Велико Търново и региона

• 78 400
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • Велико Търново
Нямало е музикална работилница днес  Confused

# 706
Вчера официално се приеха новите такси в градините : http://www.borbabg.com/?action=news&news=3077

То хубаво, че ги увеличават, ама нищо няма да се промени - нито материалната база в градините, нито пък предполагам и отношението на госпожите към децата.  Close Все ще са много деца в една група, винаги ще има госпожи, които не им се работи и ще гледат как да намалеят децата и т.н. 

# 707
Помагайте моля! Трябва  да купя подрък и искам да взема шал, но си нямам никаква идея къде има хубави! Нямам никаква възможност да обикалям магазините, за това имам нужда от вас!  Hug Сещам се преди време някъде по главната улица, след пощата съм виждала в някой магазин имаше голям избор, но сега изобщо не мога да се сетя къде точно  newsm78
 Остана ми и един подарък да измисля за свекъра и свекървата, но още го мисля...

# 708
  Да бе, нямало  smile3533
 Голям кеф беше! И освен,че беше мнооого забавно, бебоците получиха коледни подаръци - кошнички със страхотни сладкиши, подходящи за бебета (без шоколад и т.н.).  Тони, не спираш да ме изнанадваш!   bouquet

За разходки и аз не смея да правя дълги, ама не пропускаме да се попързаляме с шейната покрай вкъщи. Поне 30тина мин. на ден гледам да сме навън (освен, ако времето не е изключително неприятно - вятър, виелица, мъгла).

Дени, ти си нашият скрит поетичен талант! И така, и така си почнала с пожеланията, дай ми, моля, няколко идеи за коледни картички, че съм се захванала да пиша, ама нищо оригинално не ме спохожда.  newsm78

Зоя, зависи какъв шал търсиш. Предполагам, че ще искаш нещо топло и вероятно за жена (това пък не знам откъде го реших). В мол-а има доста предложения, почти всеки магазин има и шалове. Също така много голям избор има в магазин "Адам и Ева" (може и да бъркам името), които се намира от страната на пощата в посока ГУМ. И последно на ум ми идва един магазин на приземния етаж в ГУМ, точно до стълбите, там продават чанти, ръкавици, тук-таме дрехи и шалове. Успех  Peace

И последно: утре и вдругиден "Работилничка за надежди" ще направи продължение на коледния си базар, само че този път в СБА (под Техномаркет). Добре сте ни дошли!

# 709
Ще пропусна базара,че заминаваме на коледно парти в София...

Пепи-супер подаръци си намислила,аз в този смисъл да кажа,че се задава нов лоу кост на пазара от февруари-до Виена и с прекачване до други дестинации Mr. Green
Аз не можагх да убедя мъжо за Прага или Брзксел,настоява за виена,но май няма да успеем скоро да отидем,дано поне към есента ми се отвори парашута.

# 710
  • Stuck in a moment
Помагайте моля! Трябва  да купя подрък и искам да взема шал, но си нямам никаква идея къде има хубави! Нямам никаква възможност да обикалям магазините, за това имам нужда от вас!  Hug Сещам се преди време някъде по главната улица, след пощата съм виждала в някой магазин имаше голям избор, но сега изобщо не мога да се сетя къде точно  newsm78
 Остана ми и един подарък да измисля за свекъра и свекървата, но още го мисля...

Провери в индийския магазин срещу Сити Пъб.
Там има всякакви красиви неща и повечето нямат повторение Simple Smile

# 711
Момичета извинявам се, че минавам набързо покрай вашия форум, но искам да ми препоръчете някой добър дерматолог в града. Трябва да заведа дъщеря си, но незнам почти никои имена на такива специалисти. Благодаря на тези, които ще ми помогнат!

# 712
Здравейте и от мен! Ние днес ходихме на музикалната работилница, и сме много доволни. Дими наистина се забавлява, и дори после в колата си припяваша песента за довиждане. Съжалявам само че не можахме да останем за кафето после.
bialkova, аз снощи си взех страхотен топъл шал от "Дафне". Много са хубави и тези на "Скарлет", но мисля че цените им са по-височки.
Не знам Вие как сте, но на мен направо ми се завива свят вече от толкова коледни прояви. Чудя се къде по-напред да заведа малката, защото на нея навсякъде и е интересно, а истината е, че на мен всъщност не ми се ходи никъде, на заради нея непрекъснато тичам тук и там!
elidesi, в Търново няма добри дерматолози, а само такива които се мислят за голяма работа. По-добре помисли за София, защото тук само ще я тъпчат с лекарства, докато уцелят това което действа.
Приятен ден от мен, и дано вече да завали истински пухкав сняг и в нашия град!  bouquet

# 713
Елидеси ако нямаш възможност да ходиш в друг град за консултации с кожен може да отидеш при доктор Моллова.Лично аз съм много доволна от нея.
Габин не всички имат възможност да ходят в други градове Peace

# 714
  • Велико Търново
Момичета извинявам се, че минавам набързо покрай вашия форум, но искам да ми препоръчете някой добър дерматолог в града. Трябва да заведа дъщеря си, но незнам почти никои имена на такива специалисти. Благодаря на тези, които ще ми помогнат!

Доктор Силвия Горанова-първата й специалност е педиатърия.Работи в градска поликлиника.

# 715
Много Ви мерси за бързите отговори. Може би ще отидем да видим  доктор Горанова, понеже ми е малко спешно, пък след това ще решаваме дали има нужда  и от друг специалист в друг град.

# 716
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета, сега по канал 1 дават за Христо Атанасов-един достоен българин от с.Леденик, дето се грижи за деца излезли от институции, гледайте!
да допиша..довечера по ПРО БГ  в новините в 19 ч ще има пак репортаж за него и децата, младежите по-скоро.Човека търси работа ...младежите могат да почистват канали,язовири,гробищни и всякакви други паркове.Искат работа, нетърсят милостиня! Ще ви пусна снимки от бракосъчетанието на двама луди-млади дето много искаха да се оженят  http://didimam.snimka.bg/friends/dbm-g-oryahovica-i-v-t-rnovo.386528.12770147  тогава подарихме  от името на ДБМ  цветен телевизор , а от името на нашето семейство -две възглавници. Ако някой може да им занесе нещичко, там са десетина човека, все излезли от институции младежи,никому ненужни,без дом, без посока, много готини и добрички, ако знаете как се радват на гости -дрехи не им трябват , но готови консерви,цигари, за Бъдни вечер или Коледа, за Новата година -нещо домашно приготвено-било то баница, кекс,нещо...Стига да позволи времето ще им занесем винце, баница и някакви дребни сладки и още нещо! Там има малко човече на вече годинка-за него пюрета, памперси,каши!Ако някой може да съдейства за някаква работа -ще е супер ! Ето и неговият телефон 0887 25 20 26 -Христо Атанасов!

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 18:16 от Дидка

# 717
здравейте,

Дидка , аз съм ти "длъжник", заради моята фирма  Embarassed Но...то не знам колко пъти трябва да им напомням  Sad

Ted_Ka, браво  Hug 3des те е разконспирирала, затова сега отчет - редовен  Hug

Момичета, дайде идея за подарък на милото. Не мога да повярвам, че моето богато въображение се е изчерпало...  Crossing Arms . Всъщност имам доста идеи, но те са все финансово недостижими  Tired . Знаете ли нещо, което може да се предплати примерно ( масажът отпада), и това да му е подаръкът... не знам какво да измисля. Помагайте - тъй и тъй сме на тая вълна. А срокът е кратък- случаят е в понеделник...

Ние вече казваме "капка" и "облак". Всичко друго е бебешки език. Кога според вас (особено опитните мами) идва моментът за притеснение,че детето може да има нужда от логопед?  Thinking

а утре е работен ден ...  Rolling Eyes сега ми липсва училището и фалшивата бележка от мама, че съм "болна"  Mr. Green

# 718
bandido, и аз се чудя още какъв да е подаръка за нашия татко и нещо хич не ми идват идеи, но май ще мина на стария изпитан вариант- нещо практично като блуза например, той и без това сега има нужда от нещо ново...    колкото и да е вече банален този подарък!  Confused

А аз да ви се похваля купих страхотни шалове! Купих за себе си и за на Габи леля и от магазина срещу ГУМ-а, в който има и сребро. Има голямо разнообразие и цените са сносни, а на свакото купих от Andrews fashion в Мола много готин.

А аз бях забравила, че утре е работен ден и днес си мислех, че ще има малко почивка и за мен, някой  да ме отмени в дундуркането , нооооооооооо....  Sad

# 719
Ние вече казваме "капка" и "облак". Всичко друго е бебешки език. Кога според вас (особено опитните мами) идва моментът за притеснение,че детето може да има нужда от логопед?  Thinking
На колко години е детенцето?

Някой да знае нещо повече /паричните въпроси как стоят/ за това http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=452978

Общи условия

Активация на акаунт