ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 8

• 27 625
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Спокойно момичета, всичко ще си дойде на мястото. Аз също се дразня от появата на Мелек,но все пак това е филм.Краят е хубав за Езел и Есмер , а Али влиза в затвора за 20 год.

Миличка,ние сме доста наясно с края,гледали сме го по няколко пъти,но все пак по правилата на темата за предстоящи събития използваме бели букви.
Справка:1 страница

Павлина,сори диър,ама ти мойта бабка няма да играеш.Да не стане работата вълк в овча кожа-уж баба,пък първа си се метнала на Есмерко на врата Joy Joy Joy

Даже не съм и мислила за врата. През цялото време друго ми е в ума.

леле, ще ме уморите rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Индира, по бабките ще се познаем-атакуваме от три страни-по суша, по море и по въздух с баби парашутистки hahaha hahaha hahaha
снимките на подписа ти са страхотни-едни от любимите ми Blush Blush

# 631
  • Варна
Момичета аз като нямам баба кво ще правя.  Rolling Eyes Rolling Eyes Някой който има две ако може да даде някоя баба за едно носене. Laughing Laughing

# 632
А видяхте ли сина на Езел и Есмер след 20 години.  Shocked Като голям ми прилича повече на Али отколкото на Есмер.  ooooh! ooooh!
И на мен ми направи впечатление,че прилича повече на Али
тез от нова да не са объркали нещо в превода newsm78

# 633
# 634
Момичета аз като нямам баба кво ще правя.  Rolling Eyes Rolling Eyes Някой който има две ако може да даде някоя баба за едно носене. Laughing Laughing

Тъй-като Индира не ме иска за бабка,нека да бъда твоя

# 635
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Бретона пусна си Индира
и кашлянето астматично отренира.
бабе да си намери се наложи
и веднага на гърба го сложи!
Куклата парцалена направи
стегна се за път без да се бави.
Галка на пристанището чака,
но вълнението морско ги прецака.
За това смениха си транспорта,
решиха да летят от аеропорта.
И Тонката бабето е спретнала
чака хиликоптера в премала
мислят да се правят на "Парцалена принцеса
Есмер да впечатлят и да ги хареса!!!!!

# 636
 mar_tomova недей така да ме отекчаваш достатъчно днес поревах newsm45
пусни нещо свежо  Praynigнещо за душата

# 637

Заменям едната баба за кукла .... ( леле до къде стигнах )  Joy

Мар–Томова - както винаги невероятна !   Ще ми се скъса сърцето ....  bouquet   bouquet  bouquet
Зизу,  добре че Есмер ти пробуди гения творчески,че светът щеше да загуби       bouquet

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 22:59 от toni_01

# 638

Заменям едната баба за кукла .... ( леле до къде стигнах )  Joy

Мар–Томова - както винаги невероятна !   Ще ми се скъса сърцето ....  bouquet   bouquet  bouquet
Зизу,  добре че Есмер ти пробуди гения творчески,че светът щеше да загуби  hahaha   bouquet
Добре нема да пускам повече...!!!!

# 639
  • Варна

Тъй-като Индира не ме иска за бабка,нека да бъда твоя
Радвам се , че намерих някой доброволец.  Hug Hug Hug
От мен лека нощ и приятни сънища с нашия човек.  smile3507

# 640
ЗАщоооооооо???? НА мен много ми харесва и го казах в добрия смисъл   smile3518
АКо спреш - съм ти обещала да те намеряяяяя и да те разубедя  newsm17 Моля те Зизу,не ми се сърди,че ще се разплача....

# 641
   харесвам този приканващ поглед

# 642
  • София
Зизке, направо ме тушира, страхотно newsm20 newsm20
направо ме е срам, само аз ли си останах извън поетическото вдъхновение newsm78 newsm78
две думи не мога да вържа на кръст Sick Sick
май ще ми трябва по-силно вдъхновение-да си го киризя Сарухан на живо Sunglasses Sunglasses
mar_tomova , не ми напомняй, че направо ми се изрева реването smile3518 smile3518 smile3518-
ама и Сару направо изнесе филма на гърба си със страхотната си игра
сцената си е направо за Оскар newsm10

Павлинка, това е една от любимите ми снимки-направо харизматчен поглед, коя ли може да му устои  love001  love001 newsm03 newsm03

# 643
ЗАщоооооооо???? НА мен много ми харесва и го казах в добрия смисъл  newsm45
АКо спреш - съм ти обещала да те намеряяяяя и да те разубедя  newsm17

СПОКС ма джанъм беним, аз пак съм бързала да се изкажа...ГОЛЕМА СЪМ ТОЯГА!!!!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 644
Оттъвах един рев - днеска щеше да ми е втори след сцената със самолета ..... Cry

Общи условия

Активация на акаунт