да си оправят грешката. Та накъде да се ориентирам?
Аз съм най-доволна от д-р Мая Михайлова - справяла се с всичко  Peace
Кабинета е на кръстовището на х-л Ленинград над аптека 36,6
Мога да дам телефон на лични.

# 29
  • в сърцата на децата <3
Къде в центъра или Каменица може да се намерят затварящи се торбички?
Какви са тези торбички? Вакумиращи за дрехи? Малки пликчета с пластмасов цип, които се ползват за сандвичи?

Общи условия

Активация на акаунт