Споделете 128

• 26 367
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
# 301
Ох, Gravity, ох Co.  Heart Eyes Поредната принцеска любоФ.

# 302
Но също и такова
Бях убедена, че това е Белослава, когато я чух за първи път.

# 303
Ох, аз не мога да отварям клипчета и не влизам в час с настроенията, но Фреш, като каза Белослава, наскоро изпълни една "нова" (не знам колко е нова) песен във випдАнса, много ми хареса. И Гравитите ги харесвам също!

# 304
И аз не отварям клипчета, но песента е на Рут от Мюзик айдъл, 16 годишната мацка, със странна татуировка и невроятен глас за РнБ, която отпадна малко преди голямото начало.

# 305
Щом я чух, веднага тръгнах да ровя за нова песен на Белослава, но ударих на камък. Едва след няколко дни търсене успях да открия коя я изпълнява.
Много се кефя, когато си открия нова музикална тръпка.

# 306
  • тъгата в мен
Една нова музикална тръпка в името на Джули Лондон и аз си открих тази вечер(само  дето е от зората на 60-те).
Очите ми смъдят,не..не ми се плаче..просто май наистина съм уморена по никое време.
п.п.
Досега летях над Клюкарника и четох,четох...Не мога да се впиша нещо в обсъжданията на номинациите и това си е.А по принцип дар слово не ми липсва.Никак даже..
п.п.п.
Преброих ги-4 пъти си направих редакция,за да сложа на мястото 2 запетайки.И това,ако не е болестно състояние на духа..

# 307
И аз не съм много по номинациите и дълго се въздържах, после плеснах някакви неща, какво има да му мисля толкова, то повече от половината форум пише без да мисли, че аз ли ще си го спестявам... Но толкоз от мен. Не мога и да номинирам, но Клюкарникът е оживен както скоро не е бил, разбира се, с помощта на майските майки и ексклузивното участие на пепеляшка.
Нафлудих за цял месец, млъквам!!!

# 308
Абе тва еди кво си , еди кво си, колко да е еди кво си, много модерна фраза напоследък.
Пък на мен безсмисленичка ми се види Crazy
Някои принцеси работят в петък и събота, за това си лягат в 7 в петък вечер Crazy

Ох Confused Забравих си очилата. Е сега ще ми се ********************* 12 часа пред монитора Tired

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 05:35 от Еовин

# 309
Добро ви утро, съотчетници!  Grinning
Споделям възклицание на Любо като се показа на терасата: "Ехеее, какъв гоям дееееен!"  Laughing

# 310

Добре, че снощи забърках един щрудел с кисели ябълки, днес било ден на мъжете. Получих подарък, цветя. Баси готеното.

# 311
Днес ме събудиха звънейки на домашния телефон в 08:18  Twisted Evil Аз си мисля, че като изключвам мобилния се спасявам, ама ей на....единствената полза е, че мога да потвърдя поканата за кино в 11:15 за филма с Майкъл.

# 312
  • Майничка
Някои на кино... а буля ви Гаргамела изгони домочадието да не й се пречка и запретна ръкави да прави торта с два вида шоколад за годишнината на свекървата.
На такваз светла дата няма да се давим с купешка торта с две педи растителна сметана, я! Naughty

# 313
за свеки само фондан (каквото и да значи това)  Grinning

# 314
Преброихме със Станислав цели 44 лева , събрани на стотинки в касичката.Иска, човекът, да си купува кормило за игрите с баща си.Хубаво, ама в квартала ги не щат и той се понацупи, та...тати ще купува кормило и без събраните стотинки.

Мързи ме, а искам да изляза, да попохарча малко..... Money

Общи условия

Активация на акаунт