Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са условията за поръчка чрез Genisi?
Какви са тарифите за доставка от Германия до България чрез e-top.bg?
Какви са тарифите за доставка от Германия до България чрез Genesis?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са условията за поръчка чрез Genisi?
Genisi е компания, която предлага услуги за доставка от Германия до България. Поръчките могат да се правят чрез Skype или като се свържете с тях. Те осигуряват транспорт на стоки от немски магазини до адрес в България. Тарифите за доставка се определят въз основа на теглото и обема на пратката. Клиентите са доволни от коректното обслужване и бързата доставка.
-
Какви са тарифите за доставка от Германия до България чрез e-top.bg?
Тарифите за доставка от Германия до България чрез e-top.bg варират в зависимост от стойността и теглото на поръчаните стоки. За поръчки над 50 евро комисионната е 9% от стойността на стоките, а за по-малки поръчки е 4,50 евро. Освен това има такси за доставка до офиси в София и за куриерска доставка до всяка точка в страната.
-
Какви са тарифите за доставка от Германия до България чрез Genesis?
Тарифите за доставка от Германия до България чрез Genesis се определят въз основа на теглото и размера на пратката. Клиентите могат да се свържат с тях чрез Skype или други комуникационни средства, за да получат информация за тарифите и условията за доставка. Обикновено клиентите са доволни от точното обслужване и бързата доставка.
-
Какви са отзивите на клиентите за услугите на e-top.bg и genisi?
-
Какви са условията за поръчка чрез e-top.bg?
Точно така - правилно си го написала!Аз умишлено не поръчвам около коледните празници, защото почти винаги има забавяне с курсовете, откъдето и да поръчва човек и затова от по-рачинко. А иначе като пазарувахме количката от ebay.de и аз си водих кореспонденцията с продавача - всичко да ми е точно и проверено, а и имах и сумайти му въпроси към него така или иначе...все пак е обемиста поръчка

Пуснах им лично съобщение, за да видя дали от началото на новата година няма някаква промяна.

Нямам оплаквания, но курсовете им никак не са на често, особено след Нова година - първият им курс беше чак на 16.01
Осъществяват и банкови преводи към продавачите от ebay.de, така че не ми е проблем да играя на търг, който няма плащане чрез PayPal.