Споделете 128

• 26 370
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Знаток, припомни ми как в подготвителен клас и ние учихме учебниците на изуст ooooh!
Всеки текст. После за упражнение - въпрос към всяко изречение, с отговор.
Втория срок поне вече преразкази и резюмета правехме.
Ама тва учене наизуст просто, бр.
Макар че докато напишеш въпросите, го прочиташ поне 20 пъти, та...

За свинския грип много ми писна да слушам.
Ей как пък не съм се разболявала от 2 години от грип, та да си поседя вкъщи Blush
То и от нищо друго не съм, всъщност.
Една приятелка ми каза, че съм пълен изрод, за това изречение  Laughing

# 256
Откривам си симптоми на диабет. В здравния не влизам, тук ще се оплаквам
Преди малко наблюдавах баща с близнаци, и направих заключението, че е по- добре да си гледат децата те. Само да спазват някои указания.

# 257
Дъъъжд, дъж, дъш, дъжд и водата влиза вече при мен, но аз съм подготвена, имам и кофа (новата камерирерка, която обожава да тряска вратите, ми я донесе). Мога даже, ако искам да си пера в нея. Фук. Какво като си имате перални и миялни - нааазад към природата или нещо такова! Призовавам!
Вече огладнях, а не ми се илиза в дъжда, огледах се, няма какво да похапна, освен талашителните мебели, е, да, имам и малко пластмасови урУди, но и те не стават за обяд. Пуша и ще ходя до магазина... но какво да си купя, господи, имам толкова много проблеми  ooooh! .

# 258
Откривам си симптоми на диабет. В здравния не влизам, тук ще се оплаквам

Хихи, ти си лекар, не изпадай в тъпи ситуации  Hug
Аз пролетта като се диагностицирах със същата диагноза, в лабораторията се опулиха като им цъфнах и казах, че имам опасения, че имам диабет, да ме изследват. Здрава като кон се оказах.

# 259
А, имам списук и с неврологични диагнози Simple Smile

# 260
Понякога си мисля, не е ли добре човек да посещава психоаналитик при такива паранои.
Сутринта гледах един такъв по Нова, след това чух за някакъв в щатско, който застрелял сума ти народ, отделно имам наблюдения и върху познати такива.
Май е по-добре да си ходя с параноите.

# 261
  • Варна
Споделям, че в България от свински грип за три седмици са умрели 5 души. В Америка, от психиатър за един ден - 12. Срещу какво ли трябва да се ваксинираме и лекуваме?

# 262
  • София
Помните ли, като ви се оплаках как съседката изчака да си сложа изтривалка и си сложи по-хубава и модерна? После същото се повтори и с допълнителната ключалка. Наглост, бе!
 newsm66 Сега предстои трети рунд. Днес окичих вратата с коледна украса. Ха! Ръкавицата е хвърлена. Да видим сега с какво ще ми излезе.  Sneaky
(Ако наеме танцьор от Максимус по коледно костюмче да прави стриптийз на площадката, ще я призная.)

# 263
Пролетта се е объркала и е тук през ноември. Хубаво е, слънчево е, душата ми пее  Grinning

# 264
Бисер от държавния изпит: "Европейска социална хартия" Mr. Green
Тоз, същия, го връщаме трети път. Сега ще трябва да си плати една семестриална такса, за да се пробва пак през юли. Обаче е протеже на местен партиен бос, който пък досажда по найс пъти на хора от катедрата. Наглост и чудо!

# 265
  • sofia
Хартия, хаха, развеселих се , макар че не е смешно. Напук на минорното настроение, което вилнее тук, аз пък съм цветя и рози - утре отпрашвам за Бургас, където ще ставам кръстница на много бебешко бебе и порядъчно се вълнувам. Освен това, моретооо, ще видя морето и куп любими хора!

# 266

Е те това е най-добрата профилактика, а и лечение, срещу грип и всякакви други болести.
Съжалявам ако съм досадила с репликите си за грипа, но много се ядосвам, пийте много чайове, яжте плодове и силна храна, усмихвайте се и грипът ще ви подмине. Ако му отделяте повече от необходимото внимание, сигурно ще се поласкае и ще вземе да ви навести.
А последно, току що получих поредното писмо за станалия вече прословут семинар, в което се казва, че засега промяна в организацията няма и ще си се състои в Трявна по план. Нямало нито един отказал се от общо 225 участници. Заминаването е в идния петък. Честито.  Laughing

# 267
Според мен би било по-разумно да се изследват хора, които наистина имат сериозни  продължителни оплаквания, отколкото да се покрие някакъв " необходим процент ", на база на който да се " приеме ", че върлува свински грип. Гаргамела, от това, което си разказала си затвърдих мнението, че много често лекарите назначават лекарства според притесненията и преценката на родителите на децата. На нас за дреблата ни казаха в Пирогов " вирусна инфекция " и не ни изписаха нищо, " утре при джипито ", същото джипи, което по същия начин не ни предписа нищо.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 16:21 от дъмбълдор

# 268
И аз искам душата ми да пее. Анджи, пипни ме за късмет Praynig

# 269
Едно време, като се е строяла първата ЖП линия Русчук - Варна, агите и бейовете от Разград рекли - я по далеч от града, това нещо вдига голяма гюрултия, ще буди жените, ще плаши биволите. И може би така е по- добре. Утре ще отида да посрещна Голямото Вълче и неговата Росна капка на гарата. Даже съм измил Мицубишиту. А после ще ходим на село, след обяд, или в неделя. Мама ще ни направи баница и пръхкави, напукани капански курабии, ще свършим една работа за около час и ще отидем за гъби, аз и вълчетата.
И сега ми се иска да бутам времето като Жигула.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 16:58 от Вълкът с дълъг ник

Общи условия

Активация на акаунт