Любители на кучета-10

• 79 542
  • 752
  •   2
Отговори
# 735
А някой да е чувал за стопанин, който в последствие да развие астма / от недолекувани бронхити/ ? Може ли да си живее с кучето или не?  Rolling Eyes

# 736
  • Пловдив
А някой да е чувал за стопанин, който в последствие да развие астма / от недолекувани бронхити/ ? Може ли да си живее с кучето или не?  Rolling Eyes
Дъщеря ми след прекаран бронхит разви астма, но тогава гледахме куче на двора, не съм чула да има връзка Rolling Eyes Сега кучето спи при нея и нямаме проблем, за успокоение може да се тестувате при алерголог с алерген куче Peace
Pipinka, мерси за предложението, ако не намеря в Пловдив ще ти пиша    bouquet
chockolina ама тя направо за абитуриентка  е готова с този тоалет  Crazy

# 737
  • сусурлево
аз с кой да дойда на срещата ? с големия Роман? или с откачения Йода ?

# 738
аз с кой да дойда на срещата ? с големия Роман? или с откачения Йода ?
Роман не го знам кой е  Laughing Ама Йода задължително искам да го видя  Hug
Ще се харесат с Ева със сигурност Wink

# 739
  • сусурлево

е това е Роман , но сега е пораснал още  Joy Joy Joy
Йода ще го взема , само казвайте кога

# 740
Здравейте, момичета! Отдавна не съм се включвала, затова първо ще ви припомня моето "бебче":

Ето, това е Марк:
цък!

И тук пак:
И пак!

А сега и да се похвалим... на 02.11.2009 Марк стана горд татко на 6 момиченца и едно момченце. Ето едната мома - казва се Кайра
Кайра
И пак:
Oтново!

Ами, това е! Скоро пак  Hug

# 741
Ние имаме шар пей от 5 години. За съжаление обаче баща ми разви астма, в следствие на неизлекувани бронхити. Другата седмица е в София да се подложи на тест за алергичност, надявам се да е отрицателен, иначе трябва да се сбогуваме с нашия любимец.  Cry

И все пак аз мисля, че след като астмата е развита от бронхити, то това няма връзка с кучето ни.  Rolling Eyes

# 742
аХ`Не! , едва ли кучето е пряк виновник, но със сигурнот допринася и трябва да сте малко по-внимателни и да спазвате по-голяма хигиена, особено в спалнята.
Дано резултатите са добри  Peace

Днес запазих час за кастрация на бебчо.
Другата седмица когато и навършва 6 месеца ще минем под ножа. Надявам се всичко да е на ред и да няма усложнения. Казват, че мъжките по-лесно и бързо се възстановяват...
Имате ли някакви съвети или нещо което трябва да направя за да облекча положението след операцията? лекарите казаха че няма да има никакви проблеми но... Май дори и конци няма да има  Rolling Eyes Нямам опит с мъжки екземпляри и незнам какво да очаквам  Confused и малко ми е притеснено.

# 743
Привет, кучешка дружинке!  Hug

Отдавна не бях влизала тук, ама с малчуганчето нямам много време.

Благодаря на всички за милите пожелания!   bouquet

Попрочетох предните странички, разгледах снимките, видях клипчетата - страхотни кучовци, щастливи четириноги приятелчета!  Hug
Съчувствам на преживените болки и загуби.  Sad

Запознах Йоанчо с Ерка и Бъдко. В първия ден от новата година моето детенце беше представено на моите кученца.  Дойдоха с любопитство да видят какво им нося, подушиха го, видяха, че не става нито за игра, нито за ядене и загубиха интерес. Laughing Ама и аз какво ли чак толкова очаквах да се случи?  newsm78 За съжаление на разполагам със снимков материал от първата им среща, но при първа възможност ще нащракам белогвардейците с малкия Йоан.  

Ето една друга наша снимка:

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 21:58 от Джема

# 744
kiara,  а в никакъв случай не казвам, че е пряк виновник, виновни са лекарите, които така и не излекуваха баща ми и само го тъпчеха с лекарства без да направят по-сериозни изследвания и да назначат по-прецизно лечение.  Много се надявам да може да си го задържим кучо, тоест, аз не си представям друг вариант засега.  Confused

# 745
Джема-страхотни кучета имаш.
аХ`Не!-моя мъж има доказана алергия към кучета.Като взехме нашия преди 4 месеца и астмата му доста се усложни/нашия кучо живее в двора и не се допуска в къщата ,но косми и алергени има навсякъде/Сега провежда лечение и е значително по добре-Според мен има доза привикване и доза желание

Отдавна не съм пускала снимки на нашия вече 7 месечен юнак.
Тук е с белия си приятел-7 годишен лабладор.Вече е по голям от него Joy

# 746
  • Пловдив
Много хубави снимки сте показали  Grinning
аХ`Не ще ти предложа да си вземете този уред http://www.klimafrost.com/index.php?option=com_content&view= … =65&Itemid=49 струваше към 800лв, на мен ми го препоръча алерголожката, за стаята на дъщеря ми, другата лекарка обаче категорично ме предупреди, че трябва да оставим организмът й сам да си изгради имунитета, защото ще се обостри ако половината от времето прекарва в стерилна среда, но баща ти е голям човек и може да му е от полза, в смисъл, че децата понякога го изсрастват   Peace

# 747
Джема, превъзходни кучета! Красота!

# 748
Чудесни снимки.
И големи, и малки кучета са страхотна дружина.
Преди време имаше снимка на много малки кутрета, и не се виждаше бройката.
И сега между колегите си подмятаме-гледай,гледай и брой.

# 749
Желание имаме определено, той е като част от семейството, но сме с апартамент, не къща. Може би този уред ще го вземем за спалнята.

Много хубави големи кученцааа.  Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт