Звездни компромати - 52 част

• 55 747
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Аз пък се чудя каква работа имат тия момичета тука в темата? Tired
Е как каква?Нали участват в клиповете и.

# 436
# 437
# 438
Не, чета нещо смешно. Wink
Всъщност то даже не е смешно, а е жалко. Ако вземем да слагаме в тая тема всяка статистка от фолк клип, не знам къде ще му излезе края. ooooh! Хубаво щеше да е , да сложиш клиповете на Галена, дето участват, та да се запознаем с творчеството на приятелките. Mr. Green

# 439
Не, чета нещо смешно. Wink
Всъщност то даже не е смешно, а е жалко. Ако вземем да слагаме в тая тема всяка статистка от фолк клип, не знам къде ще му излезе края. ooooh! Хубаво щеше да е , да сложиш клиповете на Галена, дето участват, та да се запознаем с творчеството на приятелките. Mr. Green
Ти все намираш повод да се заяждаш.Сложи веднъж една снимка поне,снимана от тебе..

# 440
Хохохохох, ти сериозно ли? Joy  Не очаквай такива от мен, аз фолк-певица като видя последното дето ще направя е да извадя фотоапарат.   Wink

# 441
Не певица бе,може и актриса да е/Все тая...

# 442
  • София
Ти все намираш повод да се заяждаш.Сложи веднъж една снимка поне,снимана от тебе..
Joy
Човек не знае да плаче ли, да се смее ли  Mr. Green
Ерика, благодаря, че поне вече даваш описание към снимките, за да ги подминавам директно   bouquet

# 443

Ти на колко актриси си сложила снимки? Thinking
Виж какво, темата не е за снимки правени от нас, първо. Второ не съм от фенчетата като теб дето търчат по певици да се снимат. И актриса като видя, също не бих извадила апарат.
Ще извадя като видя Анджелина Джоли или Вики Бекъм. За нашите звезди не си вадя апаратчето. Mr. Green

# 444
Ето как са изглеждали някои звезди преди и сега:

http://mr-bg.com/news.php?extend.148

# 445

Ти на колко актриси си сложила снимки? Thinking
Виж какво, темата не е за снимки правени от нас, първо. Второ не съм от фенчетата като теб дето търчат по певици да се снимат. И актриса като видя, също не бих извадила апарат.
Ще извадя като видя Анджелина Джоли или Вики Бекъм. За нашите звезди не си вадя апаратчето. Mr. Green
Някой да е казал,че за наши звезди.Може и чужди..Аз не търча след тях,те идват при мен  Mr. Green Тя Анджелина не е актриса,зъболекарка е.Абе поне гледай кво пишеш...

# 446
Айде стига се излага вече. Sick

# 447
Айде стига се излага вече. Sick
Няма да слагам снимки...повече..

# 448
Да се метна и аз в надлайването за Деми. Харесвам я как изглежда, има особено излъчване, но не мога с безразличие да подмина начина, по който изглежда на тази корица. Неестествено. Според мен е ужасно изкривяване желанието на всяка цена да си завинаги на 20, уважавам остаряващите звезди.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт