Звездни компромати - 52 част

• 55 792
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
# 481
Много хубави ботуши има  Heart Eyes
[/quote]

И жилетката е страхотна Heart Eyes

# 482

винаги съм се питала, как го правят това - да качиш 20кг и корема ти да не стане на 3-4 ката или като на бременна..., а бедрата ти да не се деформират....?? Дебела, но пак в прилични форми и пак и стоят дрехите. Аз с 5кила отгоре няма да мога да облека такава рокля, да не говорим, че и сега трудно ще ми седи добре, а съм вероятно 30кг по- лека от нея....

допълвам се - най-вероятно е пристегната с ластинчо бельо, но все пак и по бански седеше прилично.
Аз се чудя как например Бионсе е дебела ,но с плочки.За плочки трябват сериозни тренировки, но защо не е отслабнала? newsm78
Но може би зависи от структурата на човек.

.

Бейонсе според мен  не е дебела, това е ген, на афроамериканките.Такава е Марая  Peace, ако обърнеш внимание дори чернокожите мъже макар и много слаби имат релеф... пак повтарям това според мен е до ген и до структура. аз тежа 64 кг. 174, но ако някой ме види  на живо никога няма да каже, че съм толкова килограми   Flutter

# 483
# 484
  • София
Аз се чудя как например Бионсе е дебела ,но с плочки.За плочки трябват сериозни тренировки, но защо не е отслабнала? newsm78
Но може би зависи от структурата на човек.
Защото е афроамериканка, да кажем чернокожа. Навремето ми обясняваха, че при тях дори трудно се образува целулит и са много стегнати като натури. Вижте само лекоатлетите им как изглеждат - направо нечовеци  Grinning  Марая нали и тя има някакви такива корени. Та затова...
Лелеее, сега виждам, че VIKI_I го е обяснила вече   bouquet

Селин Дион е много тъжна. Загубила е бебето си, което зачена ин витро, и което трябваше да роди м. май следващата година  Sad
Тейлър Суифт
Никол Кидмън с мъжа си и тук има място за спор, както и при Деми относно начина, по който изглежда  Wink
Кристен Стюарт и Робърт Патинсън връзката, която пазеха в тайна, вече е публично достояние  Grinning
ТомКет

# 485
Да, точно така е а чернокожите. И наистина трудно се вижда някоя от тях да е с целулит.

Пък и по принцип това че тренира не значи непременно слаба. Тя може да не иска да става слаба, и да си тренира за стягане, което също увеличава обема, така да го кажем. А тя е много стегната.

# 486
Това за чернокожите е малко мит за мен, но... нямам идея да спорим.  Обикновените чернокожи са си с шкембетата и с целулита.

# 487
Това за чернокожите е малко мит за мен, но... нямам идея да спорим.  Обикновените чернокожи са си с шкембетата и с целулита.

не, не е мит имам преки наблюдения, сигурно и ти, но мойте са от първа ръка  Laughing  Whistling  Освен ако не са със свръх наднормено тегло разбира се  Peace, тогава не само шкембета и целулит имат, а и други неща  Laughing. То и не можем да кажем, че всички нямат целулит, но при много по малка част се среща, такъв е гена, мога много да говоря... но да не задълбавам  Laughing  bouquet

Никол Кидман е с трахотна просто  Flutter

# 488
  • София
Това за чернокожите е малко мит за мен, но... нямам идея да спорим.  Обикновените чернокожи са си с шкембетата и с целулита.
pina, на мен ми го обясняваше една треньорка това за чернокожите. Но беше преди години. Иначе жената говореше за структурата на муксулните влакна и какво ли още не, ама не мога да помня всичко  Crazy

# 489
Никол Кидмън с мъжа си и тук има място за спор, както и при Деми относно начина, по който изглежда  Wink

Никол Кидман е страхотна, сега даже ми е по-симпатична, отколкото като млада.  Crazy

# 490
# 491
# 492
Незнам коя е тази последната, но е много сладка булка..

# 493
erika_bg, , сега ако почнеш и да пишеш на кирилица ще е супер  Peace. Иии .. разясни ни коя  тази Ина, ако обичаш Simple Smile

# 494
  • София
Деми Мур със сигурност е претърпяла голяма промяна от младите си години. Като знам кокво стои зад това, ми е трудно да и се възхищавам

И предполагам, закачка с толерантността на Брус  Wink

Общи условия

Активация на акаунт