Споделете 128

• 26 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
Див заек?

# 331
Kалатея , по скоро ще по-жилав , защото не му знаеш възрастта.
По- добре го направи както е реда!

И аз съм заела с кулинария! A някои неща ще  правя за първи път! Дано се получат

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 18:54 от Aнн@

# 332
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Калатея, нямаш ли половин час поне време да го понакиснеш? Не съм сигурна за неприятния дъх при дивия заек. Виж, при домашното добиче го има със сигурност. Знам, че ако попиташ опитните готвачки ( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=436852.0;topicseen ), ще ти дадат идея. Това ми една от любимите и полезни теми във форума. Може би повече подправки, вино при печенето ще ароматизират месото.
Ако винцето е хубаво, заекът няма да остане.  Naughty

Отивам да пържа тривиални кюфтета (с малки тайни за по-бързо).

# 333
Ако не го киснеш във вода и оцет ще има гаден дъх, нещо заради кръвта, не знам точно.
По-добре го кисни.
За споделеното по-горе от теб Hug

# 334
Див заек... страхотно... ако го направиш както трябва ще си оближете пръстите... споделям, че баба ми едно време гледаше зайци...
Калин@, само да ти кимна...

# 335
Ох, Дид, имам около 2 часа на разположение, но май е крайно недостатъчно за киснене в марината.
Благодаря ти, вече попитах в темата.
Благодаря и на всички ви за мненията.
Дуци, прегръдки!
На Крейзи също. Тя така ме ухили на ЛС!

# 336
А дано стане и немаринован Simple Smile

От утре си налагам ембарго - на компа по половин час на ден  Crossing Arms

# 337
Имам нужда филологическата сила да е с мен. "Пътят е гръбнака/ът на книгата". Членът пълен ли трябва да е или не?

# 338
Пълен. Той е той.

# 339
Не може ли без член? Ако не- нека  е пълен.
Пие ми се сангрия. Рико съществува ли още/излагам се с тоя лелински въпрос/ Simple Smile

# 340
Пълен, Рокси.

Марадона се върнал от чужбина и се развява из форума някак отегчен. Нищо не споделя.

# 341
  • Бг
Добра вечер. Рокси, членът е пълен. Както е казала Естер, той е той.
Днес го играя - "Ходи, доказвай, че нямаш брат". Да, знам, че е сестра, но аз сестра си имам  Laughing.

# 342
Споделям прекрасен ден, започнал с филма за Майкъл Джексън, за които - и филма, и Майкъл - каквото и да напиша ще е малко. Невероятен човек е бил, освен талант, и човек - скромен, добър и въобще. Много жалко за цялата пумия, с която беше залят и затова, че си отиде без да бъде напълно доказана невинността му. Но все си мисля, че той е знаел, че всичките милиони, милиарди даже фенове са вярвали в неговата невинност.
Та след филма, се разхождахме из есенната гора на едно от тепетата, че и до върха стигнахме, където всъщност е прослувутият ни паметник на Альоша. После ядохме големи, да не кажа, огромни мелби в подножието на същия тоз хълм, в прослувута за района сладоледажийница. Сега ако се разболея, поне ще знам от какво е. После пак разходка в градината и така. Общувах си цял ден с 2-3 годишни дечица, които направо ме рефрешват тотално.

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 22:32 от ester

# 343
Абе в едно толкова късо изречение, без запетайки, с един глагол, два пълни члена са много.
Пътят е гръбнака на книгата.

# 344
Непълен!
"гръбнака" е допълнение, пряко допълнение. Отговаря на въпроса "какво е". Laughing

Общи условия

Активация на акаунт