Споделете 128

• 26 324
  • 738
  •   1
Отговори
# 495

Постоянството е едно от множеството ми положителни качества, Анджи  Wink

# 496
  • о`майна лунна нощ е
Вчера усетих за първи път, че Коледа наближава. Стана ми едно празнично и нетърпеливо. Представих си елхата, отрупана с играчки и безброй подаръци под нея. Тази година наистина ще го направя така - подаръците под дръвчето, опаковани в празнични хартии с панделки и катрички. Половината от удоволствието от получаването на подарък е във външния му вид и нетърпеливото разопаковане.

Добро утро!

# 497
Има един магазин,в който продават едни
миниатюрни чушчици пълни със сирене,
вчера имаха и черита със сирене,това може би
е добро мезе.....

Много ги обичам.
И като спомена за тях, да споделя, че на моята улица, Дойран, наскоро откриха магазин за гурме продукти и вина "Хот хаус". Точно срещу него, пак наскоро откриха и магазин за органик и био храни "Биомаг", а до него пък е "Casa vino". В непосредствена близост са ресторантите "Ниагара" и "Ямас". Все класни местенца.  Peace

# 498

Най-забутаните сокаци, с най-дълбоки дупки в градовете се казват Дойран.

# 499
Маркетингови шитс са тези биомаЗи и квалитетни кръчми... не се поддавам, нье!
Имам за споделяне само гаднотии, хоп, готово, споделих ги.

Говорете ми за Коледа, говорете, така се чувствам една идея по-близо до малкия си уютен дом, с красивите ми чаши за вино (повече, от които изпотроших, всъщност), с възможността да си направя една небрежна салата, докато слушам чил или суинг и да се размажа на дивана в притъмнената стая... Сел, заразен си!

# 500

Най-забутаните сокаци, с най-дълбоки дупки в градовете се казват Дойран.
Дойран в София и Дойран в Благоевград изобщо не са
забутани сокаци,напротив-елитни са,така да се каже.

# 501
Дойран в Благоевград е от най-елитните, да ... Крещи от елитност ... А колко е далече от определението сокаци ...

Вали, тихо, напоително, направо ти иде да си прибереш вкъщи и да не ставаш от леглото. Да слушаш чил и суинг ... Ех, Прекрасна, размечта ме и мен.

# 502
А колко е далеч от определението забутани сокаци??

# 503
Не знам за другите градове, но помня тукашния Дойран преди 15тина години - едни схлупени къщурки, с мръсни и не подредени дворчета и тук там някоя тенекиен павилион или кръчма  (точно на мястото на Ниагара имаше такава. Вътре имаше и от онези игрални автомати - едноръките бандити). Сега, не че е кой знае кво, но изглежда мнооого по-добре.  Peace

# 504
Ей така като вземете да си ги мерите и подравнявате  от сабалян....

# 505
Ами точно това са си най-големите и забутани сокаци в Благоевград. Дори и градски транспорт няма до там.

# 506
Ред трябва да има, ред, Рокси. Сутрешна проверка, вечерна проверка, равнис, мирно...

Като говорим за класа, снощи гледах "Сътресение" на Мариус по Николай Хайтов (свалено от замунда).

# 507
Ако говорим за миналото , в момента
работя в едни ливади(смътно ги помня,но си бяха ливади),
сега е бая по-различно. Peace

# 508
  • Кацнала на едно дърво.
Ей така като вземете да си ги мерите и подравнявате  от сабалян....
Laughing
Зради кризата е. Икономическа, на средната възраст (хе-хе, връщам си за лачената чанта Party) или просто екзистенциална (на екизстенц минимума Joy).  С тези "ц" сто на сто съм сбъркала някоя дума, ама хайде.  Whistling
Днес ще се работи повече, че утре ще имам ред светски изяви.  Joy Ще обаждам защо часовете по литература са на тоз хал (и ще се опитам да не кажа нищо чак толкова обидно за учителите по литература и за проклетото министерство, но ще кажа много лоши неща за министър Вълчев - уви, вече бивш - това е като да вадиш нож на умряло куче, ама ще го коля, няма да го пощадя). Уф, че съм набрала. Много съм зла.  Joy
Няма да ви кажа къде ще обаждам, никой да не ме пита.  Mr. Green
После ще ходя на премиера на документален филм, това ще направя с удоволствие и ще разкажа (ако на някого му пука, разбира се.  Embarassed).
Поне ви спестявам какво съм сготвила днес и на коя елитна улица живея.  smile3533
П.П. Къде мога да намеря умряла мишка, за да запуша една тролска уста? Shocked

# 509
Току що държах човешки череп в ръцете си, изровиха го на улица Ильо войвода, едни изкопчии копаят да слагат ел кабел. Изтътял доста, колкото двете ми шепи.
Сега си пека гъби на калорифер и хич не ми дреме.

Общи условия

Активация на акаунт