Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 444
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Добро Утро Grinning
Пепениче да е жив и здрав татако ти още дъъъълги години Hug
Крисче това елфче е супер  Heart Eyes
Музе тъй като ние живеем на по-топли климатични услония smile3534
ще избегнем космонавта-хихихи.
Иаче аз обличам Никол като Ели Peace
Само ако ми се стори по студено и слагам чаропогашник и половер без ръкави Peace
Като бодитата ни са с къс ръкав-още не съм и слагала с дълъг.
Ели не се нерви душа,ще яде ако е гладна.
Никол често Не закусва-пие 120-150АМ към 6ч и после чак на обяд 11-12ч Peace
Отиваме за кухнята.

# 511
  • Горна Оряховица
Пепениче,да е жив и здрав татко ти още дълго време  Hug
Аз космонавт не съм купувала,бяха ни подарили като беше малък,но вече омаля.Сега съм му купила 2 дебели якета.Слагам отдолу боди с дълъг ръкав и някоя по-дебела блуза или суитчър,а отдолу е с чорапогащник и дебел панталон.Гледам да не го пренавличам.Когато е по-топло блузката е по-тънка.И така.
Аз пък се нервя,че юнака прави големи въртели за яденето,хич го няма,а преди как хубаво си хапваше... Tired

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 15:48 от galq_j82

# 512
Аз космонафт не съм купувала,бяха ни подарили като беше малък,но вече омаля.Сега съм му купила 2 дебели якета.Слагам отдолу боди с дълъг ръкав и някоя по-дебела блуза или суитчър,а отдолу е с чорапогащник и дебел панталон.Гледам да не го пренавличам.Когато е по-топло блузката е по-тънка.И така.

И аз така Peace

Пепеник, да е жив и здрав татко ти ( и татко ми е с мустаци  Heart Eyes) и винаги така да се бориш за всички които обичаш.Никой никога не трябва да потценява силата на една жена както и позитивната нагласа в живота.  bouquet

# 513
  • Горна Оряховица
Аз космонафт не съм купувала,бяха ни подарили като беше малък,но вече омаля.Сега съм му купила 2 дебели якета.Слагам отдолу боди с дълъг ръкав и някоя по-дебела блуза или суитчър,а отдолу е с чорапогащник и дебел панталон.Гледам да не го пренавличам.Когато е по-топло блузката е по-тънка.И така.

И аз така Peace

Пепеник, да е жив и здрав татко ти ( и татко ми е с мустаци  Heart Eyes) и винаги така да се бориш за всички които обичаш.Никой никога не трябва да потценява силата на една жена както и позитивната нагласа в живота.  bouquet

Моят татко и той е с мустаци Simple Smile

# 514
И моя е с мустаци Grinning

# 515
Музе, аз ползвам космонафта само ако навън вали. Понякога го обличам директно върху дрехите с които е вътре или му свалям панталона и остава по чорапи, боди потник и блуза. Ако стане по студено сигурно вместо чорапите ще му сложа чорапогащник, но понеже аз самата не се обличам много не си навличам и децата-големия не знае що е чорапогащник от двегодишен. По цяла зима ходи с чорапи и панталон.

# 516
Моят пък не с мустаци,ама пуши лула smile3534
Малеее,май аз си навличам най-много детето.Пустиня значи,зиморничава съм, та Хриси от бая време е с чорапогащи,все се старая да не я опаковам като за последно,ама ooooh!
Хайде да си призная защо й облякох космонафта-едното й яке се суши,на другото са му много мръсни ръкавите Laughing Blush.Вкъщи ходи с боди,чорапогащи,панталонки,блузка  елеченце Embarassed Mr. Green
А аз съм с боди от началото на ноември Rolling Eyes

# 517
Аз слагам космонаВт, ама само ако е около нулата- то е гащеризон с яке де
Музе, баща ти само една яхта да му купиш. Laughing

# 518
А пък моята мома не е спряла да яде хартия  Mr. Green Не знам нещо липсва ли й...или...и аз се чудя  newsm78 Само да докопа хартия и е в устата. Всичките й книги са изядени. Т'ва мойто дЯте нещо не е наред...

# 519
Благодаря ви за милите думи Hug , страхотни сте!
Аз много не го навличам моя калпазанчо, обличам боди с къс ръкав, блузка , чорапки и панталон - обикновено
джинси или дънки , и якето. Шапка не понася и непрекъснато я маха. Вкъщи също е леко облечен, че не се
спира и с тази дълга коса е вечно запотен.
Сега да ви похваля моето момиченце - спечели първа награда с есе на тема "Да бъдеш част от семейството" на
състезание посветено на деня на християнското семейство. Беше наградена от сливенския митрополит Йоаникий
с грамота, Библия и парична награда от 30лв. Похвали от директора на училището и тя е на седмото небе, а аз
мога отново да се разплача от щастие. Пожелавам ви от сърце мъничките ви дечица някой ден да ви поднесат
същите емоции и радости.
Ели ако я мъчат зъбките и книжките са с твърди корици е нормално да си похапва.

# 520
Ей, сладуранки здравейте!  bouquet
И аз да се включа с татковците с мустаци(и брада), въпреки, че напоследък ги подстригва с машинка Mr. GreenТака по младеел Joy
Пепениче, да ти е жив и здрав таткото! Hug Евала за силния ви дух  bouquet
Музе, за обличането сега ми се струва топло за космонавт(а иначе съм от майките, които много обличат Blush) Извеждам го по чорапогащник, дънки(понякога ватирани), боди с къс ръкав, блуза. Отгоре яке, шапка. Като стане по-студено ще слагам и космонавт, но Стефано го недулюбва Mr. Green
Нинче, да засега съм я отказала ThinkingМного неща прочетох за нея(а и по принцип за ваксините  и клоня доста към"не").
За ваксините и аз да се включа, Пепениче, Нинче, много ви благодаря за информацията! Hug
Монетата има две лица, както е и в този случай...и аз не съм 100% сигурна за отлагането на ваксините, непрестанно се лутам...Но съм сигурна, че има такива, които не трябва да се слагат Thinking Наистина , благодарение на ваксинации, човечеството е преборило много болести, истина е и обаче, че медицината напоследък е доста меркантилна и за "благото" на фармацевтичните компании", а и заради много други не дотам хуманни неща измисля какви ли не ваксини. Ето ви пример- "свинксия грип" и естественно ваксината срещу него.Е, излезе в световната преса, напълно потвърдена информация, че е изскуствено създадена паника, именно заради ваксините...Има и много случаи, които напълно потвърждавт и двете становища... Истината е, че тук в Бг , лекарите ни, един доста голям процент бих казала, изобщо не се интересуват от новостите, а си карат от учебниците преди сто години...Спомняте ли си как на едно майче тук от нашата тема му бяха сложили на детенцето 4 пъти #Crazy дтк и полио...объркала се била #Cussing outедно майче , соето си ражхождаме дивачетата, лекарката и била казала Пентаксим плюс Превенар, и го сложили...което според мен е много опасно... Не искам да се да ви досаждам и спирам...Напрмер сега ще му сложа хепатитната(тази ,която се слагаше на 6 мес.) ние сме много назад с имунизационния календар, заради ред работи(на 10 мес. му удариха последния пентаксим) , но приорикса...страх ме е...Много пъти съм се замисляла, дали да откажа всички ваксини Thinking и това ме е страх...страх ме и да ги слагам...Май човек, колкото по-малко знае, толкова по-добре Embarassed тъпо, но факт...

Ели, напълно ти сучувствам, защото и Стефи е така с яденето- кога яде кога бута...знам, ч е е много изнервящо Hug
И сега да ви питам : За каква ферма си говорите? EmbarassedИ къде е това клипче на Никол? Май много съм изпуснала? Thinking
  bouquet
Мале докато публикувам , и цели 3 отговора ooooh!
Музе, не си единствената- и аз так обличам вкъщи Mr. Green За бодино дори от края на септември Embarassed
Ели, и мойто диваченце като си докопа книгите и ги излапва, все му вадя хартия от устата, а той протестира Joy
Пепениче, браво на принцеската ти!  bouquet Все така да ви радва!

# 521
Пепениче браво на момичето. Освен, че е хубавица и умничка. Браво!

И моя татко с мустак, че и понякога с брада.

И ние ядем книги, хартийки и много обича тупфери  Crazy така сладко си ги издърпва и гълта памучетата.

И аз космонавт не слагам. Ама както е казала Неди то при нас по тропичен климата.  Mr. Green

Музе ми как няма да ти е все студено, ти нямаш какво да те топли.  Mr. Green

# 522
Пепениче, честито! Още от предни твои постове знам колко е мъдра и грижовна щерка ти. Това е много важно в съвременното .....откачено поколение хлапета......
Хартия ядеше голямата мечка като малка....Не знам защо, аз също съм опитвала,....ми не е вкусна Grinning ама детето явно обича да чете, де Mr. Green
Муза и тя като мен върви по скелет, така че..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 523
Муза и тя като мен върви по скелет, така че..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Tъй де. Обличайте се, че студено  cold Аз имам поне десетина кила в аванс за зимата. Mr. Green

# 524
  • Горна Оряховица
Пепениче,браво на момичето Simple Smile Все така да върви занапред.
В къщи и ние се обличаме с чорапогащник,панталонки по-тънки,боди(понякога потник или с къс ръкав,и по-рядко с дълъг),блузка по-тънка и елече.
Иво също много обича да гризе хартиени неща  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт