Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 314
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
"Уютно място"???

Да цитирам ли последните няколко страници от последните теми?
Това е последното определение, което бих дала за развоя на темата и именно въпросната потребителка *Веси* се погрижи тя да придобие този вид.

Ето последните публикации СЛЕД предупреждението ми:

Дами,криза е.Знаете ли колко хора в момента търсят работа и са съгласни на каквато и да е тя.А знаете ли,че като нищо може някой да я очисти тая за пари?!

Тя не е нормална - да,но май да я зарежем,а?! Нека се учи от по-добрите.  Mr. Green

За малунмицата -  негър.Няма заслуги за бял.  Mr. Green

***,гнусно нахална си вече.Кажи какъв ти е проблема.Ако няма такъв просто си върви от където си дошла.Не разбра ли,че не си желана вече тук?!То бива бива идиот,но чак пък тей !!!! #Cussing out
Хайде сега върви се оплачи.Това го можеш най-добре.

Братчедке,задоволих ли ти желанието?Сексуалното обаче няма как да стане.  Mr. Green

И всичко това, защото потребител ЧЕТЕ в публична тема.

Съжалявам, ако Ви липсват обидите към даден потребител и смятате, че това е нормално и че се губи колоритът на темата за град Троян.

# 46
Да мисля че на моменти маже да звучи прекалено но немислим че това е сериозно.Ако се върнете в предишните ни теми ще се убедите че е така.Конфликти не е имало и няма да има.Вие сте човека който определя правилата и следи за тяхното спазване но все пак молим да разрешите тя да бъде отново сред нас.Мисля че би било справедливо все пак всеки има право на втори шанс.Все пак това е една от малкото и връзки с нас понеже тя живее в чужбина.

Цитата който е от 6 ноември в 14:06:29 се отнасяше за мен.

Последна редакция: ср, 11 ное 2009, 19:47 от alev

# 47
...

Изчистете кеша и бисквитките на браузера си. Когато се логвате във форума задайте да Ви запомни "завинаги". Ако въпреки това Ви "изхвърля", моля проверете настройките си на cookies - може някаква програма периодично да ги зачиства.

Благодаря, оправих си настройките на cookies и всичко е ОК!

# 48
Имам следния въпрос:
в началото на тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406389.0 - съм сложила линкове към предишните теми. В момента първата от тях не се отваря и се изписва, че темата не може да бъде открита в архивите. Изтрита ли е и ако да, защо?

# 49
В момента подготвяме прехвърлянето на старите теми в архив.
Ще има известен период от време, в който темите няма да са достъпни нито тук, нито в архива.
Впоследствие ще са в архива като старите линкове ще са си валидни и ще прехвърлят директно натам.

# 50
Благодаря за информацията!

# 51
Не ми отговорихте на въпроса- *Веси* завинаги ли има бан или е за определено време и ако е така колко е то.Моля за конкретен отговор.

# 52
  • Sofia
Банът е до края на месеца и не засяга възможността и да чете във форума.
При опит за заобикалянето му се прилагат стандартните форумни правила.

# 53
Благодаря за отговора.

# 54
  • София
Не знам, дали въпросът ми е за тук, обаче не ми се пуска нова тема.

От известно време насам във форума се пускат реклама на витамини Центрум.
Винаги, когато рекламата започне ми забива експлоръра. От години пиша, нямам подобни проблеми с други реклами или в други форуми.

Изключително е неприятно и е само на тази реклама. Не знам дали има други потребители с подобен проблем, но не знам какво да направя. Има дни, в които изобщо не влизам във форума.

# 55
Запис!
А, забравих - нещо като пирамида - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=445835.new#new

# 56
Може ли да обърнете внимание на тази тема, че започна да дразни? Предварително благодаря  bouquet!

# 57
Здравейте!

Не зная, дали е проблем и, дали противоречи на правилата, но нещо постовете на  този потребител ми се струват странно безсмислени и то във форум, в който се отчитат точки...   Thinking

# 58
  • Бургас
Здравейте

Извинявам се за глупавия ми въпрос,но кое се брои за публикация?
Благодаря предварително

# 59
  • София
Извинявам се за глупавия ми въпрос,но кое се брои за публикация?
Това е публикация, пост, и т.н.
Единствено не се броят публикации в подфорумите

Цитат
Правила, условия и указания
Клюкарник, Кино и телевизия,
Форумите за обяви,
Отчетните форуми (Очакващи през януари-април, май-август, септември-декемри, Родени през 2005, 2006, 2007, 2008, По градове, По държави, Имена)
Календар на събитията,
Татковци,
Дом и семейство
Красива мама
 Диети, отслабване, поддържане на фигурата
Хоби
На пазар

Общи условия

Активация на акаунт