Звездни компромати - 52 част

• 55 766
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Направо ахнах от възхищение! Невероятна е просто! Наистина си личи труда, който полага за да изглежда тялото й така изящно на тези години. А че има освежаване, има, но това е съвсем нормално вече навсякъде. Важното е, че няма някакви гротескни опъвания, които да личат от километри.
Доста е смешно да се отдава всяка красота на пластики и фотошоп!

# 391
  • при Arctic Monkeys
тук Деми е много красива и много, много фотошопирана.
ето как изглежда в действителност
http://3.bp.blogspot.com/_30PRmkOl4ro/SgDNadm7fBI/AAAAAAAAPOQ/Xf … KEUP3_400X300.jpg

http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/02_03/DemiMooreEAGLEPRES_1000x824.jpg
а че корицата е чудесна, няма спор!

# 392
Разкошна е Деми Heart Eyes Каквото и да си е правила, е пипнато перфектно и незабележимо, както и трябва да бъде. И аз не мисля, че нещо драстично й е правено, тъй като си изглежда същата , просто много свеж и сияен вид има - не само на тази сесия, а по принцип. За разлика от доста други холивудки, дори по-млади от нея, които нямат чувство за мярка и приличат на гротеска.

Има и достатъчно нейни нефотошопнати снимки, на които се вижда, че си изглежда добре, клипове също. Естествено с грим по-свеж вид има, но това е нормално.

# 393
  • София
Да ясно, че веднага настървено ще бъдат изровени снимки от нета, на които всяка мимика ще бъде посочена, като дълбока и грозна бръчка!
А някои от посочените снимки са правени и без никакво осветление и най-голямата красавица да застане, ще излезе лошо.
Освен това за пръв път чувам списание да публикува фотосесия+корица, без тя да е обработена с фотошоп.
Както и да е, имах предвид само, че всичко е доста умерено и красиво, за разлика от други снимки на които героините (особено нашенки) изглеждат като пластмасови, анимационни кукли.

# 394
  • Варна
Винаги съм се чудила, как на това безкрайно семпло и невзрачно същество Деми Мур, могат да се дават определения като "красива", "неземна", "разкошна" и пр. ? Толкова е обикновена, че няма накъде повече.

# 395
Винаги съм се чудила, как на това безкрайно семпло и невзрачно същество Деми Мур, могат да се дават определения като "красива", "неземна", "разкошна" и пр. ? Толкова е обикновена, че няма накъде повече.

Абсолютно подкрепям  Peace
Това ми е една от най-антипатичните актриси  Laughing

# 396
  • София
Въпрос на вкус!  Peace Че е семпла, семпла е, обикновена е, дори "невзрачна", ако я сравняваш с Андреи, Златки, Мари, Дупари... hahaha
И малко встрани от темата ето един извод, който обобщава и естетическите тенденции у нас: Бръснати тикви и силиконови устни са идеалът, до който стигнахме за 20 години  Tired

# 397
На мен не ми е антипатична, но на корицата не прилича на себе си, наистина.

# 398
  • Варна
Тя и като актриса толкова струва, ама да не злобеем повече от нужното.  Mr. Green
Явно умее добре да се продава, нямам друго обяснение за известността и.

# 399
По принцип не ми харесва, не се вписва в представите ми за красива, но на корицата изглежда добре.

# 400
  • София
Абсолютно подкрепям  Peace
Това ми е една от най-антипатичните актриси  Laughing
Не на такова мнение беше ЦЯЛАТА огромна зала при раздаването на MTV филмовите награди преди няколко години. Това беше след участието на Деми в "Ангелите на Чарли". При излизането й на сцената всички станаха на крака и шумно я аплодираха за визията й. Ама какво ли разбират онези невежи от Холивуд  Wink Да, въпрос на вкус.
И дай боже всекиму на нейните години да изглежда по този "ужасен" начин!

# 401
  • Варна
ВЕрно ли точно визията и са аплодирали?  Wink
Пак казвам, за мен е истинска мистерия, как една посредствена във всяко отношение актриса може да е холивудска легенда. Какаво толкова има- талант, чар, красота, добро сърце? Какво?
Който е наясно да ми обясни, моля?

Ред: Да, признавам, че изглежда добре за годините си. Но точно добре и нито грам повече. Все пак, с толкова много пари и почти без занимания, е грехота да не се поддържаш.

# 402
  • София
ВЕрно ли точно визията и са аплодирали?  Wink
Да, вярно! Ако си гледала наградите тогава, щеше да разбереш, че точно за визията й става дума. Колко подсвирквания отнесе милата  Grinning Не бих имала против да бях на нейно място  Wink
Доброто сърце и талант - не знам. Не за това идеше реч. Далеч по-непривлекателни актриси примерно са ми по-симпатични и от Деми  Peace

# 403
А аз се чудя с какъв акъл Аштън се взе с нея. Не ми е симпатична изобщо, а и деца не вярвам да имат, освен с майка сурогат. Друг начин не вивдам и според мен бракът им е обречен.

# 404
Аз харесвам Деми. Има излъчване и изглежда перфектно. Е, младият Аштън сигурно и е стимул.  Crazy
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10.

Последна редакция: вт, 10 ное 2009, 14:31 от Sober_Di

Общи условия

Активация на акаунт