Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 95 353
  • 464
  •   1
Отговори
# 75
искам да питам тези, които поръчват с genisi
имат ли сайт? и какви са условията и цените
аз искам да си поръчам стоки от немския амазон, но искам сама да си ги платя и да платя само за транспорта, а не за посредник
можете ли да ми препоръчате такава фирма, благодаря предварително

Може да платиш сама и да ползваш само транспорта Peace, но за цени... не се сещам, ще трябва да й пишеш, за да попиташ.

# 76
Здравейте, e-top функционрат ли още? Аз пуснах една поръчка с тях, но видях, че от доста време никой не е поръчвал и реших да попитам. Те всъщност обаждат ли се по телефона да потвърдят поръчката или нещо такова?

# 77
# 78
  • София
snezhito, Имаш ли новини за твоята поръчка? Аз пуснах вчера и получих потвърдителен мейл, че поръчката ми е приета.

# 79
Писах им по скайп, казаха, че била направена поръчката, но не били получавали стока и не знаели кога ще дойде. Кой знае дали наистина са я направили... Чакам си. Grinning

# 80
запис
Аз съм харесала дет. количка от MyToys и от още един онлайн маг. , с коя фирма ще мога да ги поръчам?
Благодаря.

# 81
  • София
запис
Аз съм харесала дет. количка от MyToys и от още един онлайн маг. , с коя фирма ще мога да ги поръчам?
Благодаря.

genisi  Peace Peace

# 82
запис
Благодаря.

genisi  Peace Peace
Пиши и на лични или на скайпа, много е точна.
Аз трета пратка чакам, с двете нямах никакъв проблем.

# 83
МАй тойс имат доставка до БГ

# 84
Благодаря ви за бързите отговори!
lionkata, за MyToys имах предвид тези неща, които са само за Германия, както изписва на някои продукти, нали може до адрес там, а фирмата превозвачи би трябвало да имат такъв предполагам. Интересуват ме по-точно детските колички.[/color][/b]

# 85
Тогава се свържи с Genisi и ще си решиш проблема! Peace
Супер коректни са!

# 86
Благодаря ви за бързите отговори!
lionkata, за MyToys имах предвид тези неща, които са само за Германия, както изписва на някои продукти, нали може до адрес там, а фирмата превозвачи би трябвало да имат такъв предполагам. Интересуват ме по-точно детските колички.[/color][/b]
Понеже съм фен на немците и нещата които правят за бебетата всичко си поръчах от Германи до адреса на Genisi, а те ми го транспортираха до БГ.

# 87
  • София
и аз си поръчах от Zara home чрез Genisi и много бързо ми дойдоха нещата

# 88

С тях очаквам поръчка и аз, но от C&A   bouquet Даже в момента обмислям и втора, която възнамерявам до края на седмицата да направя!

# 89

С тях очаквам поръчка и аз, но от C&A   bouquet Даже в момента обмислям и втора, която възнамерявам до края на седмицата да направя!
Получи ли поръчката?
Може ли линк за Genisi ?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт