Новите ни козметични похождения 3

• 49 589
  • 650
  •   1
Отговори
# 570
  • Стара Загора
Можеш ли да ми кажеш номер на палитрата.  Praynig

# 571
Както ти казах моите цветове са други Grinning

# 572
  • Стара Загора
Както ти казах моите цветове са други Grinning

Сори. Не съм прочела добре одеве. Ама много ми харесаха тези от снимката.  Embarassed

# 573
  • USA, Steak State
iv4enceto_91 Сенкоманиачка /има ли такава дума/  такава!  Hug

# 574
  • Стара Загора
iv4enceto_91 Сенкоманиачка /има ли такава дума/  такава!  Hug

Сенкоманиачка е меко казано, аз бих казала сенкомелачка.  Mr. Green Като ме подхване мания и нямам спиране. Купувай, колкото може.  Mr. Green
Аз на голдън роус сега съм харесала една палитра в лилаво професионална се води и ще я купя, само да се добера до Парк Мол в Ст.З. Там имат цял щанд.  Peace

# 575
Можеш ли да ми кажеш номер на палитрата.  Praynig

Не съм lanibarbi  Laughing ,но имам точно тази малката палитра  с тези цветове - №4 е , много са хубави цветовете ,но за съжаление не изглеждат добре след цял ден носене. Thinking

# 576

Lanibarbi имаш ли впечатления вече от фон дьо тена!
Според теста на Клиник в сайта им, съм 2-ри тип кожа и подходящ за мен е този,

но все още събирам отзиви преди да взема нещо!

# 577
Гланц за устни << Wet n Wild >>

# 578
  • Стара Загора
Гланц за устни << Wet n Wild >>

Моля те като го пробваш да кажеш дали си доволна от него, че все ме спира нещо да си го купя.  Praynig

# 579
iv4enceto_91- Хубав е.Доволна съм.Много сладко мирише.Моят цвят е Е81716 Sugar Glaze. За 4,90 лв е екстра.Поне ако не ти хареса,няма да съжаляваш,че си дала много пари.

# 580
Харесах големите палитри (комплекти) на ruby rose за подарък.Имате ли представа къде в Пловдив мога да намеря и все пак да има някакъв избор.Предполагам,че в много магазини продават единичните сенки,но  идеята е да е палитра с всичко-да има много за цапане  4470

# 581
KERAPLANT- ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД
 и боя съм си поръчала , във вторник пристига !  Simple Smile Много съм доволна от нея изсветлявам си косата , но червеникавия пигмент не избива това ще ми е 3 та боя !

# 582
mmmshushy80, би ли споделила откъде взе шампоанчето и боята Hug ?

# 583
ако може и цените да напишеш, ще ти бъда много благодарна Hug

# 584
   Разбира се , взимам ги от фризиорката ми , тя ми ги препоръча и съм много доволна ! Шампоана е 500мл и е 23лв , а боята е 19 лв, но стига за 2 боядисвания !  Hug
 http://makul.hit.bg/Treatment.html , това е сайта им и може да попиташ към кой да се насочиш да си поръчаш или магазин !

Общи условия

Активация на акаунт