Споделете 128

• 26 368
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Наздраве! Бира. Култур Шок. Дъжд. Почти бохемска рапсодия - за кафани, телешко, футболисти, майстори и течащи прозорци. Като страници от книга, която не ми се чете, но се налага. В петък Споделете е пуста, но все пак уютна.

# 286
Хех, Прекрасна, вие сте главният "виновник" в главата ми да се роди мисълта, че сега в душата ми е пусто, но все пак уютно.
Хехе. Защо съм толкоз откровена винаги? Това вече го отчитам като порок, нямам предвид това, което пиша сега, а предния си пост. По детски чистата ми откровеност не ми спечели нищо друго освен усещането за идентификация с голямата бяла птица.

# 287
Ester, по-добре така, отколкото иначе. Според мен. Птиците поне имат крила, понякога летя насън.

# 288
  • Пловдив
В какво се изразява културния шок? Аз наивно си мислех, че при преките съседи няма шок, щото и те като нас.

# 289
Хехе, продължаваш да ме караш да си мисля, че може би не е толкова лошо. Дори наяве съм летяла. Кофти тръпката е когато някак си полетът срещне присмех, само защото е неподправен. Маймата му. По-добре да летиш и да ти се присмиват тези, дето никога всъщност не са летяли.

П.П. Винаги бъркам пълния с краткия член да му се не знай и при втори прочит редактирам. Трябва може би да си напиша в подписа - когато употребявам пълен член, четете като кратък и обратно  Crazy

П.П.П. Но червеното вино и тази песен определено, хм...абе неочаквано добра комбинация.

# 290
  • Boston, MA
Споделям начало на уикенда след малко.

# 291
Петък вечер е, а реколата принцеси си е вкъщи /причислявам се и аз към тях, само няколко дни ме делят от принцеския набор/.
А може би остаряваме Simple Smile

# 292
  • Казанлък of all places
Те ги , Янтре Култур шока.
Бошняк, българин, американци и японец, ако не се лъжа.
И на 02.12. са в зала Универсиада. И аз .

# 293
  • Пловдив
Днес въобще не съм в час Simple Smile Простете Simple Smile

# 294
Хех, Фреш. Остаряваме бавно, (не)усетно почти. Принцеската реколта в мое лице е ограничила излизанията поради финансови причини, не поради липса на желание. Но пък нали високото грозде било кисело, викам си, по-добре сега да си седя вкъщи с тая "свинска" психоза дет върлува масово по хората. Че виното и у нас си е вино.  Wine Glass

# 295
Да е пусто, да е пусто, колко да е пусто Mr. Green
Да си шофьор понякога значи да караш от едната чаша вино ( в офиса)  към многото чаши с вино ( у дома).

# 296
Рокс, хахах, да е малък, да е малък, колко да е малък!  Joy
Нови ботуши имам, да, те си имат нова чанта от вчера също, за сметка на това аз си имам вино вкъщи  Laughing
Но ти определено с тази си констатация ме нави да стана шофьор   Blush

Извинете, че пиша много тази вечер, напраих една издънка и се опитвам да си я изтикам от мозъка, който пък баш ся мноого активно се разработи и ми я навира в полезрението постоянно.

# 297
  • Варна
Наздраве, щом сте казали Hug!
Споделям че Тити Папазов ме разплака във "ВИП денс". каза нещо такова "... че в домовете за бебета една леличка обслужва осем деца за да ги преоблече и нахрани и ако всяко дете чака този момент за да го докосне някой, то осмото дете чака най- много и му е най- тягостно и мъчно. И че никое дете не трябва да чака за ласка.."
Може да е...хмм- ексцентричен, но сърцето му и душата са на много чувствителен човек.
Утре напук на епидемиите отиваме да ядем миди в "Дълбока" и да се разходим из Балчик  Simple Smile.

# 298
Не го гледах Тити, но почти винаги ме усмихва.
Само като го свържа с баскетбол се понамръщвам.
Там е добър отстрани някак, а не по предназначение.
Наздраве с един млад Мавруд от Загрей!
Млад и разочароващ за петък вечер...

# 299
Ангелина, американци, американци, колко да са американци, хаха... това изтърканото още ме забавлява...
Искам и аз да ги слушам, няма да минават през Черна гора обаче май... Друг път, ще ида до Белград, ако трябва, но от БГ, ако някой се навие с мен ще е още по-готино.
Вкъщи съм си я, в тоз дъЩ, вятър и гърмеж никъде не излизам яз.

Общи условия

Активация на акаунт