Споделете 128

• 26 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
И аз искам душата ми да пее. Анджи, пипни ме за късмет Praynig

Пип!
Дуци, бързо да се измъкваш от дупката  Hug

# 271
  • София
Споделям, че една трибуквена дума се натрапва от почти всеки пост на Вълка и прави четенето неприятно..

# 272
Минавам само да споделя едно кимване към вас...

# 273
Аз мога да ви споделя бяло вино в жълта пластмасова чашка, празен и тих офис, предстояща среща с изтрещели лелки, предстоящ уикенд, предстояща динамична седмица, изобщо очакване на предстоящото. The best is yet to come.

# 274
Така добре ли, е за финната ви чувственост, госпожо?

# 275
Паранои ме гонят и мен.
Понякога. Добре, че е само толкова.  Mr. Green
Така един слънчев ден реших, че съм болна от МС.
И се изтупах пред вратата на... невролог.
Отказа категорично да ми прави ЯМР, защото не показах никакви наченки дори на иначе страшната болест.
Реших да не настоявам и аз, щото този резултат ме зарадва.
Нямаше нужда да си създавам нови параноични притеснения.

bomboto, взе ми ме със себе си, плс!
Мама ще ми се зарадва, а и аз на нея.

# 276
Мерси, Анджи. Дай Боже(за дупката).

# 277
  • София
Така добре ли, е за фината ви чувственост, госпожо?
Благодаря, да!

# 278
  • Пловдив
Ако някой трябва да си реализира лекарството и да трупне пачка, и пИчи (простете) грип можем да очакваме.
Тамифлуто нашумя и с факта, че Доналд Ръмсфелд е основен акционер в компанията-производител.
Eeee, Трамелче, ма че то ПиЧИ ГРИПОВЕ колкото щеш.
Най-страшният си го знаем кой е.

Обаче учителката на Станислав ми каза да го задържим и следващата седмица, ако можем. 11 деца отсъствали.
Да, ама не са всички болни. В групата на Иво от 24 деца, сега са под 12, не знам колко точно, ама за да са си в тяхната група трябва да са над 12, а те са в сборни групи. ОБАЧЕ! аз видях някои от липсващите деца да играят навън, тоест не са болни. Иво е ужасно щастлив, че са в сборни групи, голям кеф, тяхната първа група, най-малките са ги сложили при големите предучилищна и Ивко цъфти от факта, че го смятат за "тооооолкова голям". Вчера един батко му нарисувал влак и му дал да нарисува дима от комина, Ивко летеше да ми покаже рисунката Grinning Heart Eyes Днес го питам как е било - "много хубаво, маме". Какво повече да искам от сборните групи?

# 279
  • Майничка
... Гаргамела, от това, което си разказала си затвърдих мнението, че много често лекарите назначават лекарства според притесненията и преценката на родителите на децата.

По-скоро бих казала, че понякога родителите на децата от девет кладенеца вода ще докарат, само и само да получат това, което те са решили за необходимо. Не че не се случва да са и прави.

# 280
Сега предстои трети рунд. Днес окичих вратата с коледна украса. Ха! Ръкавицата е хвърлена.

Гюлфи, ти го даваш по тукашния тертип: няма есен, няма наслада на сезона, ще ви окрасяваме за Коледа, и туй то.
Това го казвам, за да споделя, че обичам точно сезона, който си тече, и трепетното очакване на следващия ми идва като кражба от настоящия момент.

# 281
  • sofia
Калатея, идвай, с радост ще те взема:)
Чуден есенен ден беше днес, надявам се и утре да е такъв. Искам да си пия биричката, да слушам вълните и да ме вее вятъра (може и на бял кон) Laughing

И за настроение един виц:
В банков салон влизат Мечо Пух и Прасчо, здраво омотани в шалове. - Всички да останат по местата си! - крещи Пух - Това е обир! - Хе,хе! - заливат се от смях служители и охрана - какъв обир, бе? Вие сте Мечо Пух и Прасчо - нямате оръжия, нямате маски... - Точно маски нямаме - казва Пух - Свиня, я кихни един-два пъти!

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 19:06 от bomboto

# 282
Ще споделя откъде се взе еуфорията ми, че чак сега кристализира в съзнанието ми.
Любо за малко да попадне под една кола, когато изтича да гони някаква котка. Изпитах неописуем ужас, който си е проличал и в гласа ми, защото всички хора наоколо се обърнаха да видят кой крещи така. Сърцето ми спря. Колата отмина, а Любо си стоеше до една пейка (това е алея с пейки, пускат коли само, след като покажат пропуск на една бариера). Преминах през всички състояния, за които се сетите.
После си го гушнах и ме обзе еуфория.

# 283
Заради епидемията се чудя какво да
правя два дни с детето...
Иначе приключи една тежка работна седмица.
Успешно приключи.Много успешно

# 284
Споделям, че съм една голяма бяла, много бяла птица. С толкова мозък понякога. Ама здраве да е. Наздраве с каберне отново.

Общи условия

Активация на акаунт