Звездни компромати - 52 част

• 55 760
  • 743
  •   1
Отговори
# 405
Освен това за пръв път чувам списание да публикува фотосесия+корица, без тя да е обработена с фотошоп.

Не е за пръв път:

Monica Bellucci
Sophie Marceau
Eva Herzigova

# 406
Една от любимките ми изпраща дъщеря си на училище ,
след което се отдава на шопинг Дженифър Гарнър
Парис също .... на пазар  Mr. Green

# 407
    Ами в крайна сметка той си знае защоо я е взел .... на нас какво ни пука ! Да се обичат младите , щом искат да се вземат!

По повод Викито Бекъм , аз пък нея не харесвам , просто изкуствена , прекалено слаба и толкова студена , няма емоция , няма живот в това същество !

# 408
Риана

Кейти Хоумс

Парис Хилтън, бясна на този билборд - не са искали разрешение да използват лика й, камо ли с надпис VACANT  Laughing

Кели Осбърн

Детенцето  … 88;ън с мама

Джанет Дже … 76;но

Корицата н … а TeenVogue

Деми Мур и h … 90;ън - казват, че не се тревожат за бъдещето. Изданието пише, че когато е започнало всичко между тях се е гледало със скептицизъм, но отбелязва, че сега са една от най-щастливите двойки в Холивуд.

пп - Добре, че сме ние да кажем, че няма да ги бъде  Tired

# 409
Риана
Госпо`ица Първанова
Николета Лозанова

# 410
По отношение на актьорския талант на Деми, споделям мнението, че е посредствен. И въпреки, че не я намирам за красива в класическия смисъл на думата, много ми харесва как изглежда. С възрастта дори повече.

А това "момиче" Антония стилисти няма ли?!

# 411
ВЕрно ли точно визията и са аплодирали?  Wink
Пак казвам, за мен е истинска мистерия, как една посредствена във всяко отношение актриса може да е холивудска легенда. Какаво толкова има- талант, чар, красота, добро сърце? Какво?
Който е наясно да ми обясни, моля?

Ще ти кажа. Когато прие да се снима в ''Стриптийз'' преди години, тъкмо беше родила третата си дъщеря от Брус Уилис и имаше много килограми за сваляне. По онова време изглежаше меко казано ужасно. Дебела, разплута, абе ужас. Всички очакваха, че няма да успее да влезе във форма за филма, но тя го направи. После за ''Редник Джейн'' влезе в една много трудна роля, за която се подстрига гола глава и премина през зверки тренировки. Оттогава е много по-известна с тялото си, отколкото с филмите. След ''Ангалите на Чарли'' някой, не помня кой, се беше изцепил, че тя не е човек, а извънземно.

Ред: Да, признавам, че изглежда добре за годините си. Но точно добре и нито грам повече. Все пак, с толкова много пари и почти без занимания, е грехота да не се поддържаш.
Не познавам много 48 годишни жени, които да изглеждат така невзрачно добре като нея. Тя не е типична красавица, но определено е невероятна заради това, че изглежда 15 години по-млада. Дори до Аштън не и личат годините.

# 412
  • Варна
Аха, разбрах! Много трудолюбива, амбициозна и перфекционист. Нормални човешки качества. Нищо от това не е повод да и се възхитя. За едното тяло- няма начин!
А точно до младото и гадже най-много и личат годините.
Както и да е, наистина вкусове разни!  Peace

Всички тези са с класи над нея. Наредена до тях е като малка сива мишка. Wink

# 413
Ми виж сега, в една фотосесия освен на тялото и външността, на какво друго да се възхити човек?
Тя и Анджелина Джоли е известна с всичко друго, освен с филмите си, ама на кой му пука, братче?

# 414
Определено си личи, че е по-възрастна от него.  Mr. Green

# 415
Всички тези са с класи над нея. Наредена до тях е като малка сива мишка. Wink

За Белучи и Марсо съм съгласна, но Херцигова ми е в пъти по-невзрачна и бозава от Деми. А, ако ще говорим за талант, то Моника също не блести с такъв, което не ми пречи да я обожавам.

Но както сама каза - въпрос на вкус.

# 416
Северина, разбрахме още преди няколко поста, че не я харесваш. Нужно ли е да я нареждаш ( "малка сива мишка"). Дишай дълбоко, няма нужда да избиваш комплекси. Жената си е професионалист и не случайно е станала толкова известна.

# 417
# 418
Винаги съм се чудила, как на това безкрайно семпло и невзрачно същество Деми Мур, могат да се дават определения като "красива", "неземна", "разкошна" и пр. ? Толкова е обикновена, че няма накъде повече.
Абсолютно подкрепям  Peace
Това ми е една от най-антипатичните актриси  Laughing
Не на такова мнение беше ЦЯЛАТА огромна зала при раздаването на MTV филмовите награди преди няколко години. Това беше след участието на Деми в "Ангелите на Чарли". При излизането й на сцената всички станаха на крака и шумно я аплодираха за визията й. Ама какво ли разбират онези невежи от Холивуд  Wink Да, въпрос на вкус.
И дай боже всекиму на нейните години да изглежда по този "ужасен" начин!

newsm10 newsm10 newsm10

Всеки си има виждане! Wink

Аз пък не разбирам какво толкова харесват на Виктория Бекъм?!Ама, ей на има си фенове.На мен ми е адски противна като визия и излъчване  Sick

# 419
По принцип не харесвам Деми Мур като външност ,но е факт, че изглежда много добре за годините си.Изглежда доста стилно и си личи ,че се поддържа.

Когато гледах филма "Стриптийз" не знах ,че актрисата е Деми Мур.Определено като млада ми хареса външно ,но и сега си  е добре. Peace

Общи условия

Активация на акаунт