Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 524
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
  • София
До поликлиниката в Младост 1, но може и да съм се припознала  Simple Smile

# 256
Ерика - нашта джедайка ли? newsm78

# 257
  • София
Нешка Робева. Сутринта към 8 часа на ул............. Отключваше си колата. Същата е, като по ТВ-то. Харесвам тази жена много  Peace

# 258
Видях Ники Дойнов. Пиеше кафе и говореше по телефона. После влезе обратно в Онда.

# 259
  • out of space
До поликлиниката в Младост 1, но може и да съм се припознала  Simple Smile

Аз съм била, живея на същата уличка  Simple Smile Да се обадиш следващия път  Wink

# 260
Нели Петкова,мноооого е слабичка таз девойка

# 261
  • някъде под слънцето...
като срещате известни лица от екрана как реагирате newsm78Поздравявате ги,снимате ,взимате автограф или ги оглеждате критично Twisted Evil
Зависи
Ако са футболисти(от ранга на Бекъм, Кака, Зидан,Кристияно  Роналдо Диара, Икер Касияс. и т н т ....) вземам автографи за племенника ми... останалите не ме вълнуват....ако пък са световно известни холивудски звезди, ги оглеждам по обстойно.. от любопитство .....  и толкова

# 262
  • София

Аз съм била, живея на същата уличка  Simple Smile Да се обадиш следващия път  Wink
Задължително  Grinning
Вчера видях Дим Дуков на Мария Луиза, горкият също беше без чадър, като мен  Tired

# 263
  • София
Клюкарчета, Нели сутринта роди. Момиченце, Ава се казва.
Нели от Огледала.

# 264
  • София
И аз в Public Варна - Део, Миро, Деси Слава (пее разкошно на живо).

И аз лятото случайно попаднах на едно изпълнение на живо на ДесиСлава, наистина пее страхотно  Peace
За съжаление повечето /особено мъжете/ не слушаха, а предимно гледаха   Wink
Едно дребно телце и едни големи ц.ци, повечето извън деколтето, ми не й седят добре.

# 265
като срещате известни лица от екрана как реагирате newsm78Поздравявате ги,снимате ,взимате автограф или ги оглеждате критично Twisted Evil

радвам им се и им се възхищавам. Party Wink Sunglasses...не съм манячка на тема известни, Mr. Green Naughtyи на дали ще се втурна за автограф..... Peace то си зависи и от "звездата" де

п.п. Да си призная все пак.. Crazy...имам снимка с десислава,когато изгряваше като певица.. smile3521...но то си беше доста отдавна(ако знаете какви звезди сме и двете newsm47 newsm09),което ме навява на други мисли,от които ще се абстрахирам Crazy smile3516 newsm62 newsm62

# 266
Сега беше с тениска, бяха изцяло прибрани циците. Вероятно, защото беше дневно мероприятие. Големи, но не чак толкова, вероятно от тоалета. Беше повече от семпла, толкова обикновена ми се видя, но и страшно симпатична.

# 267
Модела Виктория Джумпарова в Мола.

# 268
Нели от Огледала.
честито !
да е жива и здрава Ава !

бебето от Среброто ли е ?

# 269
  • София
Нели от Огледала.
честито !
да е жива и здрава Ава !

бебето от Среброто ли е ?

това само майката знае  Wink

Да и е жива и здрава рожбата. Само радост да има в домът им.

Общи условия

Активация на акаунт