Споделете 128

• 26 330
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Еми, Вълк, не помня кога съм била като хората, значи никаква преценка нямам Thinking

# 481
Споделям, че снощи и аз гледах телевизия... филма на Скорсезе за Ролинг Стоунс... велики... това е една от групите, които се моля да видя на живо...

# 482
Имам си и аз мъж, гледащ телевизор, ама и да се оплаквам, файда нЕма. Кима, но не чува. Sad
Именно това имах предвид, Дид!  Mr. Green
О, веднага се възползвам от появата на НМНП за да благодаря, затова че ме е номинирал за плейбой на годината.
Смях се с глас! Как да не ти се оправи настроението само с едно дзак тук (форумът като цяло)?!
Никога не си сигурен на какво ще се натъкнеш.

# 483
Това беше само препрадка към твоята номинация... за която и аз се смях... мен 1 г. ме нямаше тук, появих се за 1 месец и ми лепнахте плейбой ореол... няма да слагам емотикон... споделям добро настроение и прегръдка...

# 484
Колегата си взе една седмица отпуск. Върна се бракуван. Ядохме бонбони с алкохол и пихме алкохол.  Laughing
Споделям и чаша червено вино с вечерята, любящ съпруг и четящо дете. Днес е един хубав ден за мен.

# 485
Споделям ви излизане, макар и кратко. Доста приятно.
Обзаведох се и с три нови книги, едната е Тина и половина  Laughing

# 486
Което ми напомня, че още не са ми я върнали, но вече съвсем в прав текст ще си я поискам. Така не може.

Току що една приятелка, която не е регистрирана май във форума, ами само чете понякога ми сподели в скайп:
[21:18:38] xxxxx says: като се зачета в бг мама
[21:18:42] xxxxx says: и ми минава вечерта

на което аз казах - спокойно, мен последните 5 години от живота така ми минаха - като се зачетох в бг мама  Joy

# 487
Днес съм се засилила към тотото. После ще ви кажа има ли връзка (има, има, трябва да има  Laughing)

# 488
Пу, вътре съм. Имаме проникване в сайта.
Ако днес ви е празник, пък и ако не е да ви поздравя с едно парче за ДУ! http://www.youtube.com/watch?v=_bFRE0Jmk0M&feature=related

# 489
И аз , и аз - каквоооо стана ?
От вчера не мога да ви чета Wink

Днес ще вали , много щяло да вали! А на мен ми е слънчевоооо .. Дано така се задържи!
Хубав ден!

# 490
С каквото се захвана и се получава. Чак се плаша. Последната ми надежда беше във виното - да се окаже някакъв боклук, та да мога облекчено да въздъхна и да си кажа: "Е, видя ли, пич - и ти си като другите....като нормалните хора -  и на теб се случва да не успееш и да скапеш нещо"
Уви, съдбата на Цар Мидас ме преследва във всички области. Без никакви предварителни познания и опит, успях да направя едно розе с искрящ, наситен цвят, млад, интензивен и плътен вкус, без кисели, горчиви или обичайните лайняни домашнярски "жилки", вярно, без особено нюансиран букет и вероятно с никаква възможност за отлежаване, но пък и подобен шанс няма да му бъде даден, тъй като смятам да си го изпоркам за максимум два месеца.
Лошата новина е, че запасите ми от сушени черита в зехтин свършиха и сега съм в чудовищна дилема с какво да замезвам. Плато от бри, чедър и испански хамон е един добър вариант, но малко ми е гузно, че не са мое производство...

# 491
все тая плоча въртиш  Laughing

# 492
Аз ще ви споделя една плоча дето си я пускам да втори път днес...

http://www.youtube.com/watch?v=JnIv50OIr-A

Анджи, пиши ми на лични кои числа ще пускаш... ако случайно пусна тото (което се случва 2-3 пъти в годината) да не се дублираме...

# 493
Има един магазин,в който продават едни
миниатюрни чушчици пълни със сирене,
вчера имаха и черита със сирене,това може би
е добро мезе.Аз не знам не мезя.
Айде хубав ден,отивам да видя колко са станали дразнените
и дразнещите.

# 494
Споделям (или отчитам се?), че съм си вкъщи с два броя деца. Ужасно досадно е, да знаете.

Общи условия

Активация на акаунт