Споделете 128

• 26 322
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Наскоро (в събота) чух мнение, в полза на Вълчев. Бил пърлият и единствен, който проявил воля да потръгне туй министерство в някаква посока. Въвел матурите и изобщо нещо свършил.
Сегашната девойчичка как прецаква седмокласниците  Close
Васила - ако ти се удаде възможност, ножни и нея един-два пъти.

Селтак - на твоето му викат "късмет на лаика"  Joy

В скоро време ще са ми нужни всичките яки нерви, спокойствие и дзен, с които разполагам. Ако някой има дзен в повече, да ми прати на ЛС.
Благодаря!

# 511
А, никакви ви няма, проспах деня, пък вие десетина постинга сте написали само.
Пуснах фишове за де що има тегления  Grinning

# 512
А, никакви ви няма, проспах деня, пък вие десетина постинга сте написали само.
Пуснах фишове за де що има тегления  Grinning
И утре пусни - не се знае с кои числа ще удариш! Ако не - поне Господ ще си запише, че си подпомогнала я некои бедни спортисти, я некоя далаверка на Лечева и ко! За добро е!

# 513
Що пък теб точно да слушам  Crossing Arms

# 514
защото и аз пускам - и не само вчера!

# 515
  • Boston, MA
На Селтака мамма май му скри грамофона. Т.е. тя му го скри де, ама дали само за известно време или завинаги не е сигурно.

Аз две не виждам, много ми се спи. Май ще ида да се подсиля с пресен хляб от близката пекарна. Кърмачески неволи - глад и сън.

# 516
Сестра ми живееше на Дойран преди 10 години(почти същия си е квартала в момента), след даскало ходех да й гледам кучето, че много виеше и съседите недоволстваха(ненормален басет). По-късно се гаджосах с мъжа ми и чудно си изкарвахме на улица Дойран Blush И сега като минаваме от там се подсмихваме.
Днес минах и видях новия магазин за който говори Марадона.

# 517
И аз проспах деня, макар че не съм ни кърмачка, ни нищо... но си свърших къщната работа, демек прах и капнах. Обаче подозрително ми пролазва една болка в гърлото отляво. Пак ще се боледува, както казва майка ми "мухнато беше, мухнато си остана".

# 518
Мамма според мен не е права с толкова брутално наказание за Селтака, но нейна си работа в крайна сметка. Освен член на форума, за който все пак хората гласуват, т.е. популярен е, четат го и  му се радват, губят и клиент, и то не лош. Но пак казвам, само коментирам и не искам да им се бъркам в "бизнеса".

Аре че закъснявам за едно парти. Приятна вечер  Peace

# 519
  • София
Само на мен ли този BOSS с мазни лекета и дъх на Рефан няма да липсва?

# 520
За всеки е различно. Чувствах го селянин, демек - свой човек, близък.
Въпреки, че никой уважаващ себе си селянин не би се заел да гледа мъндзърки черита.
Мен пък Сопрано не ми липсва. Ма то като го чета по покажи последните публикации,
излизаше само - На здраве!

# 521
Бях днес на село. Промених си мнението - селяните са добродушни, но прости хора.

# 522
За мен селяните са прости, но добродушни хора.

Селтакът къде сгази лука?

Мъжете във форума ме кефят докато станат популярни. Тогава се отприщват - то теми ли не щеш, то съвети ли не щеш, то са подигравки, дървено философстване, абе изскачат им гогите от всеки пост. И ни бан, ни бой помага. Седят седмица-две с бан, връщат се, и с нови сили леят простотии.
Що така?

# 523
Толкова глупости се пишат в този форум, но не се обръща внимание, ако не са казани от някой интересен потребител. Но ако си от популярните , една изтървана изцепка и бан. Що така?  Rolling Eyes 

# 524
В какъв смисъл прости? Щото аз познавам много дето живеят в големи градове и не са особено сложни, даже никак... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт