Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 95 393
  • 464
  •   1
Отговори
# 360
  • ...на безопасно
Момичета, Бритс кога товарят от Германия?
Взех да се притеснявам вече.
Ни вест, ни кост.

# 361
От кой превозвач сте най-доволни за доставка до Варна? КД ми е малко на далеко офиса, а на BritsBg нещо не им разбирам ценоразписа! 3лв/кг  и от УК и от Германия ли е?

# 362
Ни вест, ни кост.
Аз получих от Германия във вторник от Бритс. Проверихте ли се в списъка, дали нямате пратка ? Пратките доколкото знам от Германия не пътуват заедно с тези от Англия.

# 363
От кой превозвач сте най-доволни за доставка до Варна? КД ми е малко на далеко офиса, а на BritsBg нещо не им разбирам ценоразписа! 3лв/кг  и от УК и от Германия ли е?
беше 3 лв през лятната им ваканция. Имаче е 4 лв на кг .
Цената на транспортната услуга от Германия е :

- от 0 до 10кг- 4.00 лв

- над 10кг- 3.50 лв

От ЮК е 3 лв до 1кг и над 1кг- 2.60лв

# 364
  • Варна
Brits от Германия: Цена на транспорт – от 0 до 10 кг- 4лв/кг    ; от 10 кг- 3.50 лв/кг
От Англия - до 1кг.-3лв., над 1кг.-2.6лв.
Друг превозвач с офис във Варна са simplyshopping, но само от Англия.

# 365
  • ...на безопасно
Ни вест, ни кост.
Аз получих от Германия във вторник от Бритс. Проверихте ли се в списъка, дали нямате пратка ? Пратките доколкото знам от Германия не пътуват заедно с тези от Англия.

Мейл пращат ли?
Няма ме в списъка, но тези списъци са само за пратките от Англия - за курсове от 22.08 и 29.08.

# 366
Благодаря за включването!

# 367
Имам въпрос към ползващите pratki.de - само на мен  ли вече не ми отразяват пристигналите пратки в склада в Германия? Писах им два пъти, докато ми отговорят, че била получена, но не е записана в профила ми, а защо не е - не благоволиха да кажат Confused ... Хубаво, ама аз чакам още една и така не мога да разбера какво идва, та ако има проблем с доставките да пиша навреме на  продавача, че докато им дойде  курса тук и разбера ще минат 20 дни ... Въобще, егати мистерията  Thinking

# 368
  • София
Banshee, и в моя профил нищо не е променяно от 04.09, а чакам две поръчки.

# 369
Banshee, и в моя профил нищо не е променяно от 04.09, а чакам две поръчки.

Благодаря!   bouquet   Сега поне знам, че не е някакво "специално" отношение към мен.  Simple Smile 
Надявам се като ги натоварят след два дни, да ги обработят и да видим какво са получили.

# 370
  • Sofia
Здравейте! Има ли някой, който е поръчвал от С&А? Преди малко направих една поръчка, но нещо не мога да си намеря профила в сайта, където да си следя поръчката, ако ми я приемат де.  Rolling Eyes

# 371
Здравейте! Има ли някой, който е поръчвал от С&А? Преди малко направих една поръчка, но нещо не мога да си намеря профила в сайта, където да си следя поръчката, ако ми я приемат де.  Rolling Eyes

За съжаление, не съм поръчвал, но при всяко ходене в Германия си пазарувам основно от тях. Ето какво пише в инфото

Цитат
Information by e-mail
The C & A Online Shop will automatically send you in the case of an order e-mail you information on the processing status. Therefore please pay attention, even after your order to your email inbox. The most important e-mails are briefly described below.

Order confirmation
An e-mail confirming the receipt of your order will be shipped immediately after your purchase. A purchase contract is only dispatch the goods ordered, we will inform you via e-mail, about.

Shipping confirmation
You will receive an e-mail if we give your package to the selected shipping service. From this point it takes to get your package in normal course of business only 1-2 days.

# 372
  • Русе
То май не е типичното влизане в твой профил в сайта и после да следиш, само на мейла мисля.

Аз се ослушвам за пазаруване от Германия. Много скъпо ми идва цена на кг и после куриер. Само от сайтове с директна доставка.

# 373
  • Sofia
Да, май е така точно. Аз преди няколко години се бях пробвала от С&А, но не помня какво стана, май не ми прие картата и се бях отказала. Но наскоро влязох и има вече ПП, та реших да пробвам, понеже ми пратиха код за 20% , а има сега и други намаления в сайта. Та ще видим какво ще стане. И странно с тази доставка, не ми начисли, пише уж, че е 5,50Е, пък не ми ги даде при плащането, а в обяснението е задраскана сега. Ще пиша какво е развитието и ако вземат, че ми я пратят няма да е лошо.  Whistling

# 374
Ако имаш проблем с картата отиваш на сайта на твоята банка- карти - сигурни плащания в интернет и я верифицираш във Виза или Мастеркард.......
Иначе сега пише, е е безплатна май доставката, чакаме да разказваш

Общи условия

Активация на акаунт