Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 288
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте!
Заразглеждах началната страница и видях че профила ми бил попълнен на 0%, викам да взема да попълня подробности. Обаче, когато приключих и дадох Нови отговори на моите публикации ми поиска име и парола, тях не съм ги сменяла, но не ме допусна. Нямам идея какво направих  Rolling Eyes
Ника ми е Мери (на кирилица)

# 721
Иска ми се да допълня инфото към темата за детоксикацията на д-р Михайлов,но за целта ще трябва да дам доста линкове към форум"Часът на мама".Въпросът ми е: ще ли е явна реклама това?

Зависи какво имате предвид под "доста". Ако е нужно за информация, то не е забранено да публикувате линкове в рамките на някакви разумни граници - 3-5-10 линка.

Здравейте!
Заразглеждах началната страница и видях че профила ми бил попълнен на 0%, викам да взема да попълня подробности. Обаче, когато приключих и дадох Нови отговори на моите публикации ми поиска име и парола, тях не съм ги сменяла, но не ме допусна. Нямам идея какво направих  Rolling Eyes
Ника ми е Мери (на кирилица)

Това, което виждам като съобщение за грешка е "Невалидна парола".
Използвайте бутона и попълнете полетата за вход.
Предполагам, че въпреки че името Ви е на кирилица, то паролата Ви е на латиница.
Може и вместо потребителското име да въведете е-мейл адреса, с който е регистриран профила Ви.

# 722
  • край Дунав
 на мен пък ми е изчезнал аватара  newsm78 Нищо не съм пипала по профила, не че разбирам и много де, ама .. къде е проблемът моля и как да го реша?

# 723
Аватарът Ви е от чужд сайт.
Може да пробвате да отворите адреса на снимката http://images12.snimka.bg/001697296.jpg  и ще видите грешката, която се изписва, а именно:
Не може да бъде установена връзка с images12.snimka.bg.

С две думи - проблемът е извънфорумен.
Изчакайте да видите дали не е временен проблемът с достъпа до snimka.bg  и/или си сменете изображението за аватар.

# 724
  • под дъгата
Благодаря Mamma

# 725
Моля за малко съдействие.Не можах да се преборя с търсачката... Mr. Green Имаше една тема със стхчета за майката....но не можах да я открия...Дали можете да ми помогнете??

# 726
# 727
Здравейте специално се обръщам към Мама и Тати  не лъжете потребителите ,че имам лс ако някой не си получи поръчката да знае е ,че е по вина на администраторите на сайта.Не мога да пиша на никой на лс нито мога да ги чета. Mr. GreenСпециални поздрави на Тати от desita1234

# 728
Хайде моля да си спестим глупостите.

Както е видно от персоналните Ви права - дадени са права и за четене, и за изпращане.
Обвиненията и драмите, че не може да си въртите необезпокоявано търговията тук, си ги запазете - излишни са.

За пореден път доказвате, че даже не сте си направили труда да погледнете правилата на форумите, регистрирайки си още един профил (3-ти или 4-ти е вече?).
Съвсем спокойно можеше да пишете и като гост тук.

# 729
Бих искала да знам,защо ми е изтрит в подписа линка към блога ми.
Не продавам и нямам никакви цени или  най-лек намек за продажба.
Просто споделям това, което правя и се гордея с хобитата си.
Очудвам се,че и в момента има подписи,в които има цени,а не са изтрити.

# 730
Предполагам, че тези публикации в блога Ви са причината да бъде докладван линка в подписа Ви.

От Вас:
Цитат
Надявам се,че моята положителна енергия,която съм вложила в играчките,поне малко ще допринесе за доброто настроение на притежателите на тези играчки.
Цитат
най-добрите кукли за развитието на малките деца.
Много лесно се възприемат от децата с "обикновените" си личица .

От посетител:
Цитат
Благородно завиждам на получателката!

От посетител
Цитат
Красавица е тази зелена зайка, чак ми се иска да я гушна.

От Вас:
Цитат
Можеш да го направиш Simple Smile))

От посетител:
Цитат
Моята дъщеричка се влюби с нея! Как и е името?

От Вас:
Цитат
Ами няма си име.
Ще си я кръсти,този който ще я има.

В случай, че засечете потребител, чийто подпис не отговаря на правилата на форумите, моля, сигнализирайте.

# 731
Всъщност търсих една друга тема...

# 732
Не виждам нищо,което може да се счете за продажба.
Играчките правя предимно за моята внучка,също така за внуци на мои приятелки и за подаръци на същите.
Това,че някой може да я има не значи,че трябва да я  купи или я е купил.
А това :.

Цитат
Можеш да го направиш ))

познавам момичето и затова така съм отговорила
Това:

Цитат
Ами няма си име.
Ще си я кръсти,този който ще я има.

Не съм казала "който ще я купи".А тази зайка вече е подарък за РД на едно сладко момиченце.
Жената,към която е отправен отговора ,живее в чужбина и ако исках да й дам цена щях да го направя не така публично.
Май се търси "под вола теле" в написаното от мен в блога ми.
Има доста начини да се контактува лично с посетителите ,а не да се прави на всеослушание.
И е досадно винаги на коментар да отговарям:"Благодаря" или нещо от тоя сорт.
Затова съм и дала такива отговори и мисля,че с нищо не съм нарушила правилата на форума.[/
color]

# 733
Никой не търси под вола теле и няма персонално отношение към Вас, Вашите произведения или блога Ви.
За мен блоговете и творчеството Ви бяха абсолютно непознати до преди да пишете тук.
След като ги разгледах, писах, че "предполагам", че това е причината подписът Ви да бъде докладван от други потребители и на база прочетеното смятам, че въпросните потребители, а и модераторът, който е направил редакцията, са имали основание да го направят.

Както е видно линк към блога Ви има в профила Ви, не е филтриран, нито пък Вие имате предупреждение или наложено наказание за нарушаване на правилата.

# 734
Mamma ,най-малко имам претенции към Вас, че проявявате отношение.
Но явно на някой не му се нрави това,че се занимавам с толкова  хобита.
Да разбирам ли,че ако изтрия гореспоменатите цитати ,линка в подписа ми няма да се заличава повече.
Благодаря за отделеното внимание

Общи условия

Активация на акаунт