Споделете 128

• 26 292
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Тъкмо влизах да разправям смешна случка с децата, ама като не може - не може, няма да говоря за тях.

За какво не може е ясно, а за какво МОЖЕ все пак да се пише?

# 601
  • Варна
Тъкмо из хола ми притичва едно прасенце... морско. Много косми оставя, гризе решетките на клетката си и квичи кански като ме види да вадя зелена салата от торбата. Но е мила душичка. Понякога идва и игриво ме гризва по крака. Мисля, че ме обича най-много от всички в къщи, щото на мен ми квичи най-силно.  Mr. Green

# 602
Я си пишете който каквото му е на сърце. Аман от хора, дето умират да ръсят акъл. Аман от тия номинации.

# 603
  • Кацнала на едно дърво.
Василиса, в цял пост нито на едно място не споменаваш троловете или дона. Това не е на добро.
Ами не ми дават.  Laughing Първо ми забраниха да споменавам ако, сега и останалото.  Crazy
А на мен това ми е светът - семейството и работата, скучна особа съм.  Mr. Green
П.П. Янтра да напише смешката, това е заповед.  Laughing
Утре ще я прочета за закуска.
 Heart Eyes

# 604
Помня как като се появи notar в темата му се дразнехме дружно на слововодопада и подробностите, пък ей на - каква стана тя сега. Или тук важи с пълна сила поговорката: "Който копае гроб другиму, друг пада в него".

Споделям, че все повече ми харесва да живея със затворени врати, добре че си имам пердета да надничам като махленска клюкарка.

Здравейте Simple Smile .

# 605
Хей, сладка Умбра, днес си мислех за теб, че ми липсваше. Напоследък правя твоите боровинкови мъфини и задобрявам. Здравей  Heart Eyes (и не затваряй пак така плътно вратата де, остави я леко открехната)

# 606
Аз обичам всякакви животни ,това са Дарт и Мишето те живеят при майка ми един етаж надолу, така че си ги броя и за мои, вкъщи е само Понго сега .
 Догодина Димана става на 12г. и стига възрастта, за която съм обещала, че може да си вземе куче, тя отдавна е избрала и събрала пари за черно дакелче Simple Smile

# 607
Здрасти, Umbra. Преди две седмици кликах в подписа ти, тъкмо беше писала нещо.
Та си рекох аха, жива е. Преди амдесет години гостувах на един поляк. В дома му имаше кокершпаньол, нещо необичайно у нас. Веднага се сдушихме, и кокерът дойде при мен, и си сложи главата на коляното ми. поркахме цяла вечер Зубровка с манджите. Те така си поркат едно и също по време на вечеря. Та разправя, есента обещал на дъщеричката си, че ако изкара годината с 6, ще и купи куче. Тя го врънкала де. тогава е било забранено да се сбират, и много хора са си навъдили домашен любимец. Двама поляци са се броели за събрание, трима - за митинг. Той забравил за кучето, първия срок дъщеричката му завършила с една петица, вторият - с 6.00.
И една вечер, както си клечал в тоалетната, чува разговор, откъм кухнята - Мамо, тати сега ше ми купи ли куче? А пани отговорила - Как, ти съмняваш ли се в думата на полски офицер?
И панът офицер станал, вдигнал си гащите, и отишъл и купил кокерче - зщото такова имало.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 22:48 от Вълкът с дълъг ник

# 608
Чуваш ли, Умбра, чуваш ли? Вълкът те е чел  Mr. Green

# 609
  • Пловдив
Специално за Василиса Simple Smile

Днес в градината имаше куклен театър и са гледали "Палечка", Иво сам настоял да стои на първия ред и казал, че много му е харесало (информация от учителката). Прибирам си Иво и го разпитвам. Имаше ли нещо по-различно днес? -  "Да, имаше едни хора с едни жаби."  Shocked И какво ти хареса най-много? " жабите как квакат". От цялата пиеса, човека отразил жабите  Mr. Green

Оказа, се че са били от габровския Куклен театър, познавам някои от тях, смятам да им кажа за жабешката история hahaha

Друга случка пак от днес, не знам дали и на вас не ви се е случвало. Тича Юли зад мен, аз обаче се навеждам и го прасвам със задни части отгоре по главата. Съответно Юли пада на пода и почва да гледа много учудено. С Иво вече не се случва така, има явно една височина, която е удобната и като се израсте не може майка ти да ти прасва един задник hahaha

О, Умбра, здравей, много отдавна не сме те виждали тук Simple Smile

# 610
Чуваш ли, Умбра, чуваш ли? Вълкът те е чел  Mr. Green
То от блог не се брои. А от постингите й се хваща язва.

# 611
  • тъгата в мен
Нека да не забравяме,че жабешката майка и синчето и са важни  персонажи в "Палечка".Умирам за отрицателните герои.
Очите ме молят...Подхванах ръчния труд с една кука,че базара ей го,ще се покаже след има-няма месец..
п.п.
пак си видях грешката,относно очите,но всички знаем,че очите болят,друго е ,когато замолят...

# 612
  • Пловдив
По жабешкия въпрос - въобще не е имало Палечка според него, питах за мъничко момиченце, за мъничка кукла, при жабите. Не, жабите са интересните Simple Smile

# 613
Ох, куклен театър...Децата напират за "Снежанка и седемте джуджета" или "Спящата красавица" тази седмица, но ме стяга мисълта за сбирщина кашлящи и подсмърчащи принцове и принцеси.
Умбре, опитай се да не изплуваш по веднъж на петилетка, а.

# 614
Бялата котка на Кифлата истинска ли е?

Общи условия

Активация на акаунт