Има ли фирма, която се занимава с доставки от Австрия или Германия?

• 95 414
  • 464
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Защо недоволни - аз съм от доволните Grinning Точно така - правилно си го написала!Аз умишлено не поръчвам около коледните празници, защото почти винаги има забавяне с курсовете, откъдето и да поръчва човек и затова от по-рачинко. А иначе като пазарувахме количката от ebay.de и аз си водих кореспонденцията с продавача - всичко да ми е точно и проверено, а и имах и сумайти му въпроси към него така или иначе...все пак е обемиста поръчка Whistling

# 316
  • Златна Добруджа
Въпреки недоволните от пратки.де, аз запратих един пакет към тях, но дали съм разбрала правилно за изписването на името - ID-то ми е водещо там, а пиша името на г-н Валентин Някой-си, дали съм права?

Права си.
За първи път ползвам посредник за немски сайт, в случая Пратки.де. В сайта си бързо отразяваха промяната по статуса на поръчката ми, в същото време получавах и имейли. Преди малко ми се обади служител от фирмата, за да ме пита как бих предпочела да получа пратката си - на адрес или в офиса на куриерите /това за утре/. Сумата, която трябва да заплатя е точно, каквато и очаквах. Поръчката ми е направена на 9-ти, утре, на 23-ти ще е при мен. Доволна.

# 317
  • Sofia
   Здравейте, момичета!

Включвам се с бърз въпрос; може и да е обсъждано, ако е така - се извинявам.  Blush

Има ли сигурна фирма, която уведомява клиента, че пратката му успешно е пристигнала на немския адрес на превозвача? За съжаление, GabCo, с които досега съм правила поръчки от Великобритания, предлагат тази услуга само за UK, но не и за Германия...  Rolling Eyes

Благодаря!   bouquet

# 318
    Има ли сигурна фирма, която уведомява клиента, че пратката му успешно е пристигнала на немския адрес на превозвача? За съжаление, GabCo, с които досега съм правила поръчки от Великобритания, предлагат тази услуга само за UK, но не и за Германия...  Rolling Eyes

Тази година за последните ми две поръчки от Германия получих имейл от тях, че са на адреса им и съответно с кой курс да ги очаквам. За първата веднага след нова година нямах имейл, така че ти си прецени.

# 319
  • Sofia
   Благодаря ти!  Hug Пуснах им лично съобщение, за да видя дали от началото на новата година няма някаква промяна.

# 320
  • Стара Загора
pratki.de изпращат имейл, когато стоката пристигне на техен адрес, когато отпътува за БГ, също

# 321
  • Sofia
pratki.de изпращат имейл, когато стоката пристигне на техен адрес, когато отпътува за БГ, също

Така подразбрах и аз преди малко от това, което сте изписали по темата, но малко ме притеснява, че има доста недоволни от тази фирма...  Thinking

Колко курса в седмицата имат и колко време отнема, за да стигне камионът от Германия до България?  Hug

# 322
  • Стара Загора
Аз досега съм ги ползвала 2 пъти, други фирми не съм ползвала от Германия. Избрах ги заради най-ниската им цена на кг. Не че 3 лв. са малко на кг, но по-добре от 4 лв. Sick Нямам оплаквания, но курсовете им никак не са на често, особено след Нова година - първият им курс беше чак на 16.01 Confused Според графика им имат курс един път седмично, който пътува по 1 седмица.

# 323
  • Sofia
   Мерси.   bouquet

Аз по принцип държа да е бързичка доставката, понеже, доколкото съм запозната, според новите правила на Ebay имаш право да отвориш case само 30 дена след последния ден от обявения срок на доставката...

Както и да, ще го мисля, пък ще видим на коя фирма ще се спра в крайна сметка.  Peace

# 324
Здравейте да попитам знаете ли как сайт в който се изпраща багаж от България за Германия,и по възможност да имат офис нещо в Бургас?

# 325
Здравейте,

може ли да дадете информация за http://www.dostaviam.com/.
Има ли някой, който е използвал услугите им за транспорт на закупена от клиент стока от Германия до България?

Доволни ли сте? Безпроблемно ли ви пристигна пратката?“

Мерси!  bouquet

# 326
Здравейте да попитам знаете ли как сайт в който се изпраща багаж от България за Германия,и по възможност да имат офис нещо в Бургас?

https://www.aramex.bg/offices.php

# 327
Искам да попитам момичетата, ползвали услугите на пратки.де дали наистина се начислява по 3 лв. на килограм за доставка от Германия до БГ или има и още някаква такса, която аз съм пропуснала да забележа. Пазарувам често от немския амазон, но в последно време доставката им (предимно с DHL или бълг. пощи) е скочила много. Начисляват ми 28 евро за две ученически раници, които с опаковката ще тежат около 2 кг.

# 328
  • Варна
Здравейте,
Може ли някой, използващ услугите на shopper.bg, да сподели колко често си прибират пратките от пощата? За първи път ги ползвам и очаквах, че преди курса ще "заберат" пристигналите до момента колети, но виждам че моя си стои в пощата и чака.
Имат ли алтернатива за Варна?

# 329
Здравейте,

може ли да дадете информация за http://www.dostaviam.com/.
Има ли някой, който е използвал услугите им за транспорт на закупена от клиент стока от Германия до България?

Доволни ли сте? Безпроблемно ли ви пристигна пратката?“

Мерси!  bouquet

Здравей,

Аз съм ползвала http://www.dostaviam.com/ за транспорт и от Англия, и от Германия! Не съм имала проблеми досега, дано и за вбъдеще е така де.  Praynig  Осъществяват и банкови преводи към продавачите от ebay.de, така че не ми е проблем да играя на търг, който няма плащане чрез PayPal.

Ползвам тази фирма и смятам и занапред да продължим да работим заедно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт