Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 529
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Е, кажи къде  с кого, какво...и аз го виждам всеки ден по ТВ  Mr. Green

Беше в ресторант 3 един следобяд с някакво маце и изглеждаше отегчен. Кара син мерцедес.

Видях и Галя от Сатен с детенцето й да се разхождат. И двете са много хубави. Simple Smile 

# 271
Ами Орлин Павлов си караше синия Мерцедес по Денкоглу и ми даде път да пресека:)

# 272
Снощи в учебния театър на НАТФИЗ беше цяла гвардия познати лица - Иван и Андрей+половинките им, Дони и Нети, Нешка Робева, Диляна Попова, бившата Урсула и Николай Сотиров. Иван и Андрей+половинките се изнизаха по едно време и изпуснаха да видят голия задник на Фахрадин, която участваше в постановката.

# 273
Кака ЛАра преди няколко дена, в квартала им.Много дребничка била тя, като тийнейджърче.
И Владо Береану често го засичам тук.

# 274
Кака ЛАра преди няколко дена, в квартала им.Много дребничка била тя, като тийнейджърче.
И Владо Береану често го засичам тук.
В "Хиподрума" ли? Там съм ги засичала и двамата.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 08:33 от pepa georgieva

# 275
  • София
В "Лагера" живеят.
Често са писали за това в предишните теми.

# 276
Стефан Софиянски в лоби бара на хотел "Рига" в Русе. Бях се забързала към фитнеса и се разминахме. Беше широко усмихнат Mr. Green

# 277
Преди около месец (сега виждам темата) Даниела/Манол лично ми продаде сладолед на "Витоша".

# 278
Да, в Лагера са (за фамилия Береану)

# 279
Дим Дуков в Халите на опашката на Кенар - щанда!

# 280
  • София
Евгени Минчев вчера в Пикадилито в МОЛ-а.

# 281
  • Earth
Днес - фолкпевицата Кали във фитнеса - the gym. Изглежда точно като в клиповете си  Peace

# 282
Певицата Анелия в Стара Загора. Изглеждаше чудесно.

# 283
  • София
Ники Илиев в НБУ,симпатяга Grinning

# 284
И днес сутринта Лучано отваряше кафето на бул. Бъкстон - голям шемет е този човек  Simple Smile Ходи все едно го е хванала флегмата  Joy

Общи условия

Активация на акаунт