С ПЛЕТЕНЕ се забавляваме, красота създаваме

• 119 204
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Steisi, благодаря ти.   bouquet
Ето и готовата част от първия ми опит: http://vilavilekula.multiply.com/photos/album/14/14#photo=2

# 706
Момичета, дойде ми преждата от Александър и съм леко разочарована от цвета на лилавото. Сега вместо на мен ще го плета на децата, че избива на шекерено, а аз такъв цвят не нося...
Искам тъмно сиво пък!
Отде да го поръчам да му се не види? Иначе има мерино на Габрово за 2.50 за 100гр. ама се чудя че е с меланж- черно...Дайте съвет бе хора, че съм много нерешителна...
Момичетата- шапкоманки! Чудни са!

# 707
чакай ,че не те разбрах точно - какъв цвят искаш? сиво ли, лилаво ли....

# 708
Миме и аз не разбрах какъв цвят търсиш? Супер мерино - 3088 или 359 /освен, ако не е черно 359?!/.

А това е още по-евтиндже, но няма голямо разнообразие.

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 16:28 от big pufana

# 709
mi kak да ми разберете като правя 5 неща докато пиша...
та: лилаво и сиво исках. Александър нямаха 2 вида сиво, които си бях харесала и отказах. Лилаво си поръчах- то пък дойде едно...на шекер бие малко...ама ще го преживея...Т.е. все още нямам сиво. Искам го с вълна. Харесах си няколко от Хоби. Двоумя се между тях или на габровското Мерино(меланж с черно) дето ми е до дупето. Видях плетено парченце...няма да се вижда ако има плетеници. Споделете то завалва ли се? Добре ли се държи? Ако е добре- направо ще го взема, че не се знае ако поръчам по нет-а какъв цвят ще дойде... ooooh! Амели ,ти май беше го плела или бъркам...
Бързам, че да не ми мине мерака за плетене Laughing

# 710
  • София
Здравейте момичета.  Hug Поздравления за красивите неща, които творите.   bouquet
Аз съм доста начинаеща, в момента довършвам първия си детски пуловер (фотото ми се зарежда, веднага след това ще го снимам).
Вече си заплюх какво ще е следващото нещо. Иска ми се изплета пуловерче на детенце с тази картинка. http://club.osinka.ru/topic-12867?&start=15&sid=14af9c73 … 008aefa76d7056c0d (Вторият Мечо Пух). Мисля, че ще се справя, схемата е като на гоблен. Въпросът ми е как да огранича фигурата, т.е очертанията на Мечо Пух, очите, устата, бузките и т.н?  newsm78

С бродерия с тънка черна прежда, с голяма, тъпа игла - или от специалните за плетиво, или, по- добре - с игла за гоблени.

# 711
  • София
Момичета, дойде ми преждата от Александър и съм леко разочарована от цвета на лилавото. Сега вместо на мен ще го плета на децата, че избива на шекерено, а аз такъв цвят не нося...
Искам тъмно сиво пък!
Отде да го поръчам да му се не види? Иначе има мерино на Габрово за 2.50 за 100гр. ама се чудя че е с меланж- черно...Дайте съвет бе хора, че съм много нерешителна...
Момичетата- шапкоманки! Чудни са!

Аз обичам и лилаво, и шарено... каква материя е?

# 712
С бродерия с тънка черна прежда, с голяма, тъпа игла - или от специалните за плетиво, или, по- добре - с игла за гоблени.
Благодаря,   bouquet ще го имам предвид, когато пазарувам преждата и иглите.  Hug

# 713
  • Kопенхаген
Със закъснение от 15 страници  Blush бих искала да благодаря наbig pufana. Линкът съдържа полезна информация за знаци и видео уроци   bouquet

# 714
Моля, мадам Помпидур.   bouquet  Аз обичам да помагам. Май ще плачем скоро за нова темичка.

# 715
чак да плачем - едва ли...то тук сме експедитивни  и бързи, така че ще има нова тема - сигурна съм...защото освен че бързо плетете и показвате, то пък и много пишем... Laughing

# 716
и ... спамим  Joy

# 717
Простете невежеството ми, какъв е цветът шекер?

# 718
Аз го разбирам като бонбонен нюанс на цвета Simple Smile

Купих си днес супер готина дълга жилетка без ръкав , и сега смятам да си я озплета в поне още един цвят. Ако някой се интересува , може да я снимам и да я метна тук  Peace

# 719
  • Варна
Ако някой се интересува , може да я снимам и да я метна тук  Peace

Да,покажи я.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт