Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 449
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
Оф, бебълс,......................................... Sad гуш

Няма спор за ваксините Hug Hug Hug Само инфо, нищо друго.
(в природата ми е "аз трябва да знам"............... Mr. Green)

# 481
Бебълс, мила  Hug Hug Hug. Дано скоро си намери нова и  по - хубава работа.

# 482
Бебълс, мила  Hug Hug Hug. Дано скоро си намери нова и  по - хубава работа.

Бебълсче, голяма прегръдка и от мен!Дано наистина скоро си намери нова работа мъж ти! Hug

# 483
Бебълс и от мен голямо гуш  Hug  Hug  Hug

# 484
  • Горна Оряховица
Бебълс,гуш и от мен  Hug И ние с моя мъж сме така,започваме вече 3 месец,но при нас не е само това.Ще стискам палци бързо да се оправят нещата при вас.
Консултацията мина.Биха ни ваксината.Аз също съм на мнение,че ще слагаме само тези по каса и нищо отгоре  Peace
Не са ни мерили и теглили,чак януари-февруари по план трябвало,но ние си го измерихме за височина,че нали 2 месеца не беше мърдал-75 см(порастнал с 1)-все файда.А за килограмите-стигнал е 10(ние си го претеглихме нелегално  Blush).
За хрущенето на костичките ни казаха,че при някои хора било така,дължало се на по-малко течност в ставата,но с времето се оправяло.Та това в общи линии.
А относно нашите кила-споко,все някога ще ги свалим.Аз сега съм поне 5 отгоре от преди,но все като започна работа няма да ги има.

# 485
Бебълс дано още утре си намери работа. Имам чувството че в нашата държава вече всички са безработни.

# 486
  • Бургас
Мило, Бебълсче , гуш и от нас Hug
Ще стискаме палци да намери нещо по-добро и по-доходоносно Hug
И наистина навсякъде е голям зор.
Днес една от моите преятелки се местят да живеят с баба и,
че бяха на квартира ,но вече им е непосилно.

Гале82 ме подсети и ние измерихме нелегално момата Simple Smile
Почти 80см и почти 10кг Peace

# 487
Бебълс пожелавам ти много бързо положението да се промени.
Дано съпруга ти си намери по-хубава работа и всяко зло да е
за добро. Hug

# 488
И аз това си мисля. Без пари не може.......
Днес обаче беше една приятелка с детенцето у нас. Вика ми "Ииииии, и аз да имах такъв килим у нас, и аз щях да я пускам моята да лази едно време"..... Sad Стана ми мъчно....... Ама си викам, пък и на нея....."Миличка, нямаш такъв килим, но утре може да можеш да си купиш....а аз здравето си  и бъбрека си- никога" Peace
Е, стана й по-добре Grinning

Момичета, имам една молба към вас. Пуснали сме петиция за правото на избор за ваксиниране. Петицията не отрича ваксинирането, а просто искаме да дадем възможност за избор на родителите да не ги задължават Моля ви , който не мисли, че моето неваксинирано дете ще зарази неговото ( ooooh!) да я подкрепи. Ето ви линк

За правото на избор

# 489
 bebuls88, стискам палци да излезете възможно най-скоро от това положение Hug
Мече,  Peace

# 490
  • Бургас
Мече най-мразя да нямам избор и затова подписах ,
а утре ще накарам и моите дружки да се подпишат Peace
Дори си проверих дали ме е приело-приело ме е Grinning

# 491
БебълсHug Hug Hug надявам се съпругът ти съвсем скоро да си намери нова по-хубава и доходоносна работа!!!
Нинче, и аз подписах Peace
На нас също ни сложиха ваксината, преди около 10дни (незнам дали го споменах  newsm78) Засега нямаме странични реакции

# 492
Бебълс,стискам ви палци,миличка скоро да си намери работа мъжото,че е гадно така.
Вкъщи също много ни паднаха доходите-на мъжо и моите каксто са си бии 240 все....Абе,броим си стотинките,и като ми закъняха и паричките,щяхме да ядем хляб и шарена сол  ooooh!
Мецо,да си го махнеш тоя Моджахидин от аватара,че ще те напляскам-да знаеш Laughing Mr. Green
Аз нямам нищо за сваляне,но моето е другата крайност,44кила съм и бъжо все иска да ме води на "тапицер",че само кокали ппипал по мене hahaha
Не сме слагалаи на Хриси ваксината,че съвшадна с грипната епидемия,а сега й никнат зъби и е сополива,май ще я водя януари,да съвпадне с консултацията newsm78
 Peace,ще подпиша и аз, филма ще гледам
Крисси,нещо му хвърлям око на твоя малък мъж Laughing Mr. Green Heart Eyes
Неди,редовно пускам на Хриси клипчето с Никол,захласва се да се смее,трябва да я снимам как й се смее и да го пусна и аз в ФБ....
Оф,не съм ви забравила рецептите за Коледните сладкиши,ама Киселка не ме оставя на мира,още единия шал не съм оплела ooooh!

# 493
  • Горна Оряховица
И аз подписах  Peace

# 494
Не се притеснявайте от странични реакции.....Не се случват на нашите деца Grinning

Благодаря за подписите Hug

Цитат
Мецо,да си го махнеш тоя Моджахидин от аватара.......
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Що бе, Музе, виж к`ъв е `убааааааааав Heart Eyes

(аз за зетьове не знам, ама може да си взема майките, щото сте мнооооого хубави)

Общи условия

Активация на акаунт