Велико Търново и региона

• 78 391
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Велико Търново
Ted_Ka, Селена е тая книжарница, наистина е добре заредена - от там всичко напаразувах: подаръците за дечицата, балони и хубави коледни картички. Благодаря!

# 691
Честито на всички рожденници!
И всички именници днес - да са живи и здрави, и да си носят името с гордост!

Аз пък имам въпрос - тъй и тъй сме на тема подаръци - къде мога да купя табакера - мъжка? Днес с колежката се почупихме да мислим и не можем да го измислим. А нямам много време за мотаене и ходене по магазините Sad Намерих в един интернет-магазин, но искам да я видя, за да я купя...И така.,...

Иначе - ние със сигурност ще отидем да видим дядо Коледа. Само още не сме осигурили подарък...

Ted_Ka, радвам се да те видя отново тук   bouquet

# 692
Здравейте, вярно днес много празници, много нещо. Да не изпусна някого, ги поздравявам общо и им пожелавам много здраве и щастие.

Благодаря за поздравите за имения ден на Дани. Ето една тортичка:

Bandido, за табакера се сещам в последния етаж на МОЛ-а има един щанд до асансьорите за пури и разни други мъжки неща, мисля, че там има. А другото място е от пощата нагоре, от дясна страна има един магазин с часовници на витрината и разни други готини неща, та вътре пак мисля, че съм виждала табакери. Дано намериш.

# 693

alex99 , благодаря  Hug
а ето и инфото за Мола

"Дядо Коледа и Снежанка ще останат в Мола до 25-ти декември, всеки делничен ден след 16.30 часа, а в почивните и празнични дни от 11.00 до 14.00 часа и от 15.30 до 19.30 часа. През тези часове, малките посетители могат да се срещнат с добрия старец и да получат от него лакомство или подарък или да се снимат за спомен. Фотограф на Фото Фуджи ще бъде през цялото време на разположение на родителите."

Моето дете е полудяло на тема прахосмукачки  Mr. Green Мъж, ама отсега чистник. Тъй че кандидат-снахата поне няма да чисти с прахосмукачка.  Crazy Мислим да му вземем една за Дядо Коледа, ама те са около 30лв детските. Харесахме една от Техномаркета за около 40лв - малка, практична - като за кола да чистиш, а в същото време и малкият ще я използва  Mr. Green

# 694
Честит празник на всички! Здраве, щастие и късмет на вас и тези, които обичате!

Бандидо, както ти е казала и Алекс табакери можеш да намериш "Актив" и другото място, за което се сещам е Арт 93 (магазин за кожени изделия, под Халите). Евентуално може в сувенирните магазини по и под чаршията. Гуд лък  Peace
 А това с прахосмукачката направо ме уби  Joy

Ками, как така торба с вафли от яслата?!?!  #Crazy Същиса ме направо. И после ще се борим в лафките на учлищата да се продават плодове...  Rolling Eyes

Хайде, мами и бебоци, лека вечер, а с някои от вас ще се видим на музикалната работилничка утре. Спокойна снежна нощ  smile3524

# 695
Марта-те им дават филия с тахан за закуска следобед...иначе всички майки ни караха да носим за партито сладки,после ги разпределят.Ужас направо...

# 696
забравих да ви се похваля - записах малкия в третата по ред ясла - до Езикова гимназия. Там сме "само" номер 61  Rolling Eyes
Казаха ми "Ами, госпожо, трябвало е да дойдете по-рано". "Кога" - питам аз. "Миналата година, госпожо". Аз така  Shocked . Че аз миналата година родих...мисля си аз...Трябвало още в деня на изписването още да скокна до там, че белким сварим 6-7 номер....

Както и да е....да видим март месец къде ще ни огрее.

А за книжарница Селена - аз влязох там да купя една (неопределена) детска книжка и направо ми се зави свят...Исках да взема поне 20-ина - толкова хубави неща има.

# 697
Краси, този щанд в мола за пури и цигари не го ли махнаха отдавна?  newsm78 Ако е този между кафето и асансьора- вече го няма!
 И аз ви пожелавам лека нощ и сладки сънища
...а ние отиваме да се чипкаме   bath1

P.S. Bandido, щом е такова положението май трябва вече да се запишим и ние някъде, че ей сега ще мине една година! Ама как може така ooooh! ? Аз лично не мога да мисля за ясла от сега!!!-Как си я мислят те тази работа?!

# 698
Благодаря ви момичета за чудесните пожелавия и за вниманието.

На всички останали рожденници и именници - да са живи и здрави!

За големите  празнуващи :
на мечтите -Смелост,
на желанията - Дързост,
на успехите - Реалност,
на живота - СМИСЪЛ!

На малчовците - много ,много усмивки !

# 699
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
ЧРД на патерици на Моник!
ЧРД на всички малки и големи, празнуващи днес!

На всички пожелавам мноооого здраве!

Тази събота май пак ще има театър в Общината /дано не ви подведа, така ми казаха/. Миналата седмица, нали заваля първия сняг, Вяра не успяла да издържи много да гледа от зор да излезе навън с баща си да се пързалят.

От базара си взех страхотни неща. В събота, ако мога пак ще дойда, че искам и за подаръчета да купя.
Като стана въпрос за подаръци – на бабите ще подарим по един календар /те преди 5 дни имаха РД и тогава получиха големите си подаръци, та зсега по-скромно ще я даваме/, на дядото съм харесала една зимна шапка. За вуйчо и вуйна - една фотокнига с тях и детенцето им /сама я сътворих и успя да пристигне преди Коледа  newsm44/. За Вяра – един куп игри и играчки. За племенника остана да избирам. За мъжлето подаръците са най-много – едни маратонки и самолетни билети до Милано.

Календар си направих сама с една програма, поръчала съм го и го очаквам всеки момент да пристигне. Снимките са си мои, любителски, но си ги харесвам /неслучайно инвестирах във фотоапарат преди почти 2 години/, не ми се занимава с фотографи  Mr. Green.

Verte, до кога е базара?
Ками, това с торбите със сладки ми е много омразно  #Cussing out. После –децата ядяли нездравословно- ами те от детските ясли започват да ги тъпчат с боклуци. Няма да забравя как се втрещих, когато един ден в яслата /Слънце/ в менюто видях следобедна закуска – филия с шоколад  Shocked.

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 18:32 от pepi111

# 700
  • Stuck in a moment
Извеждате ли си децата навън (наистина навън) сега, когато е по-студено?
По колко време?

# 701
Лично аз не го извеждам специално на разходка.Излизаме,но с колата.Ходим на гости,до поликлиниката,до мола и т.н.Пък и у тоя сняг не си се представям да тикам количка.Пък и съм малко зиморничева та предпочитам да си седя на топло вкъщи.Примерсно сега ще излизаме,но с колата и отиваме до поликлиниката.Следобед мисля да го заведа в Мола да види дядо ТИ Коледа.Така,че това е нашата разходка.

# 702
Ted_Ka, Селена е тая книжарница, наистина е добре заредена - от там всичко напаразувах: подаръците за дечицата, балони и хубави коледни картички. Благодаря!
  Радвам се Hug

Ted_Ka, радвам се да те видя отново тук   bouquet
Благодаря Поли!  bouquet

# 703
  • Велико Търново
Ted_Ka, не те познавам, ама най-клюкарската видях, че чакаш бебенце Wink Ще споделиш ли с нас какво и кога ще е? Heart Eyes

# 704
Ехоооо, аз съм възмутена и огорчена от собственото си аз! Simple Smile Вчера ми дойде музата и писах на 2 пъти римувани пожелания за рожденници и именници и нкарая ТЦЪ!!! 1-я път Кокича докопа кабела за нета и ме изключи, а пък за 2-я направо останах изумена като не го видя публикуван... ОХ!!!! Извинете, мили рожденници и именници!
Малки и големи
бъдете винаги засмени!
Обичани обичайте нали,
за да бъдат топли ваште дни!
Живот и здраве до безкрай-
животът да е рай!
Палави-големи,
мънички джентълмени,
пораснали принцеси,
русалки и контеси,
чаровници дори,
забавлявайте се до зори!
АМи, това ми дойде за тази сутрин! ДАно вече да го публикувам нормално... Simple Smile
Снощи към 18.45 нямаше Дядо Коледа в МОЛ-а!!!А уж беше до 19.30??? КАкво става, не знам!!! Бон-бон-ите ще пеят от 16 часа утре. Информация има и на сайта www.mallvt.eu. Това е Коледната програма - http://www.mallvt.eu/bg/news/view/95/bogata_koledna_programa_v_sentral_mol/.
Навън не сме излизали в този сняг и лед. Само с колата, но нашия тати утре заминава все пак и ако видите в снежна виелица една луда майка с количка -аз ще съм!!! Simple Smile
Приятен ден от мен! Весело изкарване на всички на Музикалната работилница!(лелеее, ми то станало почти 11 часа...., явно вече даже е приключило.... ДАно да ви е било забавно - на вас и на децата!!!)

Общи условия

Активация на акаунт