Въпроси към модераторите и администраторите

• 35 315
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
Бих искала да помоля за помощ за промяна на първия пост в една тема. На кого да изпратя на ЛС добавката?
Пиши тук, който е на линия ще го поеме.

# 16
  • София
Да попитам дали проблемът е при мен - по няколко пъти на ден сайтът забива, и не може да се отвори, като се изписва HTTP 500 Internal Server Error. За по минута-две, после тръгва.
Това и на домашния, и на служебния компютър. И двата до скоро бяха с Виста, сега домашният е със седмица.

# 17
Не. От претоварване е. Надявам се до ден-два да приключим с преместването на по-старите теми в архив и облекчаването на базата.
Съжалявам за неудобството!

# 18
  • София
Благодаря!

# 19
Въпросът ми е дали не може, когато модераторите трият мнения от дадена тема, да  съобщавта по някакъв начин за това си действие в нея? Thinking
( може да е например под формата на предупреждение  " не се отклонявайте от темата" и ли нещо подобно)

# 20
  • Стара Загора
Ами не става ли ясно, че щом е изтрито значи се е отклонило Mr. Green

# 21
Когато се налага и разчистването на темата предполага нуждата от предупреждение или обяснение, то се пише такова. В доста случаи предупрежденията са на лични, а най-често обяснение са абсолютно ненужни - при явни нарушения на правилата, реклами, спам, обиди, писане на латиница, повтаряне на публикация/тема, прекалено големи картинки и т.н.
Когато се изтрие дадено мнение не е задължително то самото да е против правилата - може да е отговор или цитат с отговор на мнение, което е изтрито.
Невъзможно е обаче за всяко премахнато мнение да се пише обяснение - обяснението обикновено е доста лесно намираемо в правилата и закованите теми по-горе в този форум.

# 22

Когато се изтрие дадено мнение не е задължително то самото да е против правилата - може да е отговор или цитат с отговор на мнение, което е изтрито.

именно за подобно нещо става на въпрос Rolling Eyes Даже почнах да се съмнявам дали съм писала или само съм мислила да пиша Mr. Green

Но заедно с него изчезва и записът към темата Crazy

Питах инфармоционно, благодаря  bouquet

# 23
Звездичко, на т.н. записи, не се гледа с добро око. Използвай бутон "Извести". Peace

# 24
Звездичко, на т.н. записи, не се гледа с добро око. Използвай бутон "Извести". Peace

мЪ аз къде съм писала запис Rolling Eyes
да не си ме трила ти Crazy

Не исках да правя от мухата слон, просто питах т.с. предложих Blush

# 25
Ами, с такова впечетление останах от написаното:

Цитат

Но заедно с него изчезва и записът към темата

Моя е грешката, прочела съм те буквално. Simple Smile
Не съм те трила аз.

# 26
  • София
Бих желала да попитам каква е процедурата по изтриване на мои мнение в тема от преди няколко години?
Писах лично съобщение на Реза, придружено със съответните мотиви за молбата ми, но може би не е това подходящия начин?

Предварително благодаря.

# 27
Здравейте .Копирам и тук питането си защото несъм сигурна дали съм го изпратила на правилното място. Ето го:
Здравейте МАМА.Аз сам една от последните мами включили се в троянската тема.Прочетох правилата но не съм сигурна дали съм разбрала правилно и затова искам да попитам.Тъй като темата ни е заключена това означава ли че не можем повече да имаме тема за Троян?Мама Веси която правеше темата доколкото разбрах има бан.Този бан за колко време е? Много бихме се радвали всички ако можем отново да си имаме тема защото тук е мястото кадето се чувстваме добре въприки недоразумението което се получи.
Надявам се да не съм объркала пак мястото.

# 28
Azzy, ако темата е в архив, мненията там не подлежат на редакция.

# 29
  • София
Благодаря, Дивиана.
Не, още е активна, не е в архив.
Мога ли да препратя към друг модератор съобщението към Реза?
Бих го публикувала и тук, но не мисля, че е уместно, от съображения за дискретност.

Общи условия

Активация на акаунт