Знаете ли кого видях 13 (дано не е фатална :) )

• 97 577
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Етиен Леви пред Четвърта градска на Руски, говореше с медицинско лице.

# 301
  • София
Атанас Месечков от Вип Денс днес в магазин "Джъмбо".

# 302
Вчера видях Иван Гарелов, представях си го по-едър, а всъщност е по-нисък от мен.

А ти колко си висок/а?

# 303
Благой Иванов с черната Златка   Mr. Green на кино

# 304
Атанас Месечков от Вип Денс днес в магазин "Джъмбо".
Него веднъж го съзрях пред НДК и ми се стори много противен.

# 305
Силвия Кацарова в една пицария във Варна.

# 306
Слави Трифонов на бул. България с шофьор, много добре изглеждаха и двамата!

# 307
Саша Антунович, при хотел Рила.

# 308
Тази вечер видях Орлин Горанов пред Дарик. Говореше си с някакакъв рапъроподобен младеж с плетена шапчица.

# 309
Не че има кого да се види много в Бургас, но днес видях Андрей, от "Острова на изкушението" и после при Гала "На Кафе" нещо там имаше някаква изява. Вървеше  и говореше важно по тел. на доста висок глас.

# 310
  • Бургас
Ха, The Tulip , тъкмо влизам да изклюкарствам , че снощи към 20 ч. Андрей седеше в пицария Луксор до една тъмнокоса мацка - почти гушнати и с още трима мъже  Simple Smile

# 311
Тези дни снимат някаква програма в Планета Пайнер - Димитровград и две поредни вечери отивайки към кафето на Планетата виждам разни фолк-певици.Тони Дачева ми направи старохотно впечатление-изглежда великолепно за възрастта си.Снощи пък по време на снимките Анелия се беше закахърила, че се е снимала с някакъв друг тоалет, с който не изглеждала чак толкова слаба и на висок тон питаше заобикалящите я "Ей с това трябваше да се снимам,нали?С него изглежам по-слаба..."Много пъти съм я виждала на живо, но снощи ми се видя много, много отслабнала.Пак снощи след Анелия видях да пристига Ивана, беше решена в някакъв бял тоалет и честно казано не изглеждаше зле.

# 312
Ивана беше ли така брутално надебеляла, както изглеждаше по Нова телевизия (при Цветанка Ризова май беше) преди 2-3 дни, или в действителност не е чак толкова....?

# 313
pina не ми се видя чак толкова, но честно казано аз нея я видях и малко по-отдалече.
Но не ми стоеше грозно.

# 314
  • Има много детски смях.
Ивана беше ли така брутално надебеляла, както изглеждаше по Нова телевизия (при Цветанка Ризова май беше) преди 2-3 дни....
Ауууууу, ас се изплаших, като я видях. Прасякиня.

И за да не е спам- Гергана Полежанова.

Общи условия

Активация на акаунт