ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 724
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Охх,един въпрос много ме терзае ББ  Cry Cry Cry   Ще разбере ли до другия четвъртък на практика Езмер за детето ,че е  негово или ще е в следвщата порция серии - т.е. от другия четвъртък нататъка ?
 Много ми е терсене,че съм тези дни все от 16,30 по задачи и излизам точно в 16 ,когато започва филмът .... Sad И другата седмица се очертава така,та затова поне тук си "сверявам часовника"   bouquet

# 376
Тези от Сага-та май и те са мернали същите статии като нас, само че превели-непревели и набързо са ги насътворили едни... #Crazy Поне да си бяха сверили часовника с нас, ние тука всичко сме разнищили. А това за плейбоя според мен си е чисто тяхна измислица, че досега не сме открили такова инфо. Колкото до закръглените перхидролки-ми мернали са жена му и решили, че харесва такива, аз лично и за това имам съмнения. Нали кака му хванала у телефона обажданията на актрисата от Врабче-то - ама тя не е нито руса, нито закръглена. Mr. Green
Тони по турската номерация това се случва в 46-та серия, а по нашите може да е 47 -48 серия, значи след 7-8 серии още и то, ако не го изрежат точно този момент. Rolling Eyes

# 377
Доколкото разбрах за детето разбира в 46 епизод на турската, което по мои сметки ще бъде на по-късен етап при нас ....значи до четвъртък не newsm78

# 378
Много ви благодаря за бързите и изчерпателни отговори !  Hug Hug Hug newsm20

# 379
Добър ден на всички Кръстоноски.Тъкмо съм в обедна почивка, та реших да ви погледна.
zizu_70,браво за стихчетата.Приятен ден в очакване на серията,но доколкото си спомням,пак само ще преживяме и ще се разстройваме.Но нали е Есмерсито - ще гледаме.

# 380
Морски бриз дойде във темата
и повлече крак с поемата.
Всички стихове творим
за героя ни любим.

Не че има туй значение,
но за кадаифа лафа,
мой  е без съмнение,
а пък Галка други ги реди
и дъха ми спирал е от смях дори.

Музата и мен ме хвана,
поетеса аз ще стана,
ще говоря със слова във рима
нали съм главна героиня.

А пък на Сергин аблата
ще и счупя аз главата,
че тормози тя безмер
тъй любимия Есмер.

Във казана със все сила
ще я метнем с патрахила
и сапун ще сътворим
та Али да разкрасим.

После ще го взема аз,
при доктор Зъбльо има час
косата и мустака ще оправим
и в сериала ний ще го оставим.

ПС:
След толкова много поезия, нямаше как, да не се пробвам и аз  Grinning

# 381
СИГУРНО АКО ИМ БЯХА РАЗМЕНЕНИ РОЛИТЕ НА ЕСМЕРЧО И АЛИ ЩЯХМЕ ДА "ПЛЮЕМ"ЕСМЕРЧО НО.........."НЯКОЙ" МУ Е ДАЛ ПО-ДОБРО ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА

# 382
 Привет Саруханки-сладуранки  Hug

Хубав ден и от мен   bouquet

# 383
 Бризче, варненска дружинка, от няколко дни съм пак във Варна.... ма какво става с нета тук  newsm78
 Може ли да е толкова бавен, докато напиша няколко реда и вие сте изписали няколко страници с коментари  ooooh!

# 384
  • 221B Baker Street
СИГУРНО АКО ИМ БЯХА РАЗМЕНЕНИ РОЛИТЕ НА ЕСМЕРЧО И АЛИ ЩЯХМЕ ДА "ПЛЮЕМ"ЕСМЕРЧО НО.........."НЯКОЙ" МУ Е ДАЛ ПО-ДОБРО ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА

Joy  Joy  Joy далеееече си от истината  Joy  Joy  Joy

# 385
  • при най-добрия мъж...
Бризче, варненска дружинка, от няколко дни съм пак във Варна.... ма какво става с нета тук  newsm78
 Може ли да е толкова бавен, докато напиша няколко реда и вие сте изписали няколко страници с коментари  ooooh!

При мен и на работа и в къщи нета е добре.На кой доставчик си,Мамита?

# 386
 Привет от мен, Саруханки-сладуранки,
 виждам, че не сте, ххмм, само Мацоранки  Wink

Рими вдъхновено редите вие,
 даа, таланта не бива да се крие   bouquet

Зизо, Велеска, дами мили,
 къде/защо дарбите си бяхте скрили  newsm78

Дали в казана за аблата?
 Или в сапуна за Алито  ooooh!

Виж за кадаифа съм съгласна
 непременно бързо да се махне  Peace

Но оставете веждите им вие,
 че с този реквизит нескромен  Blush
 и интереса ни огромен  Wink
 на друго място/разбираемо,
 дори прикрито, неспасяемо  #Crazy
 ще поглеждаме с усмивка  ние  hahaha Joy

# 387
 Опитвам се да ви разведря, милички  Hug

При мен и на работа и в къщи нета е добре.На кой доставчик си,Мамита?

Vivacim-ADSL, Indira mila, mobile phone+Internet

# 388
  • при най-добрия мъж...
Излагат се значи като доставчик Naughty

Варненската дружина се увеличава,да помислим за срещичка другата сдмица?

# 389
Вмък тук ....   55 Здравейте на Всички както Вие казвате Есмерситки.   smile3529 Чета си аз тука ... и викам айде да  smile3523 напиша и аз един ,два реда.  smile3525 smile3525 smile3525 smile3501 smile3501 newsm20 newsm74 много добри  стихове прочетох ....  и искам да попитам   ideauu такива където не пишат стихове ( малко ми е много сложно с тия рими) приемате ли ги между Вас. newsm03 newsm03 newsm03

Общи условия

Активация на акаунт