Дядо Коледа с подарък във ръката чака ОКТОМВРИйче пред елхата!

• 26 306
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Мецанке мисля ,че няма да станат без мас newsm78
Ама и аз ще поразпитам мама и още някой кулинар от познатите ми Peace
Гале наистина е ужасно като падат,но е неизбежно.
Никол и днсе се изсипа ,ама ко да се прави порева си и млъкна.
По съвет на Мечето и след консултация с педи,
аз си нося Арника СН9 винаги в мен и при падане
разтварям 3 гранулки и засега съм доволна-
отоци почти няма ,синини също Peace
Ето една есенна снимка от нас

# 76
# 77
Неди, Никол е много сладка!!!

# 78
Неди, давай само по 1 гранулка и ако я разтваряш във водичка, не джуркай , а много нежно и внимателно разбъркай. Джуркането усилвало (потенцирало) лекарството и може да предизвика криза.

Мда, от време на време ме смайвате с някой красив нов аватар Heart Eyes

# 79
  Добрутро!

Дени, страхотен аватар  bouquet

Неди, въх бре!Помислих че Никол листо е лапнала Joy , то било биба.Много есенна биба hahaha Боби нали такива неща не ползваше и нямам навика да ги заглеждам.Много е сладка таз кукла твойта Heart Eyes

Относно падането..Боби пада най-често у нас.Просто тук всичко му е познато и много се засилва.На моменти направо тича.Иначе пада на дупе предимно и след падането казва Дуууум и се хили. Joy

Момичета , да ви питам.Децата ви бърборят ли?Мойто не спира.Особенно в къщи постоянно говори, на моменти направо откачам.Включва се в разговорите като си говорим с баща му и се обажда "Така, такаааа" , " Ми даааа"..доста думи е научил.Мама, тати, соче/сокче/, дум, бум - тези са като пада и други има, но сега не се сещам.Аз лично не съм от майките дето сядат да учат децата на колко си голям, пляскане и т.н Но той явно е всичко чува и  попива, често повтаря думи след нас.
  На РД-то го питаха колко е голям и той си траеше от вчера отговаря и показва.Знае къде не трябва да бърника и точно там ходи и ми се смее и вика "Неее, не, не!Нама, нама..." и пак си пипа де.Просто да видя че знае..че не се пипа там.Естесвено говори и доста неща които за сега не разбирам.Много бързо говори и не мога да схвана.Вчера например докато се приберем от пазара не спря.Направо ..откачих.Заради пустия зъб и главата чак ме боля и той само джомоли..ей луднах.
   Научил е че като се приберем от вън веднага му сменям чорапите, че му се потят крачетата леко и слагам пантофи.Вчера преди да излезем си донесе пантофите в хола.Накарах да ги занесе в неговата стая и той си ги прибра в празния му кош.Като се върнахме се правя че ги търся.Бях убедена че не помни къде ги е сложил и бръкна си в коша и ми ги даде.Много мило ми стана.И като му кажа браво и като се ухили...много е доволен като свърши нещо.Като го сменям дава допълнителни мокри кърпи от два дни.Мислех че просто моментно е било.Седят у него и като му кажа дай кърпа , отваря капака и вади.

Най-сладък ми е като казва че му се спи.Трябва да го снимам на клип.Отива на дивана гушка някоя възглавница и повтаря "Нани, нани", ако не го забележим повишава тона. Joy
   Я, кажете сега де са снимките за колажа?И парола и юзър искам Praynig

И сега да ви попитам с тоз уред "Куко" как се справяте?На Боби му е много смешно.Сложа ли го стои две минути и хваща пътя.Дори да стоя до него изправя си се и си заминава на някъде.Аз по принцип не бързам с кукото , но майка ми много настоява.Да съм го слагала за малко да свиква.Ми хубаво, ама той още не разбира за какво става въпрос.Не съм го слагала като по-малък защото не седеше пак.Има деца които по-късно започват да ползват.Аз си мисля че Боби ще ползва направо седалка за тоалетна на пролет.Поне така се надявам де.Не искам да го насилвам с нищо.Нито с това, нито с друго.

Извинете за дългият пост , но отдавна не съм писала и имах нужда да споделя. Hug Heart Eyes

# 80
  • Бургас
Добро Утро и от нас Grinning
Вишничке  Heart Eyes Никол си говори ,ама но бебешорски и нищо не вдявам Laughing
Иначе и тя схваща какво и говоря в повечето случай
Дай си бибата?
Къде е бибата?и тн.
Но при нея е интересно ,че когато кажеш "ДАЙ" носи на този който го е казал.
Например ако и кажа ДАЙ на татко си нещо ,
тя го носи при мен.
Ако и кажа ЗАНЕСИ на татко си и му носи,
все още не схваща всичко -хихихи.
За гърнето имам приятелка и нейното чудо се научи да го ползва чак на 2,5г.
Така ,че аз също не се насилвам Peace
Никол все още е леко казано скарана с банята и по точно миенето на косата Crossing Arms
Направо е приключение това нейното къпане ви казвам.
То са песни ,играчки и сто неща още ,за да изтърпи 5 минутното изпитание Crossing Arms
А когато и мия само дупето си кротува и дори и е приятно и може и 1/2час до се кисне.

При нас засега е слънчево и мисля след малко да поизлезем,
за да подиша чист въздух дреболината Grinning

# 81
  • Горна Оряховица
Много съм си ядосана днес-загубихме обувката на малкия докато се разхождахме  #Cussing out Участъкът,където може да съм я изгубила е малък,но като се върнах да я търся я нямаше никъде...Направо съм бясна  newsm61

# 82
  • Горна Оряховица
Ох,да си отдъхна,предали я на информацията в Кауфланд  ooooh!

# 83
Браво, Гале!
(като знам и колко пари са Confused)

(я казвайте кой пусна смс за Роси. Простете ми изнудването Embarassed Praynig)

# 84
Мецанке, аз пуснах 3 бр.Толкова мога.   Peace

Я, кажете сега де са снимките за колажа?И парола и юзър искам Praynig

Криси, ето паролката и потребителя.  Peace

Момичета направих нов албум за колажа в http://www.snimka.bg/ че този за предния колаж не се отваря.
Потребител: sladuri2008
Парола: oktomvri
Ще сложа линк на първа стр., където беше и линка за стария албум, а за колажа - аз не мога  Embarassed Кали?

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 17:51 от The Tulip

# 85
  • Пловдив
Здравейте и от мен.

(я казвайте кой пусна смс за Роси. Простете ми изнудването Embarassed Praynig)
Мецо, пуснах един СМС, със сигурност не е достатъчно, но ако много хора пуснат по едно смс-че, може и стане това, на което хората се надяват Praynig
Иначе при нас нищо ново. Това дете не ще и не ще да се пусне. Иначе върви, по-скоро дори потичва, .... НО трябва да се държи за пръста на някой.
Вишничке, "кукуто" ми е голяма чуденка напоследък. Всички ме насилват да съм почнела, но то мойто съм сигурна, че грам няма да разбере за какво иде реч, а и май трябвало да е топло времето, когато започнеш да го учиш на гърне. Поне така съм чувала де newsm78 А за бърборенето - радвай се, че Алек грам не казва нищо, освен неговите си абсолютно неразбираеми за нас неща. Не върви, не говори - кво да ви кажа, май той не бърза за никъде Tired
Неди, при нас банята минава по абсолютно обратния начин. Няма изкарване от ваната. Истеричен рев и сърдене като го изкараме от водата. И като му кажем "хайде да излизаш" и започва да се прави на ударен и се обръща с гръб към който му го казва това. Това всяка вечер.
Гледам за разни вкусотийки се точите.  chefАз миналата година бях направила традиционни коледни курабийки, но съм изгубила рецептата и сега ме е яд. Бяха станали много вкусни, но сега ще трябва друга рецепта да си намеря.

# 86
  • Горна Оряховица
И аз пуснах 1 смс за Роси.Много ми е гадно,че не мога с повече,но за сега такива са нещата при мен...

Иво вчера го пуснах сам да върви.Добре се справя,но пустите му листа...в опита си да събира взе,че падна...но е упорит и не се отказва.Сега гледам да правим с него по-дълги преходи,да свиква дечко Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 15:07 от galq_j82

# 87
И аз пуснах един sms  Peace

# 88
Vlubena  чувала съм че когато детето върви, но го държиш за пръсче и го е страх да се пусни се прави питка и се раздава на 3, 5 или 7 семейства и до 1 седмица се пуска / аз направих и момата се пусна, а и моята комшийка направи и нейния малчо се пусна/

И ние сме скарани с говоренето, но доста неща разбира.....А банята е супер кеф...., но вчера реших да използвам  с душа да я измия и тя се разрева, та й давах да го държи и тя да си се мие....голям смях падна  е поне спря да плаче  Laughing

# 89
Vlubena  чувала съм че когато детето върви, но го държиш за пръсче и го е страх да се пусни се прави питка и се раздава на 3, 5 или 7 семейства и до 1 седмица се пуска / аз направих и момата се пусна, а и моята комшийка направи и нейния малчо се пусна/
Ели, ама обикновена питка ли се прави или за прощъпулник?

Общи условия

Активация на акаунт