Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 96 545
  • 464
  •   1
Отговори
# 135
Някой нещо за dostavki.de. Да се притеснявам или да чакам?

# 136
  • София
За мое огромно съжаление  т.нар. сайт dostavki.de, се оказа за мен изключително ненадежден и отношението им несериозно (меко казано). Направих вече грешка да поръчам стока от немски сайт и да ползвам услугите им, но явно техния представител на адреса в Германия липсваше дълго време и пратката ми се върна обратно в онлайн магазина. Добре, че от немския сайт ми върнаха парите обратно. Не ми харесват нещата там и повече няма да поръчвам чрез тях. Те ми доказаха, че не могат да извършат нито транспортна услуга, нито асистирано пазаруване.Лично за мен явно доставки от немски и австрийски сайтове, които не доставят до България, (а те повечето са такива ) поне да момента, не могат да се направят.

# 137
  • Sofia
Не особено по темата, но аз обикновено пробвам дали нещото се доставя от Германия до Англия /значително по - често срещана опция/ и оттам вече е лесно. Наистина не разбирам защо има толкова много фирми, доставящи от УК и Франция, а Германия е някак встрани ...

# 138
Не особено по темата, но аз обикновено пробвам дали нещото се доставя от Германия до Англия /значително по - често срещана опция/ и оттам вече е лесно. Наистина не разбирам защо има толкова много фирми, доставящи от УК и Франция, а Германия е някак встрани ...

И аз това се чудя, а толкова много неща съм си харесала по немските сайтове.

# 139
Момичета, от няколко дни се опитвам да се свържа с genisi по скайп, но нещо не ми отговаря. Знаете ли дали работи още или вече не   Thinking

# 140
Момичета, от няколко дни се опитвам да се свържа с genisi по скайп, но нещо не ми отговаря. Знаете ли дали работи още или вече не   Thinking
Миналата седмица genisi ми достави една покупка от Германия, така че работи със сигурност.

# 141
Благодаря, ще опитам пак да се свържа. А тя само транспортна услуга ли извършва или и поръчва от сайтове, които не приемат български карти?

# 142
Благодаря, ще опитам пак да се свържа. А тя само транспортна услуга ли извършва или и поръчва от сайтове, които не приемат български карти?
Предлага и двете услуги.

# 143
 yes Благодаря

# 144
Майка ми мислеше да си взема кафе машина с доставка отdostavki.de , но като прочетох отрицателния отзив, смятам да я спра. Моля ви, препоръчайте ми доставчик, който да може да праща с куриерска фирма Praynig

# 145
С dostavki.de няма проблем, просто се чака много - около месец, освен ако не си от късметлиите да дойде пратката на техен адрес и веднага да тръгне камион.
Поръчах нещо, което не беше спешно, чаках около месец, но спестих 40 лв. за доставка.

# 146
Вчера говорих с майка ми оказа се, че и комуникацията не е особенно бърза. Ще търсим резервен вариант.

# 147
Да допълня отзива - аз си получих доставката от dostavki.de. Беше наред. Просто са много бавни и тъй като нямах инфо, се бях притеснила сериозно.

# 148
Може ли някой, който е ползвал скоро dostavki.de, да каже дали това е актуалния адрес за доставки:

http://dostavki.de/2012/adresirane-amazon-de/

Мерси   bouquet

# 149
Според мен освен скоростта, с която им се случват нещата, голям проблем е липсата на комуникация.
Каквото и да ги питах, в София все не знаеха, оправдаваха се с този в Германия и ме препращаха към продавача.
Загубиха една пратка!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт