Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 447
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
Мецо и аз подписах
нищо че на нас ни я сложиха-докторката каза че тази няма странични реакции-аз си носех лепенка за температура за всеки случай но те не му я залепиха. От тази ваксина реакции нямало. Мен повече сега ме притеснява големия защото от понеделник е с температура и все още я поддържа пък и кашлицата не му е спряла. ѝдържа го изолиран-при майка ми дано и ние не се разболеем. аз вече минах профилактичен преглед и съм смъкнала холестерола - дано да смъкна по-скоро и килцата-след първата бременност до годината се бях възстановила пък сега зор и глад.

# 496
Свалям й шапка на тая докторка.

Ето ти линк на Приорикс ваксината http://www.medicine.bg/public/listovka/29205s.pdf

виж страничните реакции - особено тези, които спрягат като чести ooooh!
И кога не трябва да се слага........
Не вярвайте така сляпо....поне се информирайте какво точно слагате на детето си....

Вътре има и манитол (намаляване на вътречерепното налягане при мозъчен оток;

• намаляване на повишеното вътреочно налягане, неповлияващо се с друго лечение
тоест уж да се избегне енцефалит Peace)

съдържа и консервант Сорбитол (E420) Писала съм ви за Е-тата....
и какво ли още не....включително пилешки протеини (от ембриона , върху който е произведена ваксината)
Аз неразградено пилешко ДНК за себе си не искам...да ми променя генома.....

Отплеснах се.....както винаги Mr. Green

# 497
  • Горна Оряховица
Вече имаме 6-и зъб  Grinning
Днес идва баща му да го види.Човека вече 3-ти месец уж си търси работа и все нямало като за него.Мързи го то,много,ама хайде  Crossing Arms За 2 месеца от сърцата им се откъснаха едва 40 лв.,от които татко му си присвоил 10,понеже видиш ли,то детет няма нужда от пари,а и нали уж има кой да го издържа.Хващат ме бесовете,и скоро ще хвърчат глави  #2gunfire Иначе ми вика,ти си ме прежалила вече,намери ли ми вече заместник,и всякакви глупости от тоя род.Този човек не разбра,че сега имам други приоритети  #Cussing out

# 498
Мале Мецо затрупа ме с информация-май е по-добре да не чета повече че ще взема да се притесня-аз поне само тези които дават от ѝХЕИ съм слагала пък толкова има дето си купиват-направо не знам.

# 499
Абе момичета- какво им измислихте на нашите октомврийчета за подарък-аз се чудя за музикален баскетболен кош. Леля ми му е купила музикалното букварче, имаме си триколка, мотор с акумулатор, конструктор. Гледам че някои деца се захласват по голф комплекта но съм сигурна че ако му го купя да си е негов вече няма да му е интересен.

# 500
Не се притеснявай. Аз малко станах досадна, ама се хванах на думите на лекарката ти, дето казала, че МПР нямала странични ефекти.....
Аз за подарък не съм мислила още- всички други са готови, бебето е найй-лесно.

Моята щурка е 83 см, ама не знам колко кила е....Трябва да я мерим

# 501
Здравейте сладурки! Не съм ви забравила, ама нещо тези дни само по едно око ви хвърлях и все не ми достига времето да ви драсна и някой ред Embarassed
Бебълсче, Hug Дано бързо си намери работа, наистина е много гадно така.
Галя, миличката ти Hug Тия мъже направо са за убиване #Cussing out
Нинче, ей сега и аз ще се подпиша Peace Манекенка ще става момата Heart Eyes
За приорикса, коментирате, аз нея категорично отказах...
  bouquet

# 502
Отказа ли я?

Гале, твоя верно е за бой. Айди един женски бой да му дръпнем Mr. Green

Ето ми я темата за ...хора с липсващи части от телата им

# 503
  • Горна Оряховица
Отказа ли я?

Гале, твоя верно е за бой. Айди един женски бой да му дръпнем Mr. Green

Ето ми я темата за ...хора с липсващи части от телата им

Направо  Mr. Green Ама ако продължава така сам ще си докара края на историята.

# 504
Иска ми се да напиша нещо за ваксините......
Цял ден се въздържам, защото не искам да се приема като спор.
Знам, че тук няма майчета, които не приемат чуждо мнение.
Та желанието ми е продиктувано,от това да внеса малко по-умерено
мнение и ако мога да ви поуспокоя.
Мече, най-скъпото нещо на този свят е информацията за което имаш
моите адмирации.Информирания човек е и по-силен и по- подготвен,
но тук идва моето НО...поднесена на хора неразбиращи и неупотребяващи
тази терминология може да изглежда страшно, атова да доведе до погрешна
представа.
Ваксините крият своите рискове, както и всички медикаменти, но по-важно
е каква е ползата. В случая с ваксините - пак ще се повторя преборени са много
смъртоносни болести и такива със сериозни последствия след преболедуване.
И така от "извора"- това ми е работата все пак- виждали ли сте дете болно от
морбили? Знаете ли каква смъртност причнява, какви последици за голям процент
от преболедувалите? Виждали ли сте красив, млад мъж и то не един, а доста, които
след усложнение при паротит вероятността да бъде някога баща е нулева?
Виждали ли сте бременна жена с рубеола на , която шефа ти трябва да съобщи,
че вероятността детето и да се роди с аномалии е 90%?
Виждали ли сте дете с енцефалит, след морбили?
Спирам дотук - мога да ви разкажа много, но повярвайте единствената ми цел е не да
спорим , а всеки да помисли, че всъщност има две страни, зависи от гледната точка.
Та за въпросната ваксина- препоръчва се дори реимунизация при големи епидемии,
ваксиниране на контактните и ползите пак са по-големи от вредите при евентуално
заболяване.
Всички ваксини съдържат следи от пилешки ембриони, така се произвеждат, затова и рискова група са децата
с алергии особено към яйчния белтък. Децата трябва да са здрави, за да може имунната система
да отговори ефективно на ваксината, точно при влошено здраве се крият изброените рискове.
Моля ви не се притеснявайте излишно и преди да вземете решение се инфомирайте и за самите болести.
Как протичат, какви усложнения има, какви увреди за цял живот могат да причинят.
И не на последно място дали вашите деца ще приемат избора ви за правилен след години?
Манитола е разтвор, който се прилага при оток на мозъка съобразен с теглото на пациента,
колко  се съдържа според вас в 0,5 мл та да предпази от енцефалит?
Моя личен съвет е да приемате медицинските работници с повече доверие, знам, че е трудно в днешното
корумпирано и алчно време. Но има и то много такива , които се грижат за нашето здраве от призвание и
дълг.
Извинявам се за дългото писане, но на много от вас ви предстои да ваксинирате детенцето си и исках да
внеса малко повече яснота и ако мога да ви спестя излишни тревоги.
П.П.Моят баща мога да го включа в темата за липсващите части - преди пет години имаше лекари ,
които ми казаха, че му остават дни живот, но аз и други лекари за, които ви писах по-горе вярвахме, че
този силен мъж няма да се предаде.Така след дълга борба и грижите на истински лекари баща ми остана
без дебело черво, но пребори карцином трета степен. Мъжът с мустаците от семейните ни снимки е моят
татко, нашият син е кръстен на него и със съпруга ми се надяваме да израсте силен и смел, като дядо си.
Отплеснах се и много се развълнувах, ако съм ви досадила ви моля за извинение!

# 505
Пепеник, разчувства ме.  Hug Да е жив и здрав татко ти.   bouquet

За ваксините незнам какво мисля. Малко съм тъпичка на тая тема, но както някой беше казал и мен ме е страх да ги отказвам и сигурно си права, че ползите са повече от вредите. Да са ни живи и здрави дечицата.   bouquet

# 506
   Малиииии, що писане!Има да ви чета! Hug

Аз съм съгласна с Пепеник относно ваксините.Пепениче, да ти е здрав таткото още дълги години! Hug
  Днес щях да слагам на Боби рубеолата, но май ще я отложим.Имам съмнения за шарка, понеже бяхме в едно заведение преди два дни и днес ще се потвърди дали едното детенце е с шарка или пъпчиците му са от алергия.Дано не е шарка че баш за Коледа да не цъфне Бобката.

Музе, ми ще се спазарим бе за децата Joy Hug Heart Eyes

# 507
Пепениче,жив и здрав да ти е таткото Peace
Може би и аз съм като Лаленцето-не смея да откажа ваксина,но пък и не слагам допълнителните newsm78
Крисси,да ти ям джудженцето Laughing Heart Eyes
Нали яхме при мама на гости, тя е директор на един дом за деца,лишени от родителски грижи.Т и там е пламнала шарката,та ще поизчаме и ние.А понеже сме 3 моми на мама и тате,те не помнят коя от каква шарка е боледувала,та сега ще си се кротнем самички без срещи с другарчета Crossing Arms
Мецо,а душата влиза ли в списъка на липсващите части?
Извинете за смешния въпрос,но под космонафта на децата какво им обличате? newsm78Миналата година не съм обличала Хриси с космонафт,а сега ми се ще да ида до магазина,пък е студеншко за обикновени дрешки сякаш.....Ако е по чорапогащи,боди с д.р. и поло става ли? newsm78

# 508
Здравейте  Grinning И аз доста се чудех за ваксините, но май ще сложа само тези дето са по ЗК
Пепеник, да е жив и здрав татко ти още дълги години  Hug
Аз моята пикла я обличам с боди и тънка блузка и яке и дебели панталонки, май леко я обличам  newsm78 Като гледам как обличат комшийчето- боди, блуза, жилетка, яке.... И аз мислех да взимам космонафт, но тя има мнооого дебели дрешки и май ще се въздържа  Laughing

Ох, днес съм много изнервене, че момата отказа закуската....

# 509
Пепениче, пиши за баща ти и в другата тема. Всички имаме нужда от силни хора. Hug
Благодаря за поста. Напротиииииив, пишете, аз това искам, всеки да сподели мнение, съмнения, аргументи.
Аз също не съм на сто процента убедена, но на 90 съм.

Само атопичното морбили е опасно, тоесто тогава, когато поразява вътрешни органи, а не избива навън. Обаче срещу него не е застрахован никой. Даже почти всички смъртни случаи са на ваксинирани хора Peace Защо в Швеция няма нито един смъртен случай на морбили? (Там не ваксинират)
Мене лично не ме притеснява пилешкия ембрион, та аз пия сурови яйца. Да , обаче когато влезе в стомаха ми, там киселинния сок го разгражда до прости аминокиселини, от които моето тяло си образува собствени протеини. А с ваксината ми вкарват чисто животинско ДНК в кръвта! Ако това ДНК се включи в човешките гени (геном), дали няма да се сбъдне мечтата на човек да полети като му пораснат крилца Mr. Green а това неминуемо ще стане.
Във филма няма показвани или описвани гадости или болни деца, спокойно.

Има чисти първоизточници - медицински издания и правителствени документи.
Повечето болести са започнали да затихват много преди въвеждането на ваксините, даже при ваксинациите се е получило за известен период отново покачване на смъртността. Всъщност вариолата е шарката , при която е имало висооооока смъртност. Това е едрата шарка, която сама е изчезнала и никога (слава богу) не е имало ваксина срещу нея. Всичко това става с подобряването на хигиената, начина на живот и хранене Peace
Антитела? Добре, ами Спин също е болест на антителата..........Документирано е как много държави забраняват ваксини! Вече има смъртни случаи на ваксинирани срещу свински грип.  Всъщност не се умира от грипа, а от закъснялото му лекуване или грешното му лекуване и от слаб имунитет.

Общи условия

Активация на акаунт