Велико Търново и региона

• 78 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от мен в новата тема!
tefterche, сигурна съм, че няма Ив Роше в мола, но мисля че преди време бях виждала някой от продуктите им в магазин Михаела.
Iman, общите събрания на етажните собствености са голямо шоу! Навсякъде има зрънца, с които не можеш да говориш на нормален език, но в края на краищата затова има предвиден спадащ кворум и вземане на решения с мнозинство. Вярно е, че закона предвижда санкции, но имам съмнения доколко ще се налагат практически, тъй като това значи кмета да издаде заповеди и да наложи глоби на половината град....
А я кажете някой от Вас пие ли имуностимулатори заради грипа и давате ли на дечурлигата?

# 16
 Да се запиша и аз в темичката!
 Днес цял ден гледам хора с маски ,и мен взе да ме хваща бъзето.Чудя се какво още чакат ,че не обевяват грипна ваканция.Сина ми днес от 28деца ,са били 9.
 Iman в старата болница ,точно уличката под онкологиятя има един майстор на коли.Но не съм сигурна дали се занимава с електрики.Иначе такъв по електрики има ,като тръгнеш по пътя за Беляковец,преди гробищата в ляво има една отбивка.Там могат да ти свършат работа.

# 17
Ами да обявяват Грипна ваканция докато не съм почнала работа,че кой ще ми го гледа Mr. Green
Имуностимулатори давам ама файда йок ooooh!
След като почнах с клеева тинктура която много ми хвалеха,след това включих Саностол и хоп Бронхит. #Cussing out
Не казвам че те са причината,но толкова изчетох за тая клеева тинктура и толкова надежди бях заложила на нея. hahaha
Така сега сме с нов курс на Респивакс и имунокинд.Общо взето сме като Попай моряка. Joy
Само че вместо спанак си бухам детето с глупости.Макар че никой не ме кара. Naughty

# 18
Вярка, мерси!
gabin, аз давам на Тарик коластра и зелена енергия, а аз  пия антиоксидант и зел. енергия също. Мисля, че помагат, защото малкия го беше втресло преди 2 седмици и след ударна доза коластра му мина още на следващия ден. И от клеевата тинктура съм доволна - при хрема ни помага. Гледам да не пием синтетични сиропи и витамини - само вит. Ц и разбира се най-вече наблягаме на пресни плодове и зеленчуци.

# 19
Аз давам и на двамата клеева тинктура.Ники ми е проблем, защото не иска да яде плодове-признава само ябълката и банана, но Калоян нагъва по 1-2 кивита на ден. Simple SmileИзцеждам пресни плодове и така....Днес в градината на Ники вече не пускат родителите до групите да си вземат децата като мярка....Пускаха само за 1 група, че милите не могат още да се оправят самички.
3дес, напълно те разбирам за ремонтите и ти съчувствам. ДАно бързо и безболезнено мине всичко! Simple Smile Ние миналата година тъкмо се нанесохме в новия апартамент и така се случи, че Ники кашляше и аз бях болнични и се гледахме. Бяхме излезли навън за малко, тъкмо бях напазарувала яко и ми звъня комшийката, че от нашия апартамент се стича цял водопад. Едва взех баира нагоре от парка към къщи с всичкия багаж и Коки в корема... Гледката беше ужасна, всичко плуваше.....Няколко седмици сушихме пода,като махнахме паркета и се наложи да слагаме нов...Ох, като се замисля само....Така че напълно те разбирам!!!И стискам палци и да ви одобрят щетите от застрахователите!

# 20
И понеже съм голяма патка....да ви почерпя за месечинката на Коксъна...

# 21
 За коластрата и аз мога да кажа само хубави неща.Дано не ви прозвучи като реклама,но след като изкара малката една рядка болест,беше със сринат имунитет.Имаше период от 6,7мес. ,в който изпиваше по два антибиотика на месец.Тогава и давах от тази коластра и наистина укрепна.
 Бях забравила за нея.
 Веси ,ти откъде си я купуваш,че аз изгубих координатите на жената ,където беше дистрибутор.

# 22
запис, да не ви изпусна...

bouquet

# 23
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на София на raliar!
Честита месечинката на Коксъна!

Веси, намери ли подходяща зала за семинара/workshop?

Gabin, за обувките за дечица ставаше въпрос за дома в Дебелец, нали? Аз от кога съм приготвила една чанта, но все не ми остава време да я занеса?

3des, ужасно е това, което ви се е случило. И то пред зимния сезон! Дано бързо се оправят нещата!

Веси, Марта, не сте казали, не сме направили поръчка от Май Тойс!

Относно имуностимулаторите аз давам на Вяра Пиковит и 3 месеца ще е на една схема Респивакс, Изопринозин и Есберитокс. Иначе гледам редовно да давам мед и плодове.
За коластрата и аз се интересувам от възможност за закупуване.

# 24
  • Stuck in a moment

Gabin, за обувките за дечица ставаше въпрос за дома в Дебелец, нали? Аз от кога съм приготвила една чанта, но все не ми остава време да я занеса?

Аз мислех, че друг от тук няма да дарява обувки и днес ходихме до дома с колата, много жалко, ако знаех щяхме да минем. Другия път ще ти пиша на лични, ако не си ги дала.

Габин, кой е този магазин Михаела, че нещо съвсем съм затъпяла  Laughing

# 25
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Габин, кой е този магазин Михаела, че нещо съвсем съм затъпяла  Laughing
Магзинът за козметика срещу клона на  Експресбанк, на центъра.

# 26
  • Stuck in a moment
Мерси, Пепи! Simple Smile

# 27
Айде и аз в темата.

# 28
Пепи, намерихме една зала в спортната, но две съфорумки ми дадоха координати на други две, та нека организаторките си преценят коя зала да наемат.
Вярка, аз и една приятелка ще ставаме дистрибутори на Аквасорс, което всъщност е най-изгодно, защото надценката е много голяма иначе.
Пепи, внимавай с изопринозина, защото има доста противоречиви мнения за него. Аз го пих докато имах варицела, но повече не бих посегнала към него.

denitcheto, честита месечинка на малкия герой!

# 29
Здравейте, момичета! много отдавна не съм писала  Embarassed
всички вкъщи бяхме болни, аз още не съм оздравяла, а Венци е на АБ от вчера след 5 дни температура и кашлица Sad тази нощ обаче спа спокойно ( даже още спи  Shocked )
Има ли хомеопат в Търново и региона? някой може ли да ми даде препоръки и кординати?

Общи условия

Активация на акаунт