Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 540
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Диди Дрингова два дни подред я виждам, обикаля по магазините в Младост с една приятелка, беше с лилаво палто, чанта и ботуши.

# 286
  • София
Днес - фолкпевицата Кали във фитнеса - the gym. Изглежда точно като в клиповете си  Peace
Тя често ходи и при сестра си в салон за красота до 22-ра поликлиника. Беше повлякла една огромна "тухла", някаква философска книга  Wink Определено остави у мен благоприятно впечатление, ако мога така да се изразя  Grinning

# 287
Днес - фолкпевицата Кали във фитнеса - the gym. Изглежда точно като в клиповете си  Peace
Тя често ходи и при сестра си в салон за красота до 22-ра поликлиника. Беше повлякла една огромна "тухла", някаква философска книга  Wink Определено остави у мен благоприятно впечатление, ако мога така да се изразя  Grinning
Кали няма сестра  Naughty

# 288
  • София
Shocked
Като си толкова сигурна, че няма - обръщението "сестра ми" какво да ми говори  newsm78

# 289
Shocked
Като си толкова сигурна, че няма - обръщението "сестра ми" какво да ми говори  newsm78
Моля?Виж кво си писала само...

# 290
  • София
Shocked
Моля?Виж кво си писала само...
Ерика, ще те помоля да си преосмислиш начина на обръщение и писане към хората в сайта. Не ми дръж такъв тон.
Има ли сестра или няма, Кали се обърна със "сестра ми" към една жена-масажистка, в салон за красота. Може и да й е близка приятелка... Както и да е, не искам да споря. Пиша това, което видях и чух  Peace
Ерика, бъди така добра да не се чувстваш длъжна да ми отговаряш!

# 291
Ти нали не познаваш фолк певиците?Абе да аз не слушам фолк,ама знам всички песни,чувала съм ги...

# 292
Мариян от ББ с дъщеричка му.

# 293
  • някъде под слънцето...
Клаудия Шифър.. Изглежда доста добре и от близо...

# 294
Евгени Минчев вчера в Пикадилито в МОЛ-а.
А такаааааа, а лъже, че е в чужбина.  Rolling Eyes

# 295
Снощи  имаше прием на Алжирското посолство в Шератон полвината депутати  бяха там,поедно време дойде и Жорж Ганчев с Шуши  направими впечатление че му беше май доста топло щом си правеше вятър с едно ветрило чак ми стана смешно,викам си горещи вълни ли го избиха.

# 296
  • София
Shocked

Кали няма сестра а има брат PeaceТой живееше до нас със втората си жена,но неотдавна се разделиха,има двама сина от две жени Simple Smile

# 297
  • София
Кали няма сестра а има брат PeaceТой живееше до нас със втората си жена,но неотдавна се разделиха,има двама сина от две жени Simple Smile
Благодаря за информацията   bouquet
Кали си е ексцентрична и няма смисъл да гадая защо нарече тази жена "сестра ми"  Grinning
Не съм се припознала, въпреки чи не слушам фолк, има певици, които постоянно ги канят по предаванията, така че определено знам как изглеждат. А Кали трудно може да се обърка  Peace

# 298
Кали наистина няма  сестра.Има брат .

# 299
  • София
Вчера видях Иван Гарелов, представях си го по-едър, а всъщност е по-нисък от мен.

Общи условия

Активация на акаунт