Звездни компромати - 52 част

• 57 099
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Джони и Ванеса, някъде из френските села. Grinning
http://i009.radikal.ru/0908/ae/cb6a6ab6754a.jpg

Много хубава снимка.  Grinning

Страхотни са, особено той  Embarassed Наистина много хубава снимка!

# 91
  • София
Много ме радваше тази мацка едно време, особено като бяха с Джони, но се загуби после.

# 92
Ето малко от истинските звезди Grinning
Мира със златните доспехи

Синята прашка

Софи

П.П. Уинона играе във филм, който предстои да тръгне по кината Личния живот на Пипа Лий

# 93
Общо взето съм съгласна, но я сега ми обясни Николета какво е постигнала ?

+1

lepidopteria

искам да чуя за  *..лета; Златка :Патка и т.н. каквооо им е звездното и за какво да ги уважавам , на  това ние им викаме парцаляци!

# 94
На тази снимка Джули ми прилича на Лили Иванова  Rolling Eyes

# 95
  • София
П.П. Уинона играе във филм, който предстои да тръгне по кината Личния живот на Пипа Лий
10х за инфото, всъщност се сетих, че я гледах в "Симон" с Ал Пачино.

Да не е спам:
Ла Тоя на Хелоин
Мики Рурк
сега пък и гащи с Роб Патисън
Британи Мърфи
Диди  Mr. Green

# 96
  • сусурлево
И на мен също ми прилича на Лили

# 97
  • сусурлево
Общо взето съм съгласна, но я сега ми обясни Николета какво е постигнала ?

+1

lepidopteria

искам да чуя за  *..лета; Златка :Патка и т.н. каквооо им е звездното и за какво да ги уважавам , на  това ние им викаме парцаляци!

Все едно за първи път се пускат снимки на Николета?  ooooh! какво толкова ?
А я пък ми кажете на Зара , Нед и т.н брадъри какво им е звездното?

# 98
  • Варна
И на мен също ми прилича на Лили

А коя е Джули  Crazy

# 99
И на тях нищо .  Grinning

# 100
И аз съм се питала същите неща. Има хора, които нямат никакви таланти по-специални. Те самите не са нищо особено, но яката си ги лансират отсам-оттам. Както изброи juliana_p особено брадърите са с една фалшива слава според мен. Понякога сами си създават скандал, за да са център на внимание- пример- Здравко- е не спря да си показва личния живот пред цяла България- кога са разделени, кога не, пък бебе чакали... Не ми е нужно инфото. И сега Николети, Златки и т.н. Е за мен тея 2-те патки за мен не са никакви "звезди" сладвата им е изкуствена, поддържана от простотията им и някакви снимки с Андреа, богати чичовци и т.н. Тъпо ми е, като си лансират някого така. Има супер много хора, които заслужават внимание много повече отколкото изброените по-горе.

# 101
Мел Гибсън станал татко за 8-ми път

http://zar.bg/view_article.php?article_id=6018

# 102

Мале милата...като знам в студиото какъв е студ, което си личи и по публиката, а на тази снимка и от момчето, което й поставя микрофон...направо  cold

Трейси, точно това и аз си мислех. Била съм и аз там, и умряхме от студ, не беше истина просто. Представям си с този тоалет. ooooh! Може пък от солариумите да й държи топло! hahaha

# 103
  • гр. Шумен
незнам защо ние българите не зачитаме хората когато са постигнали нещо , вярно е нашите "звезди" не могат да се сравняват със световните по простата логига,че първо не ги зачитаме (независимо чалга певици или някакъв друг сорт ), и като второ е уви не сме Америка и нямаме тези средства. Специално ми е много интересно как някоя тяхна звезда ще издържи всяка вечер да пее по разни заведения - няма да издържат, аи не им е необходимо защото там нещата стоят по поразличен начин, ако наще бяха на този принцип щяха да ходят голи и боси защото няма да има с какво да се издържат
е уви сме в България и сме Българи и не зачитаме нищо наше
* отнася се изцяло за "звездите " в България - не специално за Николета

Много е жалко, когато звездите в БЪлгария се идентифицират със Златки, Николети, Зари-мари и тям подобни безобразия. В краен случай с чалга певачките. Може би защото те непрекъснато се бутат по медиите и обясняват надълго и нашироко кой и кога им е бил любовник. ТИя са като прословутата краставица на МИрча Кришан - дето не я сееш, там никне. А истински реализираните личности остават в страни. И ходи после да разправяш, че не си уважаваме наШИте звезди!
Сори за офф-а, ама наистина много се нервирам като видя кои се считат за звезди в БЪлгария!

# 104
Джони и Ванеса, някъде из френските села. Grinning
http://i009.radikal.ru/0908/ae/cb6a6ab6754a.jpg

Много хубава снимка.  Grinning

Вече е на десктопа ми  Wink

Общи условия

Активация на акаунт