Споделете 128

• 26 326
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Да ви помоля: - ако ме почувствате "популярен"/по Знаток/, да ми го покажете.
Като дойдох, една уважавана съфорумка ми рече-ще свикнеш кои да четеш, кои да прескачаш.
Е,Селатака го четях.

# 526
  • Варна
Пак ли ще се плаче за Селтакис и ще се търси кой "популярен"  едва ли не го цензурирали? Сори, ама епитета, който използва за татти беше грозен. Може да съм префинена и префърцунена, но и аз щях да го пратя да мисли над словесния си изказ  Crossing Arms.
Иначе споделям че извадих два зъба  Mr. Green.
Тази вечер Митко се оплака че "много му се вее от вятъра" едното зъбче и му пречи и радостно прие да го извадя с единствените клещи вкъщи. Стерилизирах ги в чаша с ракия  и първото зъбче падна без да разбере. Второто обаче се приплъзна по клещите, закапа кръв, той ревна, но зъбчето пък висеше на единият си корен на една страна и не можеше да остане така. Прежали се и го доизвадих с пръсти. Сега е горд:)! А Мишо му завидя и десет минути обеснявах защо той ще има зъбчета още две години поне:).

# 527
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Дедо, за съжаление усетих, че мен ме прескачаш  Grinning, и даже се чудех защо  Grinning
Селтаксовото самоубийство беше подобно на Тониното.
Не ми липсват хората, които сами решават да си тръгнат.
Приемете, че си е бая труд да се грижиш за да съществува форума такъв, какъвто е.
Администраторите го полагат, и си мисля, че може би от около година, го правят, без да са директно задължени, а може и да греша.
Каквото и да пише Марадонеца, виждала съм го как подскача, когато му закачат семейната нишка.
Не знам колко от нас могат да бъдат толкова толерантни, колкото изискват от другите да бъдат.
ЧЕстно казано, наистина се учудих от постинга на Селтакис. Ако е просто провокация, тя е супер неумела и безсмислена.

# 528
Ама и Селтакис ли форевър?

# 529
Лимонено Деси Hug
не, тук сте ми близки вече.
Иначе аз все още съм единия от двамата мърморещи старци от балкона на Мъпет-шоу. Активността ми не е в изказа.

# 530
Освен ако Татти не му даде амнистия  Mr. Green
Мамма го е подпукала, не е шега туй.
Хей, Дедо   bouquet

# 531
Ех, леко, леко оставаме кокошарник без петли  Confused

# 532
  • София
Е, остава Марадона с неподражаемия си елегантен изказ.

От доста време не ми е ясно, как така Вълкът ви дразни с мъзгите, а пичетата на Марадона не ви дразнят.

# 533
А мен никой не ме дразни.

# 534
И мен, освен на моменти авторът на пост номер 535, ама трябва да търпя, нямам друг избор.   33uu

# 535
В момента не мога да се понасям, защо го изплющях тоя макдоналдски чийзбургер  Sick
И за капак изядох една мандрина.
А вчера си обяснявах сама на себе си, как от днес, о, от днес  Outta Joint

# 536
  • тъгата в мен
Нищо не разбрах кой,кому и защо...
Споделям само,че нинджата ми от сутринта се е пременил с една джуджанска шапчица,пее коледни песнички(за ужас на майка си-фалшиво) и ми обяви :Ох,така съм се разколедил!
Не празнувам 10.11.но помня .Майка ми не пропусна да каже,как тогава са се разболяли с баща ми от притеснение,тревога и пълно информационно затъмнение,относно събитията в София .С двама студенти-братче и сестриче по онова време и без джиесеми .

# 537
И мен не ме дразнят мъзгите и пичетата, съвсем други неща ме дразнят, но те се толерират или поне никой не им обръща внимание, толкова по-зле.
Не мога да си отворя устата от болка вече, не знам какво да пия (утре, защото сега аптеки няма отворени), не знам какво точно ме боли, дали сливицата беще първа или никнещият ми мъдрец... Блякс (по троловете)! Драмата е в това, че не мога да си излея отровата. Grinning

# 538
В момента не мога да се понасям, защо го изплющях тоя макдоналдски чийзбургер  Sick
И за капак изядох една мандрина.
А вчера си обяснявах сама на себе си, как от днес, о, от днес  Outta Joint

и аз така, адаш, и аз
сутринта почнах добре с плодчета, но следобяда се довърших с препечени филийки с домашен кашкавал и маслини...мамка му и маслини!
и утре е ден Simple Smile

# 539
Каква велика фоРумска драма....

Общи условия

Активация на акаунт