Споделете 128

• 26 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Терминът ми е на 14.01. обаче имам контракции и за това. Според лекарката е от психическо и физическо напрежение. Ще кютам изкъщи да не стане беля.

# 631
Абе освен Мамма, май и форумът е рожденик днес Thinking

Да, видях го сред рождениците - 7 години  Grinning

# 632
Мишон, не знаех, че чакаш бебче... чак се зарадвах на новината... нова е за мен...

# 633
  • о`майна лунна нощ е
Василиса, нова книга ли излиза? Или има второ издание на Тина и половина. Тези дни, непривично за мен, нещо ме влече към книжарницата. Развивам 6-то чувство.

Добро утро ... малко студено и ветровито, но все още добро.
Ще си помрънкам малко за колата, който иска да не ме чете, ама имам нужда да се наоплача. Увеличават срока за ремонта на пежото. Поне до края на другата седмица ще преоткривам ежедневно /поне по 4 пъти на ден/ красотите и несъвършенствата на градския транспорт. Ще събирам платено бацили, вируси, миризми, жега или вятър в автобуса, висене по спирки. Мамка му - колата не ми е екстра, а необходимост  Sad

Стискам палци на Ета, а Мишоне - за теб ползотворна почивка удома. Не прави като мен, а използвай времето за себе си и детето.

# 634
Слънце се показа тук и някак си всичко живна изведнъж. Аз продължавам да се церя от зъбобол и се чудя довечера как ще приказвам, че и на людски език (значи, довечера ще имам поетско представяне в "амфитеатъра" (втора скоба, защо му казват амфитеатър като прилича на актова зала, не знам) и ще трябва да чета в оригиал и превод) с тези ограничени движения на езика и челюстта? А ако взема достатъчно аналгетици, че да не ме боли, сигурно няма да мога да си стоя на краката Simple Smile. Дилема. Ще го избутам някак си, ама що трябваше да е така?!
Като се прибера в БГ и аз като Василиса, ще ходя да ора на издателската нива, само дето от 2г. още не сме стигали до корицата... Голяма радост ще пада, ако изобщо стигем!

# 635
  • Варна
Има ли пусната тема за поздрави за Мамма и за форума, че не ги виждам нещо в Календара?

# 636
Язва нямам, Вълчо  Laughing Все още.

И аз се радвам да ви видя, Рокси я няма, ама и нея искам да видя.

Като говорим за литература, снощи в дъжда отивам на терапия - да помилвам няколко книги и да си тръгна с поне две. Решавам да пробвам Хеликона в х-л "България", макар да ми се върти смътно нещо свързано с него. Нахлувам с влажни локви, а вътре разпънали едни софри, лее се вино, представя се нов роман.

Оглеждам се глуповато, нямам как хем да си избирам, хем да представят и почвам да се изсулвам към изхода. В този момент съзирам пр-ката на която заявих, че няма да мога да присъствам на събитието, виждам на тениската й името на удостоената с внимание книга и ми просветва с ужас. Поглежда ме и тя, аз ловко си вадя телефона, симулирам обаждане, и заедно с локвите побягваме към изхода.

Василиса, от представянето на твоята книга няма да избягам!

# 637
Има ли пусната тема за поздрави за Мамма и за форума, че не ги виждам нещо в Календара?
Има за Мамма.

# 638
Ти няма да имаш язва, защото си кусваш. Аз ще имам, защото ще слюноотделям напразно.
Много обичам сладкиши, почвам ги от тестото още, от изблизването на тенджерата,
докато се пекат.

# 639
Любимо ми е да оближа купата от тестото на сладкиша, а сурови яйца ненавиждам по принцип. Но сурова кайма никога не бих пробвала, някои го правят.

# 640
Аз ям сурова кайма (мажа си я на филия), не е много умно от моя страна, но понякога ставам хищник, а месо не обичам хич, ям рядко и не с охота.

# 641
Ааа, сега разбрах, но ако ще те успокои - аз не ги ям обикновено, тъй че и двамата слюноотделяме. Напоследък много рядко правя сладкиши, но пък много обичам да облизвам суровото кексово тесто, по-вкусно ми е дори от изпечения резултат.

Гледам, че Естерсита ми е достоен заместник - ще ни покани тя на мъфини с боровинки в Пловдив   Grinning .

Имам колежка, която яде сурови дробчета, брр.

# 642
  • София
Не може да бъде! Умбра!
Поне да беше донесла един кекс, да ти извиним отсъствията. Flutter
Ох, вие за книги си говорите, пък аз съм насочила копнеж и мисъл по две съвсем недуховни неща. Blush Римуват се, и Дядо Коледа ще ги запомни лесно - Кедбъри и Бърбъри (London).
Тюх да му се не види. Любимият беше цели шест дни болнични и неотлъчно вкъщи, а днес, когато вече е на работа и съм сам-самичка, ми се падна да превеждам филм на ужасите! Голям страх се страхувам. Седя с поглед втренчен в монитора и не смея да погледна зад рамо.

# 643
  • Варна
Тъй и аз ядох тъкмо два пъти сурова кайма в един ден - ама глупаво бях още тогава и зор да опитам от всичко си поръчах "Филе Американ" и после ме питайте как се озъртах като М-р Бийн в ресторанта, аджеба дали си правят майтап с мен. Ами, не си правели, но и ме питаха на всичкото отгоре, защо не ми е харесало. Как да ми хареса, като не е сготвено. Същата вечер ми поднесоха горния специалитет - да съм опитала...

# 644
Umbra, а добре дошла!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт