Звездни компромати - 52 част

• 55 757
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Всеки оценява красотата/грозотата според своите си критерии и усещания и спорове на тази тема са безмислени. Същото важи и за чара.
Що се отнася до таланта на Деми Мур като актриса, мисля е достатъчно красноречив факта, че е била награждавана/номинирана редица пъти. Е, ако Северина е кино критик - това е друго нещо. Ако Северина просто не я харесва като актриса, това съвсем не значи, че няма талант.
Що се отнася за доброто и сърце - преди няколко месеца Деми Мур спаси една жена от самоубийство (а можеше да подмине туита без да направи нищо по въпроса).

# 421
  • Варна
Бреййй, то човек да не вземе отношение!  Laughing
Сори, ако съм досадила! Оттеглям се, дерзайте!   bouquet

Допълвам: Може и да не съм кино критик, но явно мнението ми съвпада с това на филмовата академия. Три броя награди "Златна малина" ( 2бр. за главна и 1бр. за поддържаща роля) не се получават току-така. Wink

http://www.slava.bg/profiles/365.html

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 16:36 от Северина

# 422
Аз пък освен всичко друго не мога да понасям и  гласа на Деми Мур, ужасен е

# 423
Деми Мур, беше актуална навремета, вече има по- млади и хубави актриси, а и талантливи.

# 424
  • София
Хайде малко снимки и на щерката, а?  Crazy
Румър
Уилямс
с майка си
руса
пак
червенокоса
синеока брюнетка
много готина и тук
с къса коса

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 16:31 от sise_to

# 425
От коя година Деми Мур и Аштън са заедно? Знаех, но съм забравила.

Преди не харесвах Деми Мур, като жена, не като актриса, но сега все по- хубава ми се вижда, все по- нежна. В момента я намирам за много красива, дори на снимките без фотошоп.

# 426
От коя година Деми Мур и Аштън са заедно? Знаех, но съм забравила.

Мисля, че 2003г.
Поправих се.

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 16:52 от The Tulip

# 427
  • София
Три броя награди "Златна малина" ( 2бр. за главна и 1бр. за поддържаща роля) не се получават току-така. Wink
Безценна информация! А минимум 10 млн на филм току-така се получават, нали  Mr. Green
Всъщност раздумката започна от визията на Деми на корицата. От мухата направихте слон.
Спирам по темата, че много се изписа по нея.

И да не е спам:
Деми и Аштън снимката е отпреди 2 дни
Мадона
звездите от Новолуние

# 428
  • София
Бреййй, то човек да не вземе отношение!  Laughing
Сори, ако съм досадила! Оттеглям се, дерзайте!   bouquet

Допълвам: Може и да не съм кино критик, но явно мнението ми съвпада с това на филмовата академия. Три броя награди "Златна малина" ( 2бр. за главна и 1бр. за поддържаща роля) не се получават току-така. Wink

http://www.slava.bg/profiles/365.html

По-достоверен и богат на информация източник от слава.бг  hahaha нердене  Laughing
наградите и номинациите не се получават току-така  Wink

# 429
и Деми , и Аштън особено са посредствени актьори , по света има хиляди фестивали ( в България има 10 сигурно , нищо , че се правят 5 филма годишно ) , и че си взел награда някъде си нищо не значи ...
аз нея не съм я гледала в стойностен филм , даже прословутият Стриптийз беше провал , ако помните , и след това популярността й доста спадна ...
но , че инвестира много във външния си вид е очевидно ...

# 430
http://prikachi.com/files/1153114o.jpg Преслава и Калин Димитров
http://prikachi.com/files/1153121R.jpg Галена и Калин Димитров

# 431
# 432
Абе те тия хора знаят ли, че им взимаш личните снимки от фейсбука  Laughing (по-конктретно говоря за т.нар. приятелки на Галена)  Thinking

# 433
Абе те тия хора знаят ли, че им взимаш личните снимки от фейсбука  Laughing (по-конктретно говоря за т.нар. приятелки на Галена)  Thinking
Не.Аз нямам регистрация там.

# 434
Аз пък се чудя каква работа имат тия момичета тука в темата? Tired

Общи условия

Активация на акаунт