Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 96 484
  • 464
  •   1
Отговори
# 120
Още едно положително мнение за dostavki.de Само би било по-добре да са по-често курсовете. Плаща се обемно тегло да имате предвид.  Peace

# 121
  • Sofia
Хайде и аз в темата, мисля да пазарувам от H&M или Orsay.

# 122
  • София близо до Витоша
да се включа и аз - поръчахме количка АВС дизайн 3 тек от немски сайт на промо цена 600 лв. за столче за кола , кошче за новородено и лятна приставка / тук цената е 1200 лв./ но с куриерска фирма Еуроспед , до 50 кг цената за доставка е 180 лв. с ддс . Отиват взимат я в магазина т.е този петък и във вторник е тук при нас.

# 123
genisi ли е точно името в скайп на това момиче,няма ли и друг вариант за връзка?

# 124
genisi ли е точно името в скайп на това момиче,няма ли и друг вариант за връзка?
успях да се свържа,условията им са наистина добри,но не разбрах фирма ли са...?Надявам се наистина да са надеждни защото стоката която искам да ми докарат не е никак евтина и малко се колебая?

# 125
Аз използвах услугите на dostavki.de  вече 2 пъти  и съм много доволна - коректни са, изпращат ти известие за всяка поръчка, която е пристигнала в Германия, обяви ли са телефон за връзка, отговарят веднага на е-мейла при въпрос.
Само дето рядко доставят - около веднъж в месеца.

# 126
  • София
Да се похваля и аз от dostavki.de. Изключително коректни и любезни. Много съм доволна, че предлагат  услуга за снимане на пратката още в Германия. Така не се чудиш дали си получил поръчаното, голямо облекчение е  Peace Комуникацията с тях е много добра.
Определено бих ги ползвала пак, въпреки че пътуват веднъж месечно.

# 127
Абе хора, какво е това genisi  newsm78 само скайп ли имат, как им се доверявате  #Shocked виждам много положителни отзиви в последните постове, ама как  човек в днешно време да се довери на един гол скайп  ooooh!
Точно това и аз се чудя, как се доверявате на хора без фирма без сайт без нищо...един скайп и нищо повече...Не бих се доверила за нищо на света така на сляпо. Нямат обявени цени-казъл рекъл, а от това което чета по други сайтове имат безумно високи цени, а фона на доставчиците от Англия. Аз мисля да ползвам http://www.dostavki.de/ после ще пиша.

# 128
 ooooh! ...много рядко са им курсовете на dostavki.de.... Пратка от Април е още при тях! то бива бива, ама... няколко пъти смениха датата.. е как да разчиташ, на точна доставка?  Thinking

# 129
И понеже си говорих с една приятелка за доставките от Германия, тя каза, че ползвала 2 пъти Genesi. Резултатът е че единият път за столче 10кг. и нещо са и го таксували като 15кг. х 2 евро, а вторият път за количка 15 кг. са и взели по 3 евро на кг., което е пълно безумие...бива бива лакомия...Попитала е за кантар, казали че не можели да се занимават, всичко предварително били претеглили и сметнали. #2gunfire Първият път посочила теглото, което пише на опаковката, отговорили и, че то не било точно...било без кашона...ето затова и аз не бих се доверила на фирми, ако изобщо имат такива без сайтове, без данни, без информация #Cussing out

# 130
Ооо,интересна тема,ще следя Peace

# 131
  • гр. София
И понеже си говорих с една приятелка за доставките от Германия, тя каза, че ползвала 2 пъти Genesi. Резултатът е че единият път за столче 10кг. и нещо са и го таксували като 15кг. х 2 евро, а вторият път за количка 15 кг. са и взели по 3 евро на кг., което е пълно безумие...бива бива лакомия...Попитала е за кантар, казали че не можели да се занимават, всичко предварително били претеглили и сметнали. #2gunfire Първият път посочила теглото, което пише на опаковката, отговорили и, че то не било точно...било без кашона...ето затова и аз не бих се доверила на фирми, ако изобщо имат такива без сайтове, без данни, без информация #Cussing out

Може ли да ми дадете координатите на тази ваша приятелка, защото ми се струва, че просто лъжете и нарочно публикувате такива неверни твърдения. На никого не сме взимали по 2 или 3 евро на килограм.

# 132
Можете ли да ми дадете сайтове за детски колички и знаете ли колко излиза доставката горе-долу?

# 133
  • София близо до Витоша
bebe-markt.de
babyprofit.de - от този сайт взехме нашата количка

# 134
Благодаря много tsvetelina83!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт