Фотокниги - 6!

• 35 491
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
И аз получих също първата ми 7/5", но съм леко разочарована - първо - никъде не видях, че обложката е златна - беше си бежаво. И като качество е много под тази 8 на 8", която ми беше първата. Сега чакам още една 7/5" - тя поне е за момиченце, ако е сребърна...
Ако не те затруднява,пусни една снимка,че тъкмо се наканих да правя такива Rolling Eyes

Ето моята 5х7 инча фотокнига. Правих я за една приятелка. Имам и още една, но нея не съм я снимала. Аз бях избрала бяла корица. Има леко брокатен ефект, но не е натрапчив. Иначе не виждам особена разлика на печата от малката и голямата книга.

Hug

# 691
И аз днес си получих два календара поръчани на 4.12 и изпратени на 11.12. Чакам една книжка 7 на 5 за подарък, дано да е станала сполучлива, досега не съм правила такива. Ноемврийската ми поръчка обаче я няма никаква.

# 692
  • В кошера...
http://medunkabg.multiply.com/photos/album/39/Photobook_75#photo=1
Тук съм я качила. Не казвам, че в печата на страниците има разлика, просто другата е по-стегната някак си. Не че няма да поръчвам пак...за тази цена. Просто съм пропуснала ефекта с броката.

# 693
  • Smallville
И аз получих също първата ми 7/5", но съм леко разочарована - първо - никъде не видях, че обложката е златна - беше си бежаво. И като качество е много под тази 8 на 8", която ми беше първата. Сега чакам още една 7/5" - тя поне е за момиченце, ако е сребърна...
Ако не те затруднява,пусни една снимка,че тъкмо се наканих да правя такива Rolling Eyes

Ето моята 5х7 инча фотокнига. Правих я за една приятелка. Имам и още една, но нея не съм я снимала. Аз бях избрала бяла корица. Има леко брокатен ефект, но не е натрапчив. Иначе не виждам особена разлика на печата от малката и голямата книга.

Hug
Много е хубава книжката,със сигурност поне едната корица ще е бяла  Peace

# 694
Мерси!
Аз от всичките 4 книги, които правих, тази най не я харесвам. Тя беше за приятелка и имаше нейни си изисквания. Simple Smile

Hug

# 695
  • Smallville
http://medunkabg.multiply.com/photos/album/39/Photobook_75#photo=1
Тук съм я качила. Не казвам, че в печата на страниците има разлика, просто другата е по-стегната някак си. Не че няма да поръчвам пак...за тази цена. Просто съм пропуснала ефекта с броката.
Е,не е толкова лошо.На мен ми харесва Peace

# 696
  • Vaudreuil Canada
Ако някой се интересува от тези кодове да ми прати лично съобщение ще му ги генерирам Simple Smile

10 DiscountCredit Prints 8" x 10" 12/21/2009 Expiring soon, Time Left: 2 days 2 hours 24 mins  No  
5 DiscountCredit 8x8 Photo Book (20 pages) 12/22/2009 Expiring soon, Time Left: 3 days 3 hours 0 mins  No  
50 DiscountCredit Prints 5" x 7" 01/03/2010 02/02/2010  

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 12:27 от shemet_neveroiaten

# 697
Аз имам въпрос за офертите във фейсбука - аз се регистрирах сега покрай офертата за подложките и нямам "приятели". Как тогава да ги поканя като има др. оферта и да ги карам да станат членове също така? Ако искате тук да се обединим някак си и взаимно да се поканваме и т.н.

# 698
  • Smallville
Аз съм За!

# 699
Следя темичката и се чудя, винаги ли толкова много се бавят книгите? Видях, че едва сега получавате поръчки от началото на декември! Това забавяне на празниците ли се дължи или по принцип трябва месец и половина, за да дойдат?
Живо ме интересува, тъй като моята е за подарък и ми трябва до 5.02...  Rolling Eyes
Аз досега имам само имейл, който потвърждава, че плащанието ми е ОК и поръчката приета. Трябва ли да получа и друг мейл, който да казва, че книгата е изпратена? Ако да, значи моята още не е... Sad
И има ли някакъв начин да се проследява пратката (примерно като в майтойс)?

# 700
Hexina, мисля че забавянето е заради празниците. Поне аз като почнах да поръчвам преди 1 година не беше така. А за известяването - може да получиш, но може и да не получиш имейл, че е шипната. Аз за най-сигурно влизам всеки ден и "Order history" и там следя кога ще ми даде Shipped, след което естествено остава пак чакането.

# 701
Ако искате тук да се обединим някак си и взаимно да се поканваме и т.н.
Peace

Моята първа книжка е шипната на 05.12., но все още не съм я получила.Имам и друга от началото на този месец

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 12:52 от Pavlinka

# 702
Ами казвайте как да го направим, аз нямам идея какво се прави във фейсбука! Сега си разглеждам профила и не знам как да добавя няколко човека, за да ги поканя да станат фенове. Помогнете  Praynig

# 703
  • ВАРНА
Ако искате тук да се обединим някак си и взаимно да се поканваме и т.н.
Peace

И аз съм ЗА.  Peace И с двете ръце.

Успях да си поръчам подложката за мишка. Проверих и вече е шипната значи остава да чакам доставката.

# 704
  • ВАРНА
Имам питане относно Фейсбук.
За подложката нямах проблем защото трянваше да се изпратят само покани до приятели. Но сега за часовника те трябва да станат и фенове.
Когато приятел стане фен получих това ".....стана почитател на ArtsCow Coupons" но за някой от приятелите получих това "...is using artscow's hot coupons". Как го разбирате?

Общи условия

Активация на акаунт