Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 282
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
  • Стара Загора
Случва се обикновено вечер след 22 часа бг време, изписва ми 500 external error,ако съм запомнила правилно.

Ако е тази грешка, то тя е съвсем краткотрайна и се получава при определени обстоятелства... А наличието ѝ не е за 10 минути, а за няколко секунди... Ако само това се появява като грешка, всичко е наред...

# 751
  • Бяла Слатина
При мен също го има този проблем,но ми изписва Oops!This link appears to be broken.
Това при мен излиза в различни часове от денонощието от близо месец.

# 752
В благотворителния подфорум важат останалите правила, но си няма конкретни. Из някои теми се забелязва желанието нерегистрирани потребители да не могат да пишат и разни други идейки. Ако отворим една тема и (преди всичко) стигнем до някакви общи заключения ще е възможно ли да се разгледат от администраторите?  Peace

Много ми е уютно там и ми се иска да има малко повече ред и удобства за нуждаещите се.

# 753
Благотворителният подфорум е един от малкото (всъщност май единственият, с изключение на "Правила, условия и указания"), който остана отворен за писане от нерегистрирани.
Ако пишещите обаче счетат за необходимо форумът да се "затвори", то няма проблем да се направи.
Пуснете тема, обсъдете.

# 754

Общи условия

Активация на акаунт