Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 289
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
Темата беше нещо за "Ангелът-мама"(или нещо такова). Една съфорумка питаше за целия текст.

# 736
# 737
# 738
Днес около 5- 6 часа се опитвах да влезна във форума, но всеки път ми даваше грешка. Има ли и други с подобен проблем или е бил само при мен?

# 739
  • Стара Загора
Около 5 - 6 часà или около 5 - 6 чàса...?

И сега всичко наред ли е...?

# 740
Това, което виждам като съобщение за грешка е "Невалидна парола".
Използвайте бутона и попълнете полетата за вход.
Предполагам, че въпреки че името Ви е на кирилица, то паролата Ви е на латиница.
Може и вместо потребителското име да въведете е-мейл адреса, с който е регистриран профила Ви.

Мамма, четох, гледах, пробвах какв ли не, не се получва. И на мен ми дава именно Невалидна парола. Пиша ти на лични ника и паролата, моля те помогни!

# 741
  • Стара Загора
А защо не опита първо линка за забравена парола...?
И как пишеш на лични на Мамма, като не можеш да се логнеш...?
Още повече, след като тя не може да получава лични съобщения...

# 742
A така, нито мога да се редактирам, нито да пращам ЛС  Mr. Green много ощетени били нерегистрираните  Mr. Green
Пиша тук, после ще сменя паролaта
ник Мери
парола ****

Експресе засипа ме с въпроси  ooooh! Не ми се  е налагало да се бия с мозък толкова, помагай ако можеш!

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 00:24 от AnMary

# 743
  • Стара Загора
Не ти е това паролата... И за да не си помислиш, че ние, модераторите или администраторите можем да виждаме пароли... Не, никой не може да ти я види... В случая виждаме грешките... Аз след като я публикува и тук, пробвах... Та, не ти е това паролата... Знаеш ли кой е мейл адреса, с който си регистрирала потребителското си име...? Отговори ми само с ДА или НЕ, без да изписваш мейла тук...

# 744
# 745
Около 5 - 6 часà или около 5 - 6 чàса...?

И сега всичко наред ли е...?

И двете... За около 5-6 часа никакви опити да влезна във форума не бяха успешни, а това се случи след 15.30 ч. Около 22. 20 вече имах достъп. Отваряше ми се само началната страница, при това кеширана, но щом исках да отида към някой подфорум отново изписваше, че има грешка.

# 746
  • Стара Загора

"Мери не успя да отговори правилно на секретния въпрос при опит за промяна на забравена парола."

Ето това е последната ти грешка (направена 5-6 пъти) генерирана във форум системата... Затова, зарежи секретния въпрос, махни отметката и поискай да ти се прати нова парола на мейла...

И двете... За около 5-6 часа никакви опити да влезна във форума не бяха успешни, а това се случи след 15.30 ч. Около 22. 20 вече имах достъп. Отваряше ми се само началната страница, при това кеширана, но щом исках да отида към някой подфорум отново изписваше, че има грешка.

Към настоящия момент казваш, че отваряш нормално форума и подфорумите...
Друг потребител не се е оплакал засега от подобен проблем... На мен също ми работи форума без прекъсване през целия ден с пълна функционалност...
Следобяд е имало проблем със сайта на Продавалник, заради глобален сървър, поддържащ домейна, но вероятно това няма как да засегне и БГ Мамма...
Всъщност, каква по-точно грешка ти изписваше браузърът, запомни ли...?

# 747
Добро утро. Не е само на нея да не зарежда сайта. На мен предимно вечер по около половин час ми прави проблеми, но си мисля че е или натоварен или се прави профилактика. По рано го бяхме обсъждали въпроса и затова не писах.

# 748
При мен също, но само за около 10-ина минути. Случва се обикновено вечер след 22 часа бг време, изписва ми 500 external error,ако съм запомнила правилно. Мислех си, че просто сървъра е претоварен, а и рядко влизам тук. Не ми е особен проблем, бързо се оправя обикновено.

# 749
Вече е добавен сив и бял цвят. Най-долу са в списъка с цветове.
Благодаря.
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт