Звездни компромати - 52 част

• 55 774
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
в пленарната зала.... No Coment
новото бижу на Васил Боянов

# 466
  • София
ако е на Васко  добър вкус има ,само че на нашите "хубави " пътища

# 467
[
новото бижу на Васил Боянов

Страхотна кола  Heart Eyes

# 468
# 469
Клюкарчета, Нели сутринта роди. Момиченце, Ава се казва.
Нели от Огледала.

# 470
Малко заоблена ли.. newsm78 на последните снимки, които се пускаха в темата за мен си е дебела.

# 471
# 472
ако не се лъжа тези ботуши са ето такива - http://www.amiclubwear.com/shoes-boots-macy-02blacksu.html
И аз се загледах, защото съм ги мяркала в сайта. Peace

Samuel Jackson
Kourtney Kardashian  - бременна
Jared Leto
Paris & Nicole Hilton

# 473
  • 221B Baker Street
относно Бугати-то на Васко - четох,че не е негово,само правел реклама за бъдещи купувачи  Peace Вестника се позовава на две неща в защита на статията си - първо,никой не го е виждал вътре в колата,има снимки смао в близост до нея.Второ - напомнят предната случка с Майбаха,който уж си беше купил - пак по същия начин си направи реклама с него и след няколко месеца вече беше без него,с оправданието,че не ставал за нашите улици  Twisted Evil

# 474

винаги съм се питала, как го правят това - да качиш 20кг и корема ти да не стане на 3-4 ката или като на бременна..., а бедрата ти да не се деформират....?? Дебела, но пак в прилични форми и пак и стоят дрехите. Аз с 5кила отгоре няма да мога да облека такава рокля, да не говорим, че и сега трудно ще ми седи добре, а съм вероятно 30кг по- лека от нея....

допълвам се - най-вероятно е пристегната с ластинчо бельо, но все пак и по бански седеше прилично.

# 475
# 476

винаги съм се питала, как го правят това - да качиш 20кг и корема ти да не стане на 3-4 ката или като на бременна..., а бедрата ти да не се деформират....?? Дебела, но пак в прилични форми и пак и стоят дрехите. Аз с 5кила отгоре няма да мога да облека такава рокля, да не говорим, че и сега трудно ще ми седи добре, а съм вероятно 30кг по- лека от нея....

допълвам се - най-вероятно е пристегната с ластинчо бельо, но все пак и по бански седеше прилично.
Аз се чудя как например Бионсе е дебела ,но с плочки.За плочки трябват сериозни тренировки, но защо не е отслабнала? newsm78
Но може би зависи от структурата на човек.

.

# 477
# 478

остаряла е като цървул в лице .../не че е била чак пък красавица.../ времето определено не работи за нея

# 479

Общи условия

Активация на акаунт