Фотокниги - 6!

• 35 483
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
  • ВАРНА
Ето и два кода които няма да успея да използвам:

1 NewMember 8x8 Photo Book (20 pages) 01/16/2010 Expiring soon, Time Left: 1 day 0 hour 19 mins  No  shxgxhmm7hth  Order Now  
1 NewMember 8x8 Photo Book (20 pages) 01/16/2010 01/30/2010  No  w9ggvu2ydrum  Order Now  

# 721
  • ВАРНА
И аз успях да се възползвам от безплатните оферти. Поръчах подложката за мишка и часовник. Това са ми първите неща които си поръчвам и ме интересува как ги получавате. Предполагам че ще трябва да си ги взема от пощенския клон но ще получа ли известие или трябва да проверявам. Благодаря предварително

Да ще получиш известие.

bouquet

# 722
И аз успях да се възползвам от безплатните оферти. Поръчах подложката за мишка и часовник. Това са ми първите неща които си поръчвам и ме интересува как ги получавате. Предполагам че ще трябва да си ги взема от пощенския клон но ще получа ли известие или трябва да проверявам. Благодаря предварително

Да ще получиш известие.

bouquet

И преди съм писала, че имах три поръчки и трите дойдоха по различен начин, първата ми я донесоха в къщи на вратата, втората ходих да я взема от пощата с известие, а третата беше в пощенската кутия. И трите бяха фотокниги, като в първата поръчка имаше две и пакета беше най-голям.

Hug

# 723
  • ВАРНА
Благодаря за бързите отговори. Значи остава да чакам.
И не че има значение, но от къде идват пратките, защото на сайта има два адреса САЩ и Хонг Конг?
 Thinking

# 724
Благодаря за бързите отговори. Значи остава да чакам.
И не че има значение, но от къде идват пратките, защото на сайта има два адреса САЩ и Хонг Конг?
 Thinking

Хонг Конг

Hug

# 725
Колко назад е останала темичката ни! Хем да я избутам, хем да ви попитам нещо - направих си регистрация във ФБ, имам регистрирани 7-8 приятели, но като отида на страницата с купоните в полето, от което трябва да си избера кой приятел да поканя, или няма никой посочен или са само 2-3. Дано сте ме разбрали. Защо е така?

# 726
  • Smallville
И при мен е така,не ми излизат всички приятели,но мислех,че повредата е в моя телевизор Shocked Thinking

# 727
Колко приятели имаш общо във ФБ? И на мен ми изчезват тези приятели, които вече са приели поканата.

Hug

# 728
  • при принцесите
Момичета, ако някой има нужда Peace

2   DiscountCredit   8x8 Photo Book (20 pages)   12/28/2009    Expiring soon, Time Left: 21 hours 19 mins      5bahnn83qd61

# 729
alina_si, може и това да е, но аз пробвах напр. с тези моливници, които все още са в промоция. При тях трябва само да изпратиш покана, без приятелите да стават "фенове". Ами то така след още някоя оферта и съвсем ще свършат възможностите за поръчка.

# 730
alina_si, може и това да е, но аз пробвах напр. с тези моливници, които все още са в промоция. При тях трябва само да изпратиш покана, без приятелите да стават "фенове". Ами то така след още някоя оферта и съвсем ще свършат възможностите за поръчка.

Ами то си е покана, да се присъединят приятелите ти към групата, ако вече са се присъединили или вече си ги поканила, няма как да ги поканиш втори път и втори път да се присъединят.

Hug

# 731
  • Smallville

Ами то си е покана, да се присъединят приятелите ти към групата, ако вече са се присъединили или вече си ги поканила, няма как да ги поканиш втори път и втори път да се присъединят.

Hug
Ха,ами то е логично,ама кой да се сети ooooh!

# 732
  • Карлово

Тия, под секрет ще ти кажа как да си намериш мнооого приятели. Отиваш в темата за Фармвил и си даваш мейла, че си търсиш съседи. Ела да видиш какъв наплив ще имаш. Но е добре да започнеш поне да играеш фермата, иначе ще те изтрият повечето. Аз имам над 200 непознати съседи, но играя играта, не само заради Артскауто съм ги приела.

# 733
  • София
Момичета, моля за помощ. Имам една неполучена книжка от Artscow, за която им писах с въпрос какво да правя. Те са ми отговорили буквално "Please double confirm the shipping address", което значи да им препотвърдя адреса за доставка, но така и не виждам в сайта как мога да го направя. Имате ли представа как да действам? Мерси!

# 734
Момичета, моля за помощ. Имам една неполучена книжка от Artscow, за която им писах с въпрос какво да правя. Те са ми отговорили буквално "Please double confirm the shipping address", което значи да им препотвърдя адреса за доставка, но така и не виждам в сайта как мога да го направя. Имате ли представа как да действам? Мерси!

Отговори им на имейла, от който са ти пратили да потвърдиш адреса!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт