Велико Търново и региона

• 78 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро, момичета!
pepi111 и аз ако тръгна да нося нещо не децата в Дебелец, ще ти пиша на лични, за да взема обувките и да ги закарам.
Iman, би ли казала как са търговските наименования на тази зелена енергия и коластра и къде могат да се намерят. Аз давам на малката Есберитокс, а аз пия Ремантадин, но като виждам колко я хвалите тази коластра, ще взема да ги сменя.
tefterche, виждам, че вече са ти отговорили къде е магазина. Провери там, но не съм съвсем сигурна дали още поддържат козметика на тази марка. Знам, че преди се продаваше само във фирмените магазини на Ив Роше и в Бонжур, затова се учудих, като видях че я продават и в Михаела.
caprice, има хомеопат в Търново. Мисля, че се казваше д-р Хаджиев, но не бих ти го препоръчала. Имам лични впечетления - задава куп въпроси, а не те слуша, цените му са неоправдано високи, закъснява с графика си повече от час и на всичкото отгоре ти изписва абсолютно неадекватни лекарства.

# 31
За хомеопата д-р Хаджиев и аз съм на същото мнение като gabin. Преди години беше по-добре, но последните два пъти ситуацията и при нас се оказа същата. Привърженик съм на хомеопатията, но конкретния доктор на няколко пъти ме разочарова  Confused

За имуномодулаторите. Рада в момента е на една схема предписана от Кьорчева. Коктейл от Изопренозин, Респивакс и Саностол, а малкия на Имунокинд. Аз си ги сапоредписвам - Есберитокс, вит. С, осцилоскокцинум.

За продуктите на Аквасорс съм чувала само хубави отзиви, което винаги ме кара да се замисля  newsm78

Бяхме на Хисаря -  хотел Хисар за уикенда с мъжа ми. Това е най-добрият метод за оздравяване и подсилване на организма. Цял ден в Wellness центъра (римска баня, сауна, горещи басейни, хамам с теляк  Wink, масажи, фонтан на живота), басейн  и силна храна са ми любимата комбинация за борба с хроничния ми синузит.  Peace

# 32
gabin, Egisihora, благодаря ви за бързите и полезни отговори! това ли е единственият хомеопат в Търново?

# 33
  • велико търново
Добро утро  Pepi111 ,ако искаш да пуснем пак една обща поръчка за май тойса ,че ти се справяш много добре .Аз си набелязах някои неща дето са намалени,а и Весито ще се присъедини.
Сисе моля те даи ми  пак тел. на докторката ,че съм го изгубила/педиатърката/,че Теди от 2 дена е с температура ,а наща докторка е болна и вчера направо ужас не вдига телефона и аз се чудя какво да правя.
Приятен ден от нас.

# 34
Хайде и аз да се запиша в новата тема. Ние се завърнахме от Ямбол точно преди грипа да се развилнее. Виждам обсъждате имоностимулаторите - а зсъщо имах мераци но моята докторка , както и доста други познати лекари ме убедиха че ако си здрав - ти и детето ти няма нужда. Още повече че бебетатата сами трябвало да си изградят имунитета. Аз лично само осцилококцинум давам и наблягам на чесън и лимони.
Като си говорите за козметика - друг магазин освен Михаела да знаете. Преди си пазарувах от Бонжур , но пусто го затвориха.

# 35
  • Велико Търново
Деничето, да ти е живо и здраво детето на патерици:)
Gabin, имуностимуланти не пия, не мисля и да давам на Сияна. Ако усетя симптоми на грип пия осцилококцум. Съпруга ми беше с грип предния уикенд и го излекувах за 2 дена с осцилококциум, парацетамол и през половин час подходящи чайове, без тежка храна, само на препечени филии. Сияна седеше в другата стая и за щастие не се разболя.
caprice, ето ти тема за хомеопати във Велико Търново: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=409832.0  Ходила съм при Лидия, излекува ми ужасните киселини през бременността. Накрая нищо не можех да ям, беше ужасно, не ми минаха напълно, но бяха станали определено търпими, за което съм и доста благодарна.
Egisihora, радвам се, че сте починали добре, хотела и на мен ми харесва, дано скоро и аз имам късмет да се разходя натам.
У дома вчера намериха повредата и съм с топла вода вече, надявам се и застрахователите да платят. Сега на дневен ред ми е парното, не очаквах, че една камара майстори трябва да идат, та пак седя и чакам поредния. Който е решил да си прави да знае, че е голямо разтакаване и много непредвидени майстори. Надявам се поне накрая да е топло и да нямам проблеми.

# 36
Аз водя децата при д-р Георгиев, намира се под пазара, блока до спирката за Дебелец и други населени места....Ет и GSM  0887 412 562. По принцип се занимава и с ирисова диагностика. Аз лично съм много доволна. Проблема е, че трудно се свързвам с него. Успех!!!

# 37
  • Велико Търново
Здравейте, не съм редовна в писането, но за сметка на това ви чета редовно.

Съжалявам, че ще ви занимавам отново с болници, но искам да помоля мамите, които са раждали в болницата във Велико Търново, да споделят опит-а си какво трябва да се носи (и какво е препоръчително) в родилното. Благодаря ви предварително!

denitcheto честита ви месечинка на патерици!

# 38
Скрай, от родилното в Търново не съм доволна. Ако искаш подробности, ще си разкажа историята пак.  Peace

Иначе за там ти трябват - лигнин, документите ти (направление + картон), сапун, четка за зъби+паста, кърпа, чехли  Thinking  какво друго беше, забравила съм вече... нощници те ти дават, така че не си носи. Нещо топло връхно (жилетка, може би), въпреки че си имат климатик, но все пак... помпа за кърма... може би кремче за зърната, но това не е задължително, винаги някой може да ти донесе впоследствие. За друго не се сещам, в общи линии това е. Дрешки за бебчетата също не трябват, оттам си ги обличат с техни.  Peace

# 39
  • Велико Търново
scrye, два пакета лигнин, документи и тоалетни принадлежности (четка и паста за зъби, шампоан и душгел примерно, голяма кърпа, може и прибори да си вземеш). За козметиката ти решаваш, но ако имаш крем за зърна обезателно го сложи в чантата. Бебунче докато се научи хубаво да суче, може да те понарани. Аз си бях взела два чифта чехли, едни топлички и едни за баня. По принцип е много добре отоплено (даже си е жегичка), но ако искаш си вземи грейка. А, и зарядното за телефона да не забравиш  Peace

# 40
  • Велико Търново
Упс, сега видях, че и Моарейн ти е писала, общо взето се припокриват нещата, само дето аз съм доволна Simple Smile

# 41
Аз раждах тук във Нашето родилно и също съм повече от доволна Peace
За носене си спомням че гинеколожката която следеше бремеността ми ми даде един списък като наближи терминът ми.
По спомен ще напиша това което се сещам.Ако пропусна нещо сигурно някой ще ме допълни.
1.Лигнин
2.Тоалетни пренадлежности(кърпа,сапун,шампоан,четка за зъби и т.н)
3.Памперси
4.мокри кърпи
5.ношница(и там имат но са много окъсани)
6.Направление за хоспитализация
7.чехли
За друго не се сещам Rolling Eyes
Аз лично си носех и биберон залъгалка,помпа за кърма,минерална вода,зарядно за телефон,лъжица,вилица и чаша.

О боже такава активност докато го напиша тоя пост ooooh!
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 14:07 от Щастлива мама

# 42
scrye момичетата преди мен изчерпателно са ти описали нещата за теб.

А за бебчо: 1.Памперси 2-5 кг. май бяха Pampers Newborn newsm78 /20-30 бр./
                    2. Мокри кърпички
                   3. Ръкавички за ръчички (раждат се с дълги нокти малките и може да те поиздраскат докато сучат по 1 час на всеки 2 часа в началото.) Laughing
Дрешки им дават там.

За теб лично се сетих още нещо което ми влезе в употреба - силиконови протектори за зърна / Чико, Авент/;
                                                                                                   - дребни монети за телевизора, трябват му точно и не пуска ресто  Mr. Green

# 43
Скрай, момичетата са абсолютно изчерпателни, аз само ще "натъртя" на кремчето за зърна, защото в началото кърменето е като малък кошмар!!!! Бебчо не знае как точно да засмуква , а  и зърната ти не са привикнали на непрекъснато цоцкане и в следствие на което се разраняват много. Освен това няма да сбъркаш ако си купиш кремчето на авент, защото с него можеш да кърмиш, а повечето други трябва да се измиват преди кърмене.Мен това много ме улесни и без това само се шашках като се разплаче бебка, оставаше и да ходя да се мия тепърва в банята и да се чудя дали съм махнала всичкия крем!
А памперсни пелени за леглото ( еднократни чаршафи) тук не искат ли?

# 44
Skrye   - да това са нещата, само че на мен помпата за кърма не ми трябваше - кърмата ми текна у дома като си дойдохме. Но защо в Търново си решила да раждаш ?
И аз съм от групата на недоволните. ААА сетих с еи друго - еднократни гащи за слд раждане (има ги в аптеките) . По принцип на дават с гащи но аз на Хаджирадев му скръцнах със зъби и му казах 4е тези са специални и стерилни и не ги махам  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт