Отговори
# 480
Оставам с впечатлението,че той обичаше Дарла само защото е майка на дъщеря му.....и сега след като Тейлър успя да спечели обичта на детенцето му.....той й се метна на нея.....никак не го одобрявам.
Според мен Торн обичаше Дарла, защото тя е една от малкото жени, които му се възхищаваха и не го поставяха на второ място   Tired Такива бяха майка му, Карълайн, Тейлър (когато уж бяха заедно преди), Брук... Дарла от самото начало му се възхищаваше и смяташе, че той е по-добър в работата си от всички други Форестърови. А какво повече може да иска един комплексиран първо от майка си, а после и от други жени мъж?   Sad
Сега се е метнал на Тейлър, но не от обич и не заради дъщеря си, а май от отчаяние и по стар навик се присламчва към една от бившите на брат си, още повече че тя услужливо му се набутва в ръцете уж без да иска, водена май от същия мотив  Wink

А за Бриджит, когато казвате че крушата не пада по-далеч от дървото, не забравяйте че децата не се повлияват единствено от майките си. Върху Бриджит влияние имаха и баща и, Ридж, Дикън във важния период на пълнолетието и и не на последно място Терминатора Стефка  Crazy Плюс приятелската среда, която не е давана във филма Simple Smile

# 481
Nenna, благодаря за труда...но това че Стефани си мисли, че Тейлър помага, как променя фактът, че Торн е брат на бившият мъж на Тейлър, а според Стефани (а и според Тейлър всъщност) подобни романтични връзки са непримеливи.  Аз от това се възмущавам, а не че аз не одобрявам...на мен ми е приятно да видим колко е лицемерна и непоследователна Тейлър - забавление си е от всякъде!

А за дъщерите - засега брук не зане какъв е проблемът на Бриджит, вече няколко пъти си говорят и нищо не става. Все не стигат до развръзка, но чак пък Брук да не и обръща внимание. Докато тейлър знае какво измъчва Фийби, та тя отиде в болница, но майка и не потърси професионалан помощ...при положение, че самата тя уж е психиатър.

Айде, весела разходка, като се сетиш, какво си искала да ми кажеш - пиши Simple Smile
Сега, марш на слънце  1stroller, времето е страхотно!

Лана, първо мерси за пожеланията, наистина беше страхотно времето  newsm08
Стефчето не съм много сигурна, че при други обстоятелства (ако не беше мъртва жената на Торн) би одобрила Торн и Тейлър да се вземат  Thinking
Продължавам да си мисля, че тя си затвори очите заради Торн и детето (както съм писала в постовете си, които изнамерих)

За дъщерите - оправдания и за едната и за другата винаги ще има  Wink
Казах вече, че според мен Тейлър подцени проблема с Фийби.
Което обаче не значи, че според мен Брук не постъпи лошо с Бриджит. А до сега една от вас не призна, че поведението на Брук сутринта не беше баш като на загрижена майка. Ето това е двойният стандарт, дето вие все твърдите, че го има (и разбира се той е само при нас, вие не правите такива неща  ooooh!)
Мириел, за последен път се опитвам да ти обясня моята гледна точка, преди и аз високомерно да заключа (нали уж не харесвахте високомерието  Rolling Eyes) :
"Те просто не искат да разберат и това е, аз поне до този извод стигам постоянно"
Същото мога и аз да го кажа с не по-малка сила за вас (но както за ПОРЕДЕН път казвам, това, че някой е на друго мнение, което ти не разбираш не те прави нещо повече, че да определяш твърденията му като жалки или дълбокомислено да заключваш, че не искаме да разберем и това е)

Аз поне си признах, че не винаги съм обективна, на което ти побърза да отговориш: ние сме по-обективни  Crazy
Разбира сее, много сте обективни, то се видя днес. Изкара Бриджит виновна, защото какво правела по това време там   #Crazy
Това ти е твоя двоен стандарт. Единия път дъщерята сама си е виновна, другия път майката. Чудя се дали и сама си вярваш  Naughty

# 482

А за днешното поведение на Брук SickКакто винаги цяла серия я гледахме по работно облекло.....за другото вие сте изписали достатъчно.....и отново се потвърждава моето становище......тя няма и помен от майчински чувства..... Naughty

Хайде сега, работно облекло. Първо, тя се оттегли от работата по колекцията и второ - очакваше, че са сами в къщата, а не че дъщеря й седи скрита зад завесите и дебне. Готвеше се за "първа брачна нощ" - с какво да е облечена?
Ох..... моля ти се от колко време гледаме само как Брук се кани да прави секс с мъжа си Whistling......ми тя друго не прави май......дори разговора с дъщеря си остави на половина заради едното е...е. ooooh!И вечното и парадиране с това облекло направо дразни вече.....сега не ми казвайте че като се кани да прави секс да не е облечена с анцунг ooooh!....бля...бля blahblah...вечни оправдания......тя тъз жена от спалнята не излезе....и се врътка на стълбите като първа тинейджърка......отива ли такова поведение на жена на колко и кусур години с колко деца....а за отношението към дъщеря й хич няма да подхващам темата.... ooooh!

# 483
Берина, опасна си  Joy

# 484
  • В средата на времето
......тя тъз жена от спалнята не излезе....и се врътка на стълбите като първа тинейджърка......отива ли такова поведение на жена на колко и кусур години с колко деца.

Точно така Naughty На една жена над 45 не и е позволено да е палава в спалнята Mr. Green Тя трябва да бъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с дълга до глезените нощница, да лежи неподвижна в леглото и да стиска зъби в досада Mr. Green.. и да пита тактично "Скъпи, готово ли е", и той като и отговори , тя да кажа "Добре тогава, "Ах" "  Grinning Wink

# 485
  • София
И разбира се на една жена в собствената ́и къща не е позволено да се разхожда по нощница и халат в часа за лягане (не си спомянм да имаше подобни приказки при известната сцена с нощничката на Тейлър и Хектор).Всъщност Бриджит, ако толкова искаше да говори с Брук, да беше се качила горе в спалнята, а не да си говори с Ник...все пак Брук явно не предполагаше, че Бриджит още е там...

Освен това вие мислите ли, че Бриджит беше отишла за съвет...тя самата имаше съмнения иска ли да каже или не...така че нека не само брук е виновна, в тази ситуация, където не тя е била с чужд мъж.

Разбирам гледната ви точка, защо смятате, че е лоша майка...но не мога да се съглася. Както и не смятам, че Тейлър е лоша майка...може би понякога са небрежни към децата си, но ги обичат и им мислят доброто...в повечето случаи.

# 486
......тя тъз жена от спалнята не излезе....и се врътка на стълбите като първа тинейджърка......отива ли такова поведение на жена на колко и кусур години с колко деца.

Точно така Naughty На една жена над 45 не и е позволено да е палава в спалнята Mr. Green Тя трябва да бъде ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с дълга до глезените нощница, да лежи неподвижна в леглото и да стиска зъби в досада Mr. Green.. и да пита тактично "Скъпи, готово ли е", и той като и отговори , тя да кажа "Добре тогава, "Ах" "  Grinning Wink
Нарочно ли го правиш или ти доставя удоволствие да изопачаваш нещата newsm78....аз нещо подобно ли казах......или пак трябва да се повтарям.Мисля че е излишно и много добре разбираш какво имам впредвид......но нали трябва да се защитава "общата".Чакай да те питам ти постоянно по ношничка ли се разхождаш и припкаш ли така като козленце пред мъжо ти.....мноооооооого се съмнявам....ама карай..... Mr. Green
Щастлива....

Ланче съгласна съм с теб по принцип.....аз също не се разхождам в къщи в час за лягане по скиорски екип Mr. Green....но на Брук е ужасно показно и колко серии все в такова състояние я гледаме....съответно прави впечатление и някои като мен/по консервативни вероятно Rolling Eyes Mr. Green/ги дразни....това е.... Crossing Arms

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 19:16 от berina

# 487

Разбирам гледната ви точка, защо смятате, че е лоша майка...но не мога да се съглася. Както и не смятам, че Тейлър е лоша майка...може би понякога са небрежни към децата си, но ги обичат и им мислят доброто...в повечето случаи.

Лана,  newsm10
Ако трябва да съм честна, чак за лоша майка не я мисля Брук (това е доста тежко обвинение), но в някои ситуации наистина не одобрявам как постъпва с децата си и как ги оставя на заден план, мислейки първо за своите душевни терзания.
Ама чак лоша майка не мога да я нарека  Peace

За нощничките ще се съглася с Изида - всяка жена иска (и е добре да иска) да е привлекателна за мъжа си, независимо на колко години е  newsm18
Но разбирам Берина, наистина все в леглото я даваха последните серии  Crazy
Вярно все едно друго не прави  Mr. Green

# 488
  • Разпиляна във въображението
Нена, същото може да се каже и за Брук - тя подценява това, което изпитва Бриджит в момента, но аз не чета подобно меко изказване, а Брук е изправена до стената буквално. Брук изобщо и не предполага какъв сериозен проблем има защото Бриджит изобщо не е пряма и честна с нея. Започва с недомлъвки и после си тръгва (в офиса например) или стои в къщата и не се обажда, че е там.

Брук през цялото време ли е с нощница или само сутрин и вечер?

Берина, кога Брук остави дъщиря си заради едното ......?

Стефчето не съм много сигурна, че при други обстоятелства (ако не беше мъртва жената на Торн) би одобрила Торн и Тейлър да се вземат  Thinking
Продължавам да си мисля, че тя си затвори очите заради Торн и детето (както съм писала в постовете си, които изнамерих)

Това правили го по правилно или Стефани потъпква всичко, за което се е борила пред време по отношение на Брук - да няма менкане на братята. И съм сигурна, че ако згазилата Дарла беше Брук, последната вече да лъска затвора.

Нена, Бриджит е виновна до толкова, че трябва като е отишла да бъде откровена да бъде до край. Можеше да спре сватбата и да си каже проблема, щом пропусна този момент смятате ли, че щеше да е подходащо след като са си разменили отново пръстените пред бога, да изръси на майка си, че е бременна от съпруга си. Така, че да, тя нямаше вече работа в къщата, още по-малко да стои и да говори с Ник. Трябваше да си отиде.

# 489
  • София
Държа да отбележа, че днешният разговор, с много малки изключения (но те и не бяха част от него), беше приятен и като че ли ползотворен  Wink
Щом стигаме до някакво съгласие, значи имаме напредък...

Та затова и понеже е петък, предлагам да се почерпим (хем като противогрипно средство)

# 490
Държа да отбележа, че днешният разговор, с много малки изключения (но те и не бяха част от него), беше приятен и като че ли ползотворен  Wink
Щом стигаме до някакво съгласие, значи имаме напредък...

Болднатото е съвсем излишно, струва ми се.  Heart Eyes

Дааа, грипът е кофти и трябва да се бори...  Grinning

smile3558 pletka

# 491
Е, Берина, поредния ти отличен пост  Hug
Нена, точно за всичките ситуации, в които наранява децата си и се оправдава със собственото си право на щастие, не одобрявам възпитателните й методи и не мога да я нарека добра майка Naughty
Поне за мен е нормално майката да не драпа към щастието с ясното съзнание, че наранява децата си.
Тя не ги малтретира физически, а психически, което е също толкова гадно и й отрежда място сред лошите майки.
Нищо чудно, че по-консервативните се дразним Simple Smile
В нашите серии не се носи с нощнички вече, само дълбоките деколтета присъстват неизменно, но пак мята прелъстителни погледи и усмивки на Рич.
Абе Рич остарява, косата му посребрява, но Брук е свежа и с кожа, опъната като на 20-годишна  Crazy
Тия сценаристи много добре й изграждат образа на вечно млада жена, на която само секса й е в главата - то не са нощнички, то не са роли на прелъстителки, все е в леглото тази Брук Tired
Защо не наблегнат поне малко на интелектуалните й способности, за да се види и другата й страна?  newsm78
Нищо чудно, че по-консервативните (както каза берина) се дразнят.

# 492
  • Край ''синьосиньото синьо море''
По лицемерно нещо от тази ''нова'' сватба наскоро не сме гледали ooooh!Брук се терзае за Рич,Ник,току се мачкал с Бриджит ooooh! ooooh!Ама аз седя, и топъл скоч с лимон пия, и се чудя на писанията от два дни насам...Тук е място където всеки си отпуска душата... Повече от година пиша тук и смятам, че няма нито една глупава или необразована писателка...Просто ни писва по цял ден да сме Ентелектуалници,иска ни се късно вечер,когато всички спят или в почивките, да си развържем езика Mr. GreenДа теглим една майна...на Брук или Тейлър...няма значение...ЩАСТЛИВА...хубаво го написа всичко,момиче,ама не му е тук мястото...Тук сме за забава и майтап...Философските съждения само ни умориха и не защото сме тъпи...уморени сме!!!! SadПък и както виждаш другите си замълчаха сал' една Ксилосополинка търти да преписва от бай си Гугъл Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 21:34 от susy

# 493
Мириел, трябва ли всички, симпатизиращи на Тейлър да бъдем привиквани в тъмната стаичка и насилствено да бъдем принуждавани да си признаем,че Брук е добра майка? Е, няма как да стане...не мога да кажа, на черното бяло. И вчера като казах на Лана ,че  сериала ДиК се доближава много до предаването "Цената на истината" в американския му вариант , ето какво имах предвид:
Въпрос на водещия към Брук:
- Верно ли е,че сте спали с брата на бившия си мъж?
Отг: Да
- Верно ли е,че сте спали с бащата на любовта на живота и сте му народили деца?
- Верно ли е, че сте спали с мъжа на дъщеря си и сте му родили дете?
Отг:Да
-Верно ли е,че сте спали и с втория съпруг на дъщеря си и след това сте омъжили за него?
- Верно ли е, че сте спали с всички братя на бившия си мъж?
-Верно ли е, че сте се целували с бившия си мъж пред погледа на годеника си?
- Верно ли е,че сте поставяли собственото щастие пред това на децата си?
- Верно ли е,че сте спали с полубрата на мъжа си,часове след като сте го мислилии за умрял?
...и така сумата отива към печалба 200 хил  Mr. Green
Ако можеш да оспориш едно твърдение от гореизброените, Мириел, ще почерпя и аз!  Peace

# 494
По лицемерно нещо от тази ''нова'' сватба наскоро не сме гледали ooooh!Брук се терзае за Рич,Ник,току се мачкал с Бриджит ooooh! ooooh!Ама аз седя, и топъл скоч с лимон пия, и се чудя на писанията от два дни насам...Тук е място където всеки си отпуска душата... Повече от година пиша тук и смятам, че няма нито една глупава или необразована писателка...Просто ни писва по цял ден да сме Ентуактуалници,иска ни се късно вечер,когато всички спят или в почивките, да си развържем езика Mr. GreenДа теглим една майна...на Брук или Тейлър...няма значение...ЩАСТЛИВА...хубаво го написа всичко,момиче,ама не му е тук мястото...Тук сме за забава и майтап...Философските съждения само ни умориха и не защото сме тъпи...уморени сме!!!! Sad

Много хубаво мнение!  newsm10

Съгласна съм и за сватбата, и за философията  smile3521
За писанията им е простено на момичетата и на момчето, след време няма и да им хрумне да се хвалят кой колко учебници е прочел, колко езици знае и колко шестици има в дипломата.  smile3502 Ееееех, младост... newsm53

Общи условия

Активация на акаунт